سلام دوستان عزیز من قبلا هاست اشتراکی کانادا داشتم و الان چند روز هست که به هاست داخلی افرانت انتقال دادم.
از روزی که انتقال صورت گرفته در بخش site errors گوگل سرچ کنسول خطای Server connectivity به رنگ زرد دراومده!
عکسش هم در زیر هست.
میشه راهنمایی بفرمایید که آیا این برای سایتهایی که در سرور داخلی نگهداری میشن یک خطای طبیعی هست (به خاطر دوری از سرورهای گوگل) یا فقط برای من این مشکل به وجود اومده؟
ویرایش توسط pouryamb : September 17th, 2016 در ساعت 21:16
توی هاست داخلی هرروز خطای Server connectivity یا DNS error و... دارید. اگر زیاد بشه سئو سایت در گوگل ضربه سنگینی میخوره و سایت میره صفحات آخر گوگل!!
من برای یک سایت مهم که داشتیم 4 دیتاسنتر داخلی ایران رو تجربه کردم از پارس آنلاین و افرانت و آسیاتک و... همشون مشکل و قطعی دارند!
سایت ما با چندین کلمه کلیدی بسیار مهم در صفحه اول گوگل بود اما وقتی بردیم روی هاست های داخل ایران رفتیم صفحات آخر! هر 4 دیتاسنتر چک کردیم همشون قطعی داشتند و به سایت ضربه زیادی وارد شد.
مجددا هاست را بردیم روی دیتاسنتر هتزنر آلمان و الان دوباره برگشتیم صفحه اول گوگل خوشبختانه.
به نظرم شما هم برگرد روی هاست خارجی. اگر کانادا سرعت پایین بوده از هتزنر آلمان تهیه کنید سرعت لود خوبی برای بازدیدکنندگان داخل ایران داره و آپتایم نزدیک 100 درصد است.
دیتاسنتر های ایرانی قطعی های ریز دارند و دایما ارتباط با خارج کشور قطع میشه.