سلام دوستان
تو آمار وبگذر همینطور که تو عکس مشخصه بازدید دوم از یه لینکی اومده رفته تو یه سایتی دیگه که نه باهاش تبادلی داشتم نه میشناسمش و...
اکثر روزا آمارش تو آمارگیر من نمایش داده میشه
دوستان تا حالا همچین چیزی واسشون پیش اومده؟
hfg.JPG
سلام دوستان
تو آمار وبگذر همینطور که تو عکس مشخصه بازدید دوم از یه لینکی اومده رفته تو یه سایتی دیگه که نه باهاش تبادلی داشتم نه میشناسمش و...
اکثر روزا آمارش تو آمارگیر من نمایش داده میشه
دوستان تا حالا همچین چیزی واسشون پیش اومده؟
hfg.JPG
don't underestimate the power of a common man
لینک صفحهی مقصد باید در صفحهی مبدا وجود داشته باشه و آمارگیر شما هم در صفحهی مقصد باشه
اگر هر کدام از حالتهای بالا برقرار نیست ممکنه کسی به صورت دستی آمار جعلی ارسال میکنه
این کار در آمارگیر Google Analytics متداوله که صاحب سایت مشکوک بشه و روی لینک مبدا کلیک کنه
یک روش جذب بازدید کننده است
هیچ سیستم امنیتی برای بررسی صحت بازدید وجود نداره و نمیتونه وجود داشته باشه
کافیه اون درخواستی که اسکریپت وبگذر از سایت شما به سایت خودش ارسال میکنه شبیه سازی بشه
واسه بنده هم otedia میاد این فکر کنم از طریق فیدبک هست یادم رفته اسمش رو تو وردپرس ببندی دیگه نمیتونه بیاد یه چی هست تو وردپرس مثلا مطلبی که منتشر کردی به صورت اتومات این سایت ها مطالب های شما و بقیه سایت ها رو لینک می کنن که اگه تو پنل وردپرست ببندی دیگه نمیتونن لینک کنن
فهمیدم اسمش بازتاب هستش
تو تنظیمات وردپرس قسمت گفتگوها این تیکش رو بردار
اجازه دادن به دیگر سایتها برای فرستادن بازتاب بر نوشتههای تازه.
دیگه نمیتونه بازتاب بفرسته
سرور مجازی, سرور مجازی ایران, طراحی سایت
تهران، آیت الله کاشانی، پلاک 17 | تماس : 44045229-021 | تلگرام : 09227504547
ورود به سایت نگارنوین !
ویرایش توسط dastrast : October 8th, 2016 در ساعت 19:01
don't underestimate the power of a common man
سلام
بر خلاف تفکر عموم اطلاعات مبدا بازدید کننده از سایت مبدا یا ... دریافت نمیشه این اطلاعات بر روی مرورگر بازدید کننده ذخیره میشه و برای سایت مقصد ارسال میشه که به راحتی قابل تغییر هست و میشه آمارگیر سایت ها رو فریب داد چه بسا برنامه هایی برای همین کار طراحی شده باشند.
در مورد این مسئله ای که برای شما پیش امده در صورتی که مطمئن هستید لینک شما در اون سایت ها نیست همون ترفند جذب بازدید رو به کار گرفتن تا بازدید واقعی به دست بیارند .
Reliable , High-Performance Hosting
Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)