-
February 7th, 2016, 20:08
مشکل ماژول ارسال اسمس در whmcs
سلام دوستان من یه مشکلی دارم خیلی وقت پیش همان اوایل نصب سیستم whmcs میخواستم خط utf8 را از فایل کانفیگ حذف کنم که یکی از دوستان امدند گفتند اینکارو نکن و اینکارو کنی بعدا دچار مشکل میشی خوب کاری به این کارا ندارم ما هم انجام ندادیم . یوزر ها ثبت نام میکردند وهمه چی هم خوب بود مشکلی نبود تا امدیم و ماژول whmcs را گرفتیم امدیم داخل تنظیمات اون دیدیم همه چی ؟؟؟؟؟؟؟ به اینصورته حتی پیامک های فارسی که ارسال میکردیم به صورت علامت سوال در میادگفتیم خوب بیاییم و utf8 را در فایل کانفیگ حذف کنیم و انجام دادیم که اینسری مشکل پیامک ها و تنظیمات حل شده بود ولی اینبار اسم اکثر مشتریا که فارسی ثبت نام کرده بودند به صورت ؟؟؟؟؟ شدو حتی در بخش فاکتور ها نیز این مشکل بوجود امد ما هم امدید و فعلا utf8 را باز اضافه کردیم در فایل کانفیگخوب حالا کسی میدونه چه کنیم نه اینور را ازدست بدیم نه اونور را ؟ممنون
-
-
February 7th, 2016 20:08
# ADS
-
February 7th, 2016, 20:12
پاسخ : مشکل ماژول ارسال اسمس در whmcs
با سلام
ماژول برای شرکت ippanel می باشد ؟
-
تعداد تشکر ها از CYCLONER به دلیل پست مفید
-
February 7th, 2016, 20:53
بله شما از کجا فهمیدی
-
-
February 7th, 2016, 21:38
-
تعداد تشکر ها از CYCLONER به دلیل پست مفید
-
February 7th, 2016, 22:07
-
-
February 7th, 2016, 22:29
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
0935880
سلام دوستان من یه مشکلی دارم خیلی وقت پیش همان اوایل نصب سیستم whmcs میخواستم خط utf8 را از فایل کانفیگ حذف کنم که یکی از دوستان امدند گفتند اینکارو نکن و اینکارو کنی بعدا دچار مشکل میشی خوب کاری به این کارا ندارم ما هم انجام ندادیم . یوزر ها ثبت نام میکردند وهمه چی هم خوب بود مشکلی نبود تا امدیم و ماژول whmcs را گرفتیم امدیم داخل تنظیمات اون دیدیم همه چی ؟؟؟؟؟؟؟ به اینصورته حتی پیامک های فارسی که ارسال میکردیم به صورت علامت سوال در میادگفتیم خوب بیاییم و utf8 را در فایل کانفیگ حذف کنیم و انجام دادیم که اینسری مشکل پیامک ها و تنظیمات حل شده بود ولی اینبار اسم اکثر مشتریا که فارسی ثبت نام کرده بودند به صورت ؟؟؟؟؟ شدو حتی در بخش فاکتور ها نیز این مشکل بوجود امد ما هم امدید و فعلا utf8 را باز اضافه کردیم در فایل کانفیگخوب حالا کسی میدونه چه کنیم نه اینور را ازدست بدیم نه اونور را ؟ممنون
سلام ، دقیقا مشکل شما رو دارم ، اگر راه حلی پیدا کردید ، در تاپیک شیر کنید ...
فقط این نکته رو دقت کنید ک اگر utf8 از فایل کانفیگ حذف بشه ، اطلاعات در دیتابیس بصورت کاراکتر های فارسی ذخیره نمیشن ، پس حذف utf8 از کانفیگ کاملا غیر منطقی هست !
-
-
February 7th, 2016, 22:41
درسته دوست عزیز ولی اگر همون اول انجام شده بود الان این مشکلات نبود
اگه منظورتون از قسمت phpmyadmin باشه بر روی latin1_swedish_ci قرار داره
-
-
February 7th, 2016, 22:54
عضو جدید
سلام
بنده هم این مشکل رو داشتم ازین طریق حلش کردم:
برای فارسی شدن گزارش لاگ ها از دیتابیس تیبل های mod_smsaddon , mod_smsaddon_logs بالای صفحه روی گزینه structure کلیک کنید و در تب collation که روی latin1_swedish_ci می باشد را به utf8_general_ci تغییر دهید.
شرکت شبکه کاربران نگین آسیا (
گلدن هاست)
تلگرام: @NEGINEASIACOM
-
تعداد تشکر ها از goldenhost.org به دلیل پست مفید
-
February 7th, 2016, 23:13
عضو انجمن
با سلام خدمت دوستان
ماژول ارسال پیامک ippanel توسط ما در سامانه ارائه و قرار داده شده است
اکثریت دوستانی که با این ماژول مشکل داشتند تکراری بوده است
موارد عمومی رو خدمتتون اعلام میکنم امیدوارم مشکلتون حل بشه
اول اینکه اگر از نسخه های قدیمی دیگر استفاده شده حتما باید کلیه فایل ها از هاست حذف شوند و تیبل مربوطه drop شود
دوم اینکه برای اینکه ماژول با ارسال پیامک فارسی دچار اختلال نباشد کلیه تیبل های whmcs را بر روی utf general قرار و تیبل ماژول پیامک رو بر روی utf persian
با آرزوی موفقیت روزافزون
-
-
February 7th, 2016, 23:42

نوشته اصلی توسط
goldenhost.org
سلام
بنده هم این مشکل رو داشتم ازین طریق حلش کردم:
برای فارسی شدن گزارش لاگ ها از دیتابیس تیبل های mod_smsaddon , mod_smsaddon_logs بالای صفحه روی گزینه structure کلیک کنید و در تب collation که روی latin1_swedish_ci می باشد را به utf8_general_ci تغییر دهید.
ممنون دوست عزیز دقیقا همین بود 
البته من از یه ورژن ماژول ارسال پیامک استفاده میکنم که کاملا فارسی شده تم زیبایی هم داره
این را هم اضافه کنم که بعد از مراحلی که دوستان گفتند اگر به تنظیمات ماژول در whmcsرفتید و دیدید هنوز ؟؟؟؟؟؟ هست ناراحت نشید
بلکه باید توی کادر های تنظیمات ماژول دوباره متن های انتخابی خودتون را بدید و دوباره ذخیره کنید که اینبار به صورت فارسی در میاد
مثل :
صورت حساب جديدی با تاريخ سررسيد {duedate} و به ارزش {amount} برای شما ايجاد گرديده است.
-