-
October 25th, 2016, 03:38
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازrezaonline.net به دلیل پست مفید
-
October 25th, 2016 03:38
# ADS
-
October 25th, 2016, 10:32
پاسخ : کمک در تست محصول جدید رضا ورک شاپ _ارسال پیامک سایت توسط موبایل
سلام
این مورد رو تست کردم
یک مشکلی که هست اینه من گوشیم دو سیم کارته هست و به صورت پیش فرض همیشه از سیم 1 استفاده میکنم. در حالیکه سیم 1 شماره شخصی من هست و سیم 2 شماره کاری.
و ارسال این پیامک به صورت خودکار از سیم 1 هست. اگر در اپ گزینه ای باشه که سیم رو بتونیم انتخاب کنیم خوب میشه.
به جز این الباقی امکانات خوب بود و مشکلی ندیدم.
-
تعداد تشکر ها ازDeLtAvPs به دلیل پست مفید
-
October 25th, 2016, 10:48
عضو انجمن
سلام
رضا جان تو کار اسپم نبودی که !
البته یه مشکلی هست این کار که مخابرات هم شماره های که این استفاده ازش بشه را مسدود میکنه . و امکان شکایت هم خیلی راحت تره !
در کل موفق باشید !
-
تعداد تشکر ها ازk-pax به دلیل پست مفید
-
October 25th, 2016, 11:06
عضو دائم
سلام .
عزیز هزینه استفاده چقدر هست ؟
-
تعداد تشکر ها ازmhiizadi به دلیل پست مفید
-
October 25th, 2016, 12:15
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
k-pax
سلام
البته یه مشکلی هست این کار که مخابرات هم شماره های که این استفاده ازش بشه را مسدود میکنه . و امکان شکایت هم خیلی راحت تره !
در کل موفق باشید !
اینمورد فقط برای ارسال پیامکهای شرکتی مانند : ثبت نام،صورتحساب و تیکت و...هست و نباید به هیچ عنوان برای ارسال تبلیغات استفاده بشه !
باران که می بارد تو می آیی --*-- باران گل، باران نیلوفر
باران مهر و ماه و آئینه --*-- باران شعر و شبنم و شبدر
-
تعداد تشکر ها ازKian به دلیل پست مفید
-
October 25th, 2016, 13:00
یک مورد دیگه هم اینه که اون ایکن همیشه اون بالا میمونه و یکم رو اعصابه
اگر بتونی از بین ببری خوب میشه
-
تعداد تشکر ها از DeLtAvPs به دلیل پست مفید
-
October 25th, 2016, 21:37
عضو انجمن
سلام
این مورد رو تست کردم
یک مشکلی که هست اینه من گوشیم دو سیم کارته هست و به صورت پیش فرض همیشه از سیم 1 استفاده میکنم. در حالیکه سیم 1 شماره شخصی من هست و سیم 2 شماره کاری.
و ارسال این پیامک به صورت خودکار از سیم 1 هست. اگر در اپ گزینه ای باشه که سیم رو بتونیم انتخاب کنیم خوب میشه.
به جز این الباقی امکانات خوب بود و مشکلی ندیدم.
سلام
فکر اینجاشو نکرده بودم 
سلام
در کل موفق باشید !
این اسپم نیست ، در اصل یه مشکلیه که همه درگیرشن !
مثلا بحث لاگین دو مرحله ای ، اگه برای سایتتون پیاده کنید ، واقعا کاربرا توقع دارن پیامک براشون بیاد حالا از هر خطی باشه باشه !
ولی اینکه پیامک نیاد و کاربر رو مجبور کنی که اون پیامک بزنه به نظر من کاربرپسند نیست !
در اصل استفاده از سیمکارت شخصی دو مشکل مهم رو حل میکنه به سادگی .
سلام .
عزیز هزینه استفاده چقدر هست ؟
فعلا قیمت گذاری نشده ، انشاالله مشکلات و تستش رفع بشه باقیمت مناسب و مقرون به صرفه ارائه میشود.
