-
September 1st, 2016, 09:50
عضو جدید
سوال در رابطه با بک آپ گیری از سرور مجازی
سلام خدمت همه دوستان
من چند سوال داشتم
اول اینکه سایت هایی مثل دانلود ها یا سافت 98 در سرور خودشون فایل ها رو آپ میکنن و دیگر در هاست دانلود آپلود نمیکنن؟
من هم یک سایت دانلودی دارم به نظر شما در سرور مجازی با ویندوز سرور 2008 فایل هامو آپ کنم و به هاست متصلش کنم یا اینکه هاست دانلود بهتره؟
بعد سوال اصلیم اینه که اگر محتویات سرور به هرنحوی مثلا نصب ویندوز جدید پاک بشه اونوقت چطور بک آپ گیری کنم؟فایل بک آپ در کجا ذخیره میشه؟
اگر سرور دیگر با آی پی دیگر خریداری کنم بعد میشه اون بک آپ هارو داخلش ریخت یا نه؟ یا ممکنه مثلا دیتاسنتر ایران رو تحریم کنه (مثل ovh که اگر بدونه ایرانی هستی تمومه) بعد اگر اونا قطع کنن دیگه نمیشه با همون آی پی رییس هاستینگ انتقال سرور بده؟
لطفا این سوال هامو جواب بدید خیلی از کمکتون ممنونم
گلدن دانلود | Telegram: @GLDownload
گلدن دانلود | دانلود نرم افزار ، بازی ، مستند ، فیلم ، آهنگ و کارتون
www.GLDownload.iR
-
-
September 1st, 2016 09:50
# ADS
-
September 1st, 2016, 12:40
پاسخ : سوال در رابطه با بک آپ گیری از سرور مجازی
با سلام
می تونید تنظیم کنید که از سرورتون به صورت اتوماتیک روی یک سرور دیگه بک آپ گرفته بشه . روش BackupPC گزینه هایی داره که مشخص می کنید می خواید به صورت هفتگی یا روزانه بک آپ گرفته بشه یا بخش هایی که دوست دارید بک آپ گرفته بشه رو دقیقا مشخص می کنید و از همون ها بک آپ می گیره روی سرور جدید و همینطور گزینه هایی داره که مشخص می کنید تا چه مدت می خواید بک آپ ها نگهداری بشه و قدیمی ها پاک بشه و گزینه های دیگه ..و بدیهی یه هر موقع سرورتون به مشکل برخورد از آخرین بک آپتون استفاده می کنید . و می تونید به هر سرور با آی پی دیگه که خواستید فایل ها رو انتقال بدید یا اینکه کل سرور رو یکجا به آی پی دیگه Migrate کنید. برای آموزش می تونید به این لینک مراجعه کنید:
http://kandohost.com/blog/%d8%a8%da%...7%d8%b2%db%8c/
-
تعداد تشکر ها ازkandohost.com به دلیل پست مفید
-
September 1st, 2016, 13:52
عضو انجمن
سلام
اگر میخواین از فایل های حجیم بکاپ گیری کنید به صرفه نیست که هاست / سرور جداگانه براش تهیه کنید.
از فضاهای نگهداری ابری استفاده کنید. Storage Box هتزنر عالی هست برای این مورد. قبلا هم داخل یک تاپیکی پیشنهاد کردم.
https://www.hetzner.de/hosting/produ...-produktmatrix
بکاپ هم بصورت Incremental بگیرید.
-
تعداد تشکر ها از 2JZ به دلیل پست مفید
-
September 1st, 2016, 15:31
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
kandohost.com
با سلام
می تونید تنظیم کنید که از سرورتون به صورت اتوماتیک روی یک سرور دیگه بک آپ گرفته بشه . روش backuppc گزینه هایی داره که مشخص می کنید می خواید به صورت هفتگی یا روزانه بک آپ گرفته بشه یا بخش هایی که دوست دارید بک آپ گرفته بشه رو دقیقا مشخص می کنید و از همون ها بک آپ می گیره روی سرور جدید و همینطور گزینه هایی داره که مشخص می کنید تا چه مدت می خواید بک آپ ها نگهداری بشه و قدیمی ها پاک بشه و گزینه های دیگه ..و بدیهی یه هر موقع سرورتون به مشکل برخورد از آخرین بک آپتون استفاده می کنید . و می تونید به هر سرور با آی پی دیگه که خواستید فایل ها رو انتقال بدید یا اینکه کل سرور رو یکجا به آی پی دیگه migrate کنید. برای آموزش می تونید به این لینک مراجعه کنید:
http://kandohost.com/blog/%d8%a8%da%...7%d8%b2%db%8c/
ممنونم خیلی عالی بود همچنین از کاربر 2jz
فقط یک سوال این بک آپ ها باید همزمان در سرور دیگه نگه داری بشه؟
در ضمن به نظر شما در کل با در نظر گرفتن معایب استفاده از سرور برای فایل ها و فوایدش بهتره از سرور مجازی برای اینکار استفاده بشه یا اینکه از همون هاست دانلود استفاده بشه؟
شما کدوم رو پیشنهاد میکنید برایه سایت دانلودی؟
www.GLDownload.iR
-
-
September 1st, 2016, 20:41
بله فایل ها در سرور دیگه طبق زمانبندی بک آپ که انجام دادین نگه داری می شه و بک آپ های قدیمی هم طبق تنطیمات دلخواهی که انجام می دین از روی سرور پاک می شه.
