-
October 21st, 2016, 20:14
کار با google analytics
با سلام خدمت اساتید
یک سری نمودارهای آماری هست که تعداد دفعات کلمات جستجو شده در تمام سایت ها ( نه فقط سایت خود کاربر! ) را نمایش می دهد.
در واقع چندین کلمه وارد میکنیم و آمار تعداد سرچ هر مورد روی نمودار نمایش داده میشه
از عزیزان اطلاع داره این نمودار دقیقا در چه بخشی قابل دسترسی هستش؟
-
-
October 21st, 2016 20:14
# ADS
-
October 21st, 2016, 20:43
پاسخ : کار با google analytics
-
-
October 21st, 2016, 20:46
اون از امکانات گوگل ترند هست
-
-
October 21st, 2016, 21:01

نوشته اصلی توسط
vahid13713
اون از امکانات گوگل ترند هست
نخیر!
عرض شد تعداد دقیقی از سرچ ها . نه آمار درصدی
-
-
October 21st, 2016, 21:17
عضو انجمن
تا اونجایی که بنده اطلاع دارم گوگل ترند این اطلاعات رو میده مثلا میگه بیشتر جستجو در بین زبان های برنامه نویسی کدوم بوده
-
-
October 21st, 2016, 22:44

نوشته اصلی توسط
itexpert
نخیر!
عرض شد تعداد دقیقی از سرچ ها . نه آمار درصدی
عذر خواهی میکنم .. ولی معمولا موقعی که کسی به ادم کمک کمیکنه بهتر برخورد میکنند... اما
اما دقیق سرچها در هیچ کجا وجود ندارد الا در دستان بابرکت گوگل که اونرو هم به من و شما نمیدن اماری هم که میدن معمولا مربوط به حداقل چند ماه پیش هست ولی امار دقیقتر میخواهید adwords.google.com
هست که مثلا امار ماهانه رو ارائه میده اما..... نزدیک به چند ماهه داریم ازش استفاده میفرماییم اپدیت نشده مدارکشم موجوده! امار به روز سرچ اطلاعات حساسی هست که امریکا به راحتی ازش نمیگزره و رایگان هم در اختیار ما قرار نمیده
موفق باشید و پیروز
ویرایش توسط vahid13713 : October 21st, 2016 در ساعت 23:04
-
-
October 22nd, 2016, 15:03

نوشته اصلی توسط
vahid13713
عذر خواهی میکنم .. ولی معمولا موقعی که کسی به ادم کمک کمیکنه بهتر برخورد میکنند... اما
اما دقیق سرچها در هیچ کجا وجود ندارد الا در دستان بابرکت گوگل که اونرو هم به من و شما نمیدن اماری هم که میدن معمولا مربوط به حداقل چند ماه پیش هست ولی امار دقیقتر میخواهید adwords.google.com
هست که مثلا امار ماهانه رو ارائه میده اما..... نزدیک به چند ماهه داریم ازش استفاده میفرماییم اپدیت نشده مدارکشم موجوده! امار به روز سرچ اطلاعات حساسی هست که امریکا به راحتی ازش نمیگزره و رایگان هم در اختیار ما قرار نمیده
موفق باشید و پیروز
از یک و نیم جمله که من یا شما نمیتونیم در مورد برخورد آدم ها اظهار نظری کنیم دوست عزیزم
گوگل ترند بجز امار درصدی که داره، آمار دقیقی نشون نمیده درسته ؟ من چک کردم دیدم از بعضی کلمات غیر مهم هم کلا آماری نداره
ممنونم از شما
-
-
October 23rd, 2016, 10:13
-
تعداد تشکر ها از shahpar به دلیل پست مفید