یک مورد دیگه هم اینه که اون ایکن همیشه اون بالا میمونه و یکم رو اعصابه
اگر بتونی از بین ببری خوب میشه
حذف اون نوتیفیکیشن خیلی ساده است ، در اصل نبود اضافه شده 
البته میتونی خودتون برای هر اپی که میخواید نوتیفیکیشن رو خاموش کنید
ولی چشم برش میدارم خودمم زیاد خوشم نمیاد ازش ، پیشنهاد یکی از دوستان بود که گذاشتم.
-
تعداد تشکر ها ازrezaonline.net به دلیل پست مفید
-
October 25th, 2016, 22:21
عضو دائم
خیلی عالیه
از این بابت که حتی خطوط خدماتی رو هم بعد از یک مدتی از خدماتی در میان و مجبوری ده باره درخواست بدی و چند ماه درگیر مدارک و پیگیری تا خدماتی بشه دقیقا کاری که الآن ما داریم انجام میدهیم .
رضا جان ای کاش بتونی این مورد رو به سیستم whmcs وصل بکنی اینطوری کلی از مشکلات حل میشه .
فقط مایی که مشتری زیاد داریم زنگ بزنند به اون شماره اسیر میشیم مگر اینکه یک شماره رند 0912 برای اینکار بگذاریم و طرح بزنیم و تمامی تماس ها رو به شماره شرکت دایورت بکنیم یا یک اوتو انسور بگذاریم براش
ممنون بابت این حرکت
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
-
October 25th, 2016, 23:51
عضو انجمن
سلام وقت بخیر
با اجازه جناب شیخله

نوشته اصلی توسط
DeLtAvPs
ارسال این پیامک به صورت خودکار از سیم 1 هست. اگر در اپ گزینه ای باشه که سیم رو بتونیم انتخاب کنیم خوب میشه.
آپ رو یکبار حذف کنید سیم کارت مورد نظر رو در حال پیش فرض قرار بدید و دوباره آپ رو نصب کنید
با اینکار شماره ارسال کننده شماره مورد نظرتون میشه
البته جناب شیخله بهتره برای گوشی های چند سیم کارته قابلیت انتخاب ارسال کننده تعریف کنند.
الان یه تست انجام دادم نیاز نیست حذف و دوباره نصب کنید
سیم کارت پیش فرض رو هرکدوم باشه با اون ارسال میشه.

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
خیلی عالیه
از این بابت که حتی خطوط خدماتی رو هم بعد از یک مدتی از خدماتی در میان و مجبوری ده باره درخواست بدی و چند ماه درگیر مدارک و پیگیری تا خدماتی بشه دقیقا کاری که الآن ما داریم انجام میدهیم .
رضا جان ای کاش بتونی این مورد رو به سیستم whmcs وصل بکنی اینطوری کلی از مشکلات حل میشه .
فقط مایی که مشتری زیاد داریم زنگ بزنند به اون شماره اسیر میشیم مگر اینکه یک شماره رند 0912 برای اینکار بگذاریم و طرح بزنیم و تمامی تماس ها رو به شماره شرکت دایورت بکنیم یا یک اوتو انسور بگذاریم براش
ممنون بابت این حرکت
نگران این مورد نباشید با api اسکریپت مثل اب خوردن میشه پلاگین براش نوشت.
بعد از نهایی شدن سیستم احتمالا خودشون برای خریداران پلاگین مورد نیاز کاربر رو ارسال میکنند.
با احترام
ویرایش توسط omid1991 : October 26th, 2016 در ساعت 00:00
-
-
October 27th, 2016, 21:27
عضو انجمن
سلام
آقا رضا راه اندازی سرویس جدید را تبریک می گم، یک مورد در مورد گوشی های چند سیم کارت ـه دوستان سوال کرده بودند. برای این کار کافی است به Setting و قسمت SIM Card manager بروند و Text Message را روی سیم کارت مورد نظر قرار دهند
-