-
October 12th, 2016, 23:06
عضو انجمن
هزینه تجهیزات اینترنت 4g چقدر است؟
من میخوام یه منطقه رو به اینترنت 4g مجهز کنم. میخواستم بدونم شرایط این کار چطوریه؟
مثلا اگه همراه اول بخواد انتن بزنه، خودشون هزینه میکنن یا من هزینه میکنم و برام درامد داره؟
هزینه نصب یه انتن بسیار بلند با همه تجهیزاتش چقدر میشه؟
باید کجا اقدام کنم؟
لطفا راهنمایی کنید
-
-
October 12th, 2016 23:06
# ADS
-
October 13th, 2016, 00:23
پاسخ : هزینه تجهیزات اینترنت 4g چقدر است؟
فک میکنم برای ایمورد بهتره ای دی اس ال استفاده کنید چرا که نحیطهای کم جمعیتو معمولا ایرانسل 4g نمیزنه
-
-
October 13th, 2016, 00:55

نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
من میخوام یه منطقه رو به اینترنت 4g مجهز کنم. میخواستم بدونم شرایط این کار چطوریه؟
مثلا اگه همراه اول بخواد انتن بزنه، خودشون هزینه میکنن یا من هزینه میکنم و برام درامد داره؟
هزینه نصب یه انتن بسیار بلند با همه تجهیزاتش چقدر میشه؟
باید کجا اقدام کنم؟
لطفا راهنمایی کنید
مناطق روستایی رو های وب کار میکنه
اپراتور هم برای کسی کار انجام نمیدن و خودشون برای سرویس ها خودشون دارن تمام مناطق رو 4g میکنن
-
-
October 13th, 2016, 01:09
عضو جدید
با سلام
به نظرم اگر کسی بره دنبال این اپراتور ها تا بالای سرشون دکل بزنن مثل کسی میمونه که میره دنبال مرگش !
بعضیا نمیدونن چه ضرری داره این دکل هایی که زدن ، یک چیز ساده میگم شما برید دنبالش " چرا مرض سرطان الان عادی شده ؟ "
موفق و موید
-
-
October 13th, 2016, 01:30
مدیر ارشد

