-
September 24th, 2016, 01:36
عضو انجمن
اولین قالب psd من
سلام دوستان
من تازه شروع کردم دارم پی اس دی زدن رو یاد میگیرم
این اولین کارمه با یه کار نسبتا آسون شروع کردم
یک قالب شخصی هست
این عکس صفحه اولش هست
چون در زمینه کد نویسی سر رشته ی زیادی ندارم لطفا نظرات خودتونو بگید که اگر اشکالی داره و قابل کد نویسی نیست بگید تا درستش کنم و در کارهای بعدی تکرارشون نکنم
با تشکر
don't underestimate the power of a common man
-
تعداد تشکر ها از dastrast به دلیل پست مفید
-
September 24th, 2016 01:36
# ADS
-
September 24th, 2016, 02:04
پاسخ : اولین قالب psd من

نوشته اصلی توسط
dastrast
سلام دوستان
من تازه شروع کردم دارم پی اس دی زدن رو یاد میگیرم
این اولین کارمه با یه کار نسبتا آسون شروع کردم
یک قالب شخصی هست
این عکس صفحه اولش هست
چون در زمینه کد نویسی سر رشته ی زیادی ندارم لطفا نظرات خودتونو بگید که اگر اشکالی داره و قابل کد نویسی نیست بگید تا درستش کنم و در کارهای بعدی تکرارشون نکنم
با تشکر
با سلام
برای شروع به نظر بنده خوب هست
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از CYCLONER به دلیل پست مفید
-
September 24th, 2016, 02:10
زیبا زدید و باید تو ریسپانسیو های مختلف و رزولوشین های مختلفش رو هم بزنید و اگر خطکش بندی کنید بهتره برای طراح سایت
-
تعداد تشکر ها از kiava به دلیل پست مفید
-
September 24th, 2016, 02:14
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
CYCLONER
با سلام
برای شروع به نظر بنده خوب هست
موفق باشید
با تشکر از شما
لطفا اگر در کد نویسی هم مشکلی ایجاد میشه هم بفرمایید تا تصحیحش کنم
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
kiava
زیبا زدید و باید تو ریسپانسیو های مختلف و رزولوشین های مختلفش رو هم بزنید و اگر خطکش بندی کنید بهتره برای طراح سایت
ممنون
یعنی باید تو تمام سایز ها طراحیش کنم؟
تا جایی که تونستم خطکش بندی کردم اگر به نظرتون جاییش میزان نیست بگید تا تصحیح کنم
با تشکر
-
-
September 24th, 2016, 02:24
عضو انجمن
سلام برای شروع خوبه
اساسا یک نکته ای هست که خیلی باعث زیبایی کار میشه و آن اینه که سعی کنید از فونت و آیکون در سایز کوچکتر استفاده کنید
به عبارتی هر چه کوچکتر زیبا تر ...
البته این نظر شخصی بنده است
مورد بعدی ، باید رنگ بندی جوری باشد که مخاطب سریع بتونه بخش Title رو مثلا تشخیص بدهد
Background هم به نظر عکسه که خوب تو طراحی معمولا 90 % از عکس حالت Gradiant دار استفاده نمیشه به دلیل افزایش حجم قالب .
در بخش فوتر هم 2 بخش در 2 طرف حالت بریده دارد که خوب به نظرم اگر مهارت کدنویسی CSS نداشته باشد باید از عکس برای آن نواحی استفاده کنید که خوب این یک نکته منفی به حساب می آید
اصولا هر چه از عکس کمتر استفاده بشه بهتره ...
موفق باشی
-
تعداد تشکر ها از isn به دلیل پست مفید
-
September 24th, 2016, 02:36
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
isn
سلام برای شروع خوبه
اساسا یک نکته ای هست که خیلی باعث زیبایی کار میشه و آن اینه که سعی کنید از فونت و آیکون در سایز کوچکتر استفاده کنید
به عبارتی هر چه کوچکتر زیبا تر ...
البته این نظر شخصی بنده است
مورد بعدی ، باید رنگ بندی جوری باشد که مخاطب سریع بتونه بخش Title رو مثلا تشخیص بدهد
Background هم به نظر عکسه که خوب تو طراحی معمولا 90 % از عکس حالت Gradiant دار استفاده نمیشه به دلیل افزایش حجم قالب .
در بخش فوتر هم 2 بخش در 2 طرف حالت بریده دارد که خوب به نظرم اگر مهارت کدنویسی CSS نداشته باشد باید از عکس برای آن نواحی استفاده کنید که خوب این یک نکته منفی به حساب می آید
اصولا هر چه از عکس کمتر استفاده بشه بهتره ...
موفق باشی
ممنون نکات بسیار خوبی رو اشاره کردید
حتما تصحیحشون میکنم
بک گراندم گرادینت هست
خیلی میخواستم از تک رنگ یا یه عکسی کوچیک که تکرار بشه استفاده کنم ولی واقعا اونچیزی که میخواستم نشد
-
-
September 24th, 2016, 02:51
سعی کنید قالبی که میزنید قبلش یه روانشناسی رنگ بخونید برای چی میگم به طور مثال :
اگر رستوران پر پروک یا عطاویج رفت باشید رنگ کل دیوارا قرمزه علت برای علاقه کاربر و استرس زیاد تا کاربر و مشتری هرچه سریع تر غذا رو صرف کنه و بره پس برای سایت نیز همینطور باید رنگایی مناسب سایت بزنید
و مورد بعدی اینکه باید حتما توی رزولوشن های مختلف هم بزنید بالاخره باید ریسپانسیو باسه و اینکه بدنه رو بیشتر عکس جالب بزنید بهتره تا گرادینت
-
تعداد تشکر ها از kiava به دلیل پست مفید
-
September 24th, 2016, 04:40
-
تعداد تشکر ها از hamidsh91 به دلیل پست مفید
-
September 24th, 2016, 21:43
بهترین راه اینکه در دفعات اول کپی استایل ها رو بزنید تا دستتون با فتوشاپ کامل عادت کنه .
اصلی ترین عامل تو طراحی زیبا توجه به جزییات و ریزه کاری ها هست .
اما می خواهین یه چیز خوب بزنید که بروز باشه توجه به تمپلت های آماده هست .
موفق باشید.
-
تعداد تشکر ها از ms313 به دلیل پست مفید