سلام خسته نباشید
من شماره موبایل از هرجای دنیا که باشه می خوام با این قابلیت که بشه بهش زنگ و هم اگه کسی بهش زنگ زد ریدایرکت بشه به گوشی خودم.
کسی می تونه کمک کنه؟
باتشکر
سلام خسته نباشید
من شماره موبایل از هرجای دنیا که باشه می خوام با این قابلیت که بشه بهش زنگ و هم اگه کسی بهش زنگ زد ریدایرکت بشه به گوشی خودم.
کسی می تونه کمک کنه؟
باتشکر
نرم افزار هایی هستن که این امکان رو میدن
میتونید نرم افزار رو شارژ کتید و باهاش تماس بگیرید همچنین با شما رایگان تماس بگیرند
ارسال و دریافت پیام کوتاه
یکی از نرم افزار ها nextplus که شماره از آمریکا ارائه میده
و چندین نرم افزار مشابه دیگر
ارائه هاست پربازدید | سامانه پیام کوتاه
Yahoo ID: masterphp_com | Email : meysam_ka@yahoo.co.uk | Phone : 09197243104
سلام
تلوبال شماره های موبایل فنلاند، موبایل لهستان، موبایل سوئد، موبایل اکراین را ارائه می دهد که پیش شماره موبایل هستند و در هر سایتی می توانید آن را ثبت کنید و علاوه بر دریافت و ارسال تماس ودریافت رایگان پیامک دارند. (پیامک ها به لحظه ایمیل می شوند و در داشبورد هم قابل مشاهده هستند.) شبکه های اجتماعی مانند تلگرام نیز این شماره ها را قبول می کنند و هر جا که نیازمند وریفای هست می تونید از این شماره ها استفاده کنید.
تلوبال همچنین شماره های منتخب کانادا با امکان دریافت پیامک نیز ارائه می کند که "شماره تلفن های ثابت با امکان دریافت پیامک" هستند.
مشاهده سایت: شماره مجازی موبایل با امکان دریافت تماس و پیامک نامحدود رایگان
تاپیک: http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=171327
با سپاس
ویرایش توسط Alireza_H : September 20th, 2016 در ساعت 14:26
شماره مجازی به همراه مرکز تماس (سانترال - محیط کامل مدیریت تماسهای ورودی) تحت وب از 70 کشور و 3000 شهر دنیا، با امکان تماس گرفتن با شماره تهیه شده www.Telobal.com
سلام
به اسکایپ خیر، ولی می تونید به اکانت SIP تماس را بفرستید یا از اکانت SIP سانترال ما که رایگان است استفاده کنید. پاسخگویی از طریق SIP (به عبارتی VOIP) رایگان است.
شما می توانید به هر نقطه از دنیا دایورت کنید. حتی دایورت چند گانه کنید (مثلا چند تلفن شما همزمان زنگ بخورد). هزینه دایورت به شماره تلفن های ایران دقیقه ای 15 سنت است.
در این لینک تصاویری از سانترال (میزکار) را به شما نمایش داده شده که خود شما آن را طراحی می کنید. https://www.telobal.com/fa/solutions
با سپاس
شماره مجازی به همراه مرکز تماس (سانترال - محیط کامل مدیریت تماسهای ورودی) تحت وب از 70 کشور و 3000 شهر دنیا، با امکان تماس گرفتن با شماره تهیه شده www.Telobal.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)