نوشته اصلی توسط
caezer
با سلام
به نظرم اگر کسی بره دنبال این اپراتور ها تا بالای سرشون دکل بزنن مثل کسی میمونه که میره دنبال مرگش !
بعضیا نمیدونن چه ضرری داره این دکل هایی که زدن ، یک چیز ساده میگم شما برید دنبالش " چرا مرض سرطان الان عادی شده ؟ "
موفق و موید
سلام
این موضوع به صورت علمی ثابت نشده است و این تصور مردم است که بدون داشتن اطلاعات تخصصی در زمینه پزشکی و یا حداقل مخابرات این قبیل موارد را به صورت شایعه منتشر می کنند ! همین امر سبب شده است که در بسیاری مناطق شهری و بعضاً روستایی مردم از نصب bts ها ممانعت می کنند و حتی درگیری های فیزیکی با تیم تکنسین نصب ایجاد می شود !
مخالفت مردم در مناطقی خاص سبب ایجاد نقاط کور و تداخل و مشکلات شبکه برای کاربران می شود !
هر چند دقت داشته باشید در زمینه تائید ئ عدم تائید مشکل ساز بودن این آنتن ها برای سلامت انسان مقالات زیادی وجود دارد اما هیچ کدام به صورت 100% اثبات شده نمی باشند !
----------------
هدف شما از راه اندازی شبکه 4g در یک منطقه چیست؟ دسترسی اینترنت بی سیم با سرعت بالا در سطح منطقه فوق؟ برای این مورد می توانید از تکنولوژی های دیگر استفاده کنید. در ایران امکان راه اندازی شبکه 4g به صورت خصوصی وجود ندارد. زیرا برای این کار نیاز به مجوز های خاصی وجود دارد
اپراتور ها نیز اگر آنتن 4g در منطقه ای نصب کنند تحت مالکیت 100% خودشان است و هیچ دسترسی و پورسانتی برای استفاده و فروش واگذار نمی کنند
ویرایش توسط Ramin : October 13th, 2016 در ساعت 01:53
-
تعداد تشکر ها ازRamin به دلیل پست مفید
-
October 13th, 2016, 01:50
عضو دائم
میخواهید انتن ایرانسل یا همراه اول بزنید؟ میدونید هزینش چه قدره؟ اینقدری هست که برای اینکه بتونن تو حیاط منزل دوستم اجازه نصب انتن بزنن حاضر بودن 50 میلیون سالانه بهشون بدن و اینقدری هست که زیاد هرجایی انتن نزنن! خودتون دیگه حساب کنید هزینش چه قدره!
-
-
October 13th, 2016, 11:16
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
CaeZer
با سلام
موفق و موید
گرامی امواج دکل های bts جزو امواج یون ساز نیست که در این صورت قادربه جذب در پوست نیست و امواج دکل های bts از حد استاندارد جهانی پایین تر است و امواج که یون ساز و خطر جدی دارد امواج رادیولوژی و سی تی اسکن و امواج اشعه ایکس است که جذب پوست شده سرطان پوستی ایجاد میکنم در معرض قرار گرفتن امواج رادیولوژی و از این قبیل پیش از حدودا ۱۲ ساعت میتواند خطر مرگ را به دنبال داشته باشد دوست عزیز سعی کنید بیشتر تحقیق کنید
Sent from my Lenovo K50a40
-
-
October 13th, 2016, 11:52
عضو انجمن
با سلام
تا اونجایی که میدونم شرکت فاوامجد یه سری تجهیزات وارد کرده برای رفع همین مشکلات. یه انتن وارد کرده که توش یه سیم کارت میندازی تا 40 کیلومتر برد داره
پیشنهاد می کنم تماس بگیری
02188327995
02188327589
همیشه خندان باشید
مرتضی پورمحمد
02166359898 - 09122830795
telegram : @VProgrammer
-
-
October 13th, 2016, 12:31
عضو انجمن
هدف شما از راه اندازی شبکه 4g در یک منطقه چیست؟ دسترسی اینترنت بی سیم با سرعت بالا در سطح منطقه فوق؟ برای این مورد می توانید از تکنولوژی های دیگر استفاده کنید. در ایران امکان راه اندازی شبکه 4g به صورت خصوصی وجود ندارد. زیرا برای این کار نیاز به مجوز های خاصی وجود دارد
در ۵ کیلومتری شهرستان کازرون یه دهستان وجود داره. اطراف این دهستان هم حدود ۵ روستا قرار دارن + یک نیروگاه و...
اما این مناطق حتی اینترنت 3g هم ندارن و با موبایل نمیشه یه عکس رو باز کرد. شرکت های adsl هم واسه راه اندازی اینترنت باید زیاد هزینه کنند. شرکت مخابرات هم حدود ۵۰۰ پورت اینترنت داده و همشون پر شدن و دیگه جا نداره! مخابرات هم پول نداره پورت بیشتری به ما بده. (سرعت اینترنت مخابرات خیلی کمه و هزینش هم زیاده. بالا ترین پهنای باندش هم ۱مگ هست با قطعی بسیار زیاد)
حالا اگه یه اپراتور بتونه در این منطقه یه دکل بزنه، همه adsl ها رو کنار میزارن و میان سمت اپراتور
سال قبل با رایتل تماس گرفتم و بهم قول دادن که دکل میزنن اما دیگه خبری نشد!
هدف من اینه که در مرکز دهستان یه دکل قرار بگیره و تمام این بخش ها رو پوشش بده که جمعیتش هم کم نیست! این دهستان در سرشماری سال ۲۰۰۶ حدود ۱۷هزار جمعیت داشته و مردم به شدت از اینترنت استقبال میکنن
حالا چیکار کنم که یکی از اپراتور ها بیاد یه انتن بزرگ نصب کنه؟ (حتی اگه هزینش هم زیاد باشه خودم پرداخت میکنم!)
ویرایش توسط سیدرضا بازیار : October 13th, 2016 در ساعت 12:39
-
تعداد تشکر ها از سیدرضا بازیار به دلیل پست مفید
-
October 13th, 2016, 12:40
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Ramin
سلام
این موضوع به صورت علمی ثابت نشده است و این تصور مردم است که بدون داشتن اطلاعات تخصصی در زمینه پزشکی و یا حداقل مخابرات این قبیل موارد را به صورت شایعه منتشر می کنند ! همین امر سبب شده است که در بسیاری مناطق شهری و بعضاً روستایی مردم از نصب bts ها ممانعت می کنند و حتی درگیری های فیزیکی با تیم تکنسین نصب ایجاد می شود !
مخالفت مردم در مناطقی خاص سبب ایجاد نقاط کور و تداخل و مشکلات شبکه برای کاربران می شود !
هر چند دقت داشته باشید در زمینه تائید ئ عدم تائید مشکل ساز بودن این آنتن ها برای سلامت انسان مقالات زیادی وجود دارد اما هیچ کدام به صورت 100% اثبات شده نمی باشند !
----------------
اپراتور ها نیز اگر آنتن 4g در منطقه ای نصب کنند تحت مالکیت 100% خودشان است و هیچ دسترسی و پورسانتی برای استفاده و فروش واگذار نمی کنند

نوشته اصلی توسط
n4ser
گرامی امواج دکل های bts جزو امواج یون ساز نیست که در این صورت قادربه جذب در پوست نیست و امواج دکل های bts از حد استاندارد جهانی پایین تر است و امواج که یون ساز و خطر جدی دارد امواج رادیولوژی و سی تی اسکن و امواج اشعه ایکس است که جذب پوست شده سرطان پوستی ایجاد میکنم در معرض قرار گرفتن امواج رادیولوژی و از این قبیل پیش از حدودا ۱۲ ساعت میتواند خطر مرگ را به دنبال داشته باشد دوست عزیز سعی کنید بیشتر تحقیق کنید
Sent from my Lenovo K50a40
مضرات امواج مایکروویو که از دکل ها و گوشی های موبایل و دکل های مخابراتی مشابه و ... منتشر میشه صدها بار بصورت تجربی و علمی اثبات شده:
http://iliahealth.com/index.php?opti...cles&Itemid=88
http://www.theresearchpedia.com/rese...ages-of-mobile
https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7...85%D8%AA%DB%8C
باران که می بارد تو می آیی --*-- باران گل، باران نیلوفر
باران مهر و ماه و آئینه --*-- باران شعر و شبنم و شبدر
-
تعداد تشکر ها از Kian به دلیل پست مفید