سلام بچه ها
با ای پی انگلستان رفتم تو یاهو قسمت finance که دیدم مرورگر میگه سرورش ماله ایرانه. جریانش چیه؟
![]()
سلام بچه ها
با ای پی انگلستان رفتم تو یاهو قسمت finance که دیدم مرورگر میگه سرورش ماله ایرانه. جریانش چیه؟
![]()
شوخی میکنی؟ احتمالا اکستنشن قاطی کرده.
جناب آيپي ماله انگلستانه
188.125.65.211/proxy1.stage.finance.vip.ird.yahoo.net IP Address WHOIS | DomainTools.com
احتمال خيلي زياد آيكون وب سايت قبلي بوده كه چنج نشده روي مرورگرتون.
موفق باشيد
نه اصلا سایت با سرور ایران رو هم باز نکرده بودم.... اولین سایتی بود که باز کردم. اخه تا حالا نشده بود که این addon اشتباه بکنه.. این اولین بار بود دیدم
ممنون
سلام.
شاید تا به حال این مورد به گوشتون خورده باشه که شبکه اینترنت ایران توسط کشور هایی از جلمه ترکیه و انگلستان تامین میشه (به صورت واسته و نه مستقیم) و البته لازم به ذکر هست که اکثر آی پی هایی که به شبکه های ایران تعلق گرفته قبلش توسط کشور انگلستان خریداری شده و سپس به ایران ارائه شده.
پس از انجام این معامله، ایران RIPE Registrant رو به مشخصات ایران تغییر داده و تمام حقوق آی پی های مذکور رو به ایران تعلق داده.
پس در بعضی موارد که این عملیات صحیح انجام نشده و یا بعضی از سیستم های GeoIP و دیتابیس های اونها هنوز به روز نشده، این اطلاعات به صورت غلط نشون داده میشه.
از اونجایی که addon های مختلف firefox هم از این دیتابیس ها برای نشان دادن پرچم و موقعیت آی پی استفاده می کنند، احتمال بروز خطا وجود داره.
** موارد بالا مشاهدات و نظریات شخصی هست و بدون هیچ تضمینی ارائه میشه **
با تشکر.
همیشه برای پیدا کردن محل دقیق IP از سایت infosniper.com استفاده کنید. سیستم های شناسایی دیتابیسی و tracerouting مختلف با هم تفاوت دارند و همیشه دقیق ترین سرویس دهنده کسی هست که دیتابیس کامل تر و بروز تری داشته باشه و از tracerout هم بهره بگیره.![]()
How terrible is wisdom when it holds no benefit for the wise?" - Louis Cypher"
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)