به نام خداوند بخشنده مهربان
با سلام خدمت همه دوستان و وب مستران عزیز در انجمن ...
نیاز به هاست هست اونم با یک سری شرایط . به چند هاست برای چند سایت نیازمند هستیم :
1 ) فضا : متفاوت هست ، اما خب بین 1 تا 10 گیگ ، قطعا این میزان در طول زمان زیاد میشه پس باید امکان افزایش داشته باشیم .
2 ) لوکیشن : فقط و فقط ایران
3 ) پهنای باند : نامحدود باشه چه بهتر اما خب اگر بر اساس حجم هم ماهیانه 20 الی 100 گیگ داشته باشه خوبه . به خصوص که اوایل کار ، سایت ها تازه تاسیس هستن و طبیعتا پهنای زیادی نمیخوان .
4 ) کنترل پنل و وب سرور : یا لایت اسپید با سی پنل همراه باشه یا ادایرکت ادمین با انجین ایکس یا آپاچی .
5 ) هر CMS یا فروشگاه سازی که ما بخوایم رو شما به رایگان یا با هزینه ( نه خیلی ) نصب کنید . یعنی درخواست پشتیبانی بدم و نصب بشه برای من . مثلا : وبلاگدهی وردپرس یا فروشگاه ساز اپن کارت .
6 ) امکان پرداخت شش ماهه و سالانه از ماه دوم وجود داشته باشه .
7 ) دامین هم ثبت کنید چه بهتر ، دامین بین المللی میخوایم ، به پسوند xyz هم نیاز هست .
8 ) گواهی SSL رایگانی رو مد نظر دارم که اینجا آدرسش رو میدم ، حتما میخوام نصب بکنید برامون . آدرس پروسه : https://www.startssl.com/
دوستان یه مورد خیلی مهم رو خواهش میکنم توجه کنید . یه چیزی تو این مدت اخیر خیلی من رو اذیت کرد و به نوعی سنگ انداخت تو کارای من و اینطوری تا الان برنامه هام عقب افتاده . خواهشا اگر میبینید نمیتونید پشتیبانی بدید به ما یا در انجام بعضی از موارد مشکل دارید یا ممکن هست در آینده مشکل ایجاد بشه براتون ، لطفا و خواهشا اصلا آفر ندید . این همین بلایی هست که سرم اومده و نمیخوام تکرار بشه . در خصوص عزیزانی هم که پیام میدن و میپرسن چرا سراغ شرکت های بزرگ نمیرم ، همون بزرگ ها رو اتفاقا اول من میرم پرس و جو میکنم اما خب هر کدومشون به یک نحوی مشکل داشتن . مثلا یکیشون میگفت که تا ماه بعدی نداریم هاست بدیم ، یکی دیگشون پشتیبانی با تاخیر زیاد پاسخ میداد ، یکی دیگه میگفت واسه گواهی SSL باید اسکن کارت ملی و پاسپورت بدم بهشون و یا هزار چیز دیگه . خلاصه کلافه شدم یه جورایی . البته شرمنده از همه دوستان که نحو صحبتم کردنم یه مقدار تند شد اما خب فکر میکنم باید این موارد رو میگفتم تا بعدا برای طرفین مشکلی ایجاد نشه ...
ممنونم از همه شما ...![]()