-
August 27th, 2016, 12:32
عضو جدید
زبان افزونه Theme My Login
با درود.
افزونه Theme My Login نصب شده روی سایت من به زبان فارسی می باشد:
فایل پیوست 33152
قصد دارم ترجمه آن را عوض کنم ولی فایل po و mo یی برای این منظور در پوشه languages موجود نیست:
فایل پیوست 33153
البته یک فایل theme-my-login.pot موجود است که هیچ ترجمه فارسی در آن وجود ندارد (و آنچه روی این فایل ترجمه می کنم اعمال نمی شود):
C.jpg
آیا می توانم ترجمه این افزونه را تغییر دهم؟
-
-
August 27th, 2016 12:32
# ADS
-
August 27th, 2016, 12:45
پاسخ : زبان افزونه Theme My Login
سلام
به احتمال زیاد فایل زبان فارسی این افزونه در پوشه wp-content/languages/plugins قرار گرفته.
-
تعداد تشکر ها از iHSG به دلیل پست مفید
-
August 27th, 2016, 13:04
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
esmaeili
با درود.
افزونه Theme My Login نصب شده روی سایت من به زبان فارسی می باشد:
فایل پیوست 33152
قصد دارم ترجمه آن را عوض کنم ولی فایل po و mo یی برای این منظور در پوشه languages موجود نیست:
فایل پیوست 33153
البته یک فایل theme-my-login.pot موجود است که هیچ ترجمه فارسی در آن وجود ندارد (و آنچه روی این فایل ترجمه می کنم اعمال نمی شود):
C.jpg
آیا می توانم ترجمه این افزونه را تغییر دهم؟
درود، اگر فایل.po یا .mo رو پیدا نکردید میتونید از فایل .pot برای ساخت دوباره زبان پارسی بهره ببرید.
بامهر
-
-
August 27th, 2016, 17:17
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
iHSG
سلام
به احتمال زیاد فایل زبان فارسی این افزونه در پوشه wp-content/languages/plugins قرار گرفته.
دقیقاً فایل زبان فارسی در این پوشه قرار داشت ولی تغییراتی که در ترجمه اعمال می کنم هیچ کدام در سایت اعمال نمی شود! آیا دلیلی دارد؟
-
-
August 27th, 2016, 17:21

نوشته اصلی توسط
esmaeili
دقیقاً فایل زبان فارسی در این پوشه قرار داشت ولی تغییراتی که در ترجمه اعمال می کنم هیچ کدام در سایت اعمال نمی شود! آیا دلیلی دارد؟
دوست عزیز هر چقدر هم فایل po. رو تغییر بدید هیچ تغییر هم نباید اتفاق بیفته چون در واقع وردپرس فقط فایل کامپایل شده mo. رو می خونه نه po. رو.
برای اینکه بتونید از تغییرات خودتون یه فایل کامپایل شده با فرمت mo. داشته باشید باید از نرم افزار رایگان POEdit استفاده کنید: https://poedit.net
این نرم افزار در هر بار Save فایل po. خودکار یه فایل mo. هم کنارش میسازه که اصل کار این فایل mo. هستش.
-
تعداد تشکر ها از iHSG به دلیل پست مفید
-
August 27th, 2016, 18:00
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
iHSG
دوست عزیز هر چقدر هم فایل po. رو تغییر بدید هیچ تغییر هم نباید اتفاق بیفته چون در واقع وردپرس فقط فایل کامپایل شده mo. رو می خونه نه po. رو.
برای اینکه بتونید از تغییرات خودتون یه فایل کامپایل شده با فرمت mo. داشته باشید باید از نرم افزار رایگان POEdit استفاده کنید:
https://poedit.net
این نرم افزار در هر بار Save فایل po. خودکار یه فایل mo. هم کنارش میسازه که اصل کار این فایل mo. هستش.
انجام شد. خدا رو شکر برای وجود شما.
-