-
October 30th, 2016, 19:53
عضو جدید
ایده ای برای راه اندازی سایت و سایت تفریحی
سلام اولا به نظرتون راه اندازی یه سایت مجله مانند مثل بیتوته چقدر آینده داره؟ و (کپی محض با ویرایش)
و دوما اینکه من بخوام یه سایت مقایسه و بررسی محصولات راه بندازم چطوره؟ حداقل به نظرم رقباش کمتره فقط یدونه نقدستان هست
ایده و نظرتون رو بگین و در ضمن برای همکاری هم هستم...
-
-
October 30th, 2016 19:53
# ADS
-
October 30th, 2016, 19:55
پاسخ : ایده ای برای راه اندازی سایت و سایت تفریحی
با سلام وقت بخیر بنظر میاد با وجود شبکه های اجتماعی دیگه سایت های تفریحی نمیتونن مثل قبل پیشرفت کنن.
ایده دوم بهتر هست
-
-
October 30th, 2016, 20:01

نوشته اصلی توسط
ice_cube
سلام اولا به نظرتون راه اندازی یه سایت مجله مانند مثل بیتوته چقدر آینده داره؟ و (کپی محض با ویرایش)
و دوما اینکه من بخوام یه سایت مقایسه و بررسی محصولات راه بندازم چطوره؟ حداقل به نظرم رقباش کمتره فقط یدونه نقدستان هست
هرکاری که با تبلیغات باشه آمار بالای بتونید برای وب سایت فراهم کنید در نتیجه برای شما نقدینگی میشه !
بنده یک وب سایت تفریحی و موزیک دارم شناخته شده هستند مایل بودید جهت شراکت در خدمتیم
@omiddic
www.khanihost.ir
-
-
October 30th, 2016, 20:13
-
-
October 30th, 2016, 20:40
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
ice_cube
سلام. سعی کنید تخصصی برید جلو.
برای مثال امنیت ، سئو ، برنامه نویسی موبابل و ...
و این رو هم بدونید در IT هیچ موقع ثبات مفهومی نداره و حتی غول هایی مثل گوگل هم همواره در خطر هستند.
سئو تخصص ماست.
سئو سایت خود را به ما بسپارید.
سئو سایت بصورت کاملا تخصصی بر اساس استانداردهای روز سئو
تلفن تماس : 04132900323 - 04135402045
-
-
October 30th, 2016, 20:46
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
pc.rootall
هرکاری که با تبلیغات باشه آمار بالای بتونید برای وب سایت فراهم کنید در نتیجه برای شما نقدینگی میشه !
بنده یک وب سایت تفریحی و موزیک دارم شناخته شده هستند مایل بودید جهت شراکت در خدمتیم
@omiddic
www.khanihost.ir
سلام لطفا ایمیل بزنید در تماس باشیم
برای همکاری هستم.
dimundx@gmail.com
- - - Updated - - -
با تشکر از همه دوستان
به این سوالم جواب ندادین کپی کردن مطالب همه سایت ها ولی با ویرایش طوری که گوگل متوجه نشه این چطوره؟
یه وب سایتی باشه که مطالب انبوهی داشته باشه
خطر شکایت و ***** شدن وجود داره انگار
-