اگه بخواین از روش backuppc کنید باید دسترسی کامل و ssh به سرور داشته باشید تا بتونید گزینه های دلخواهتون رو کانفیگ کنید اگه بخواید از هاست یا فضای جداگانه استفاده بکنید هم اگه دسترسی ssh نداشته باشید نمی تونید به این روش کانفیگ کنید و باید دنبال اسکریپت یا روش دیگه ای باشید که از فایل های شما اتوماتیک به اون فضا یا هاست بک آپ بگیره.
البته اگه از هاست دانلود استفاده کنید معمولا نگهداری بک آپ ها بر عهده شرکت هاستینگ هست و شما نیازی به سرور اضافه و کانفیگ بک آپ ندارید.ولی گزینه های کامل زمانبندی بک آپ مثل روش backuppc در اختیار شما نیست.
-
تعداد تشکر ها ازkandohost.com به دلیل پست مفید
-
September 2nd, 2016, 02:32
عضو انجمن
اگر در ابتدای کار هستید و فایل های چندانی ندارید میتونید به جای هاست دانلود سرور مجازی تهیه کنید با کانفیگ iis از سرورتون به عنوان هاست دانلود هم استفاده کنید
میتونید یک سرور با سخت افزار پایین تر هم تهیه کنید که عمل بک آپ گیری رو به عهده داشته باشه البته از سرور و یا دیتاسنتری دیگر !
{ Live in the moment }
...
-
تعداد تشکر ها از ali-rezam به دلیل پست مفید
-
September 2nd, 2016, 10:40
عضو جدید
ممنونم خیلی راهنمایی هاتون مفید بود
پس پیشنهاد میکنید منکه در اول کار هستم و فایل هام کم هستن از سرور استفاده کنم؟
وقتی که فایل ها زیاد شدن به هاست دانلود منتقل کنم؟
ببخشید سوالام زیاد شد اما خب من تا حالا از سرور به عنوان هاست دانلود استفاده نکردم و به شما افراد با تجربه خیلی نیاز دارم از اینکه وقتتونو صرف کمک به کاربرانی مثل من میکنید خیلی ممنونم
www.GLDownload.iR
-
-
September 2nd, 2016, 21:25
سلام
هاست دانلود چون منیج شده هست و دیگه دغدغه کانفیگ ، امنیت ، لایسنس و ... نداره بهتر هست ولی هزینشم بالاست ، و اگر سررشته ای از سرور و کانفیگش داشته باشید یه سرور با منابع پایین میتونید بگیرید و هاردش بالا باشه و خودتون کانفیگشو انجام بدید از نظر اقتصادی بهتر هست . بستگی به شرایط شما داره.
- - - Updated - - -
مثلا برای نمونه از backup storage دیتاسنتر OVH می تونید استفاده کنید که معتبره و از این لینک می تونید سفارش بدید:
https://www.ovh.com/us/dedicated-servers/backup-ftp.xml
اگه در پرداخت و سفارش هم مشکلی داشتید ما سرویس هامون از OVH هست می تونیم براتون سفارش بدیم.
ویرایش توسط kandohost.com : September 2nd, 2016 در ساعت 21:25
-
تعداد تشکر ها از kandohost.com به دلیل پست مفید
-
September 2nd, 2016, 21:28
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
jsoltani
ممنونم خیلی راهنمایی هاتون مفید بود
پس پیشنهاد میکنید منکه در اول کار هستم و فایل هام کم هستن از سرور استفاده کنم؟
وقتی که فایل ها زیاد شدن به هاست دانلود منتقل کنم؟
ببخشید سوالام زیاد شد اما خب من تا حالا از سرور به عنوان هاست دانلود استفاده نکردم و به شما افراد با تجربه خیلی نیاز دارم از اینکه وقتتونو صرف کمک به کاربرانی مثل من میکنید خیلی ممنونم
ابتدا سرور مجازی و بعد سرور اختصاصی ... برای بکاپ هم از https://www.hetzner.de/hosting/produ...-produktmatrix استفاده کنید .
-
-
September 2nd, 2016, 21:48

نوشته اصلی توسط
omidx
اختلال شبکه و نوسانات این دیتاسنتر معروف هست . به نظرم از ovh استفاده کنید بهتر هست...
نمیگم این دیتا سنتر بدی هست یا ...
بصورت نسبی عرض کردم که ovh از هتزنر معتبر تر هست
-
تعداد تشکر ها از kandohost.com به دلیل پست مفید