دوستان من میخواهم نمایندگی هاست لینوکس بگیرم ، حالا بین ایران سرور و نت افراز موندم
کدومشون بهتره ؟ امنیت کدوم بالاتره ؟
دوستان من میخواهم نمایندگی هاست لینوکس بگیرم ، حالا بین ایران سرور و نت افراز موندم
کدومشون بهتره ؟ امنیت کدوم بالاتره ؟
سلام دوست عزیز امنیت هر دو در سطح خوبی هست ولی هیچ وقت کامل نیست شماهم بسته به نیازتون میتونید که هر کدوم پشتیبانی بهتری دارن خرید کنید
درود بر شما
نظر بنده نت افراز
پیروز باشید
درود. تفاوتى ندارن باهم ولى اگر به فكر ارتقا از هاست به سرور هستيد در آينده ، ايران سرور تهيه كنيد كه بعدا راحت تر باشين. اما از نظر كيفيت ، هر دو شركت در حد بسيار عالى قرار دارن
با آرزوى پيروزى
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
کسی از نمایندگی هاست نت افراز استفاده کرده ؟ کیفیتش به اندازه هاست عادیش هست ؟
اخیرا از چند نفر شنیدیم کیفیت نت افراز افت کرده همین دو روز پیش هم یکی از مشتری های نت افراز سرویس هاشو پیش ما آورده
شرکت میزبان داده اطلس خلیج فارس
Telegram ID : arminghazanfarpour - website : https://onlinemizban.net
کانال رسمی whmcs فارسی در تلگرام
whmcsiran@
منم نت افراز رو پیشنهاد میکنم.
از ایران سرور (با دامنه iranserver.com آخه یه ایران سرور دیگه هم هست با یه دامنه دیگه) هاست دانلود داشتم اصلاً خوب نبود پشتیبانیش هم سوالات منو که حداقل درباره همون هاست دانلود بلد نبودن همش باید صبر میکردم 2 روز بعد تا سرپرست (Supervisor) شون پاسخ بده.
البته این تجربه مال چند سال پیشه و از اون موقع دیگه اصلاً سمتش نرفتم الان نمی دونم چطورین.
من خودم به عنوان همکار از نت افراز سرویس دارم و خیلی هم راضی هستم با اینکه اصلا نتونستم به عنوان همکار با مدیریت اصلی صحبت کنم ولی از سرویس ها و امنیت راضی هستم نسبت به قیمت
در مورد صجبت کردن با مدیریت هم تیکت دادم ولی ترتیب اثر ندادن
- - - Updated - - -
این دلیل نمیشه.حالا میدوته به خیلی چیزهای دیگه هم بستگی داشته باشه.خیلیا از سرویس دهنده های خوب دنیا سرویس میگیرن ولی بعدش به خیلی از دلایل کوچ میکنن به سرویس دهنده های پایینتر!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)