-
July 24th, 2016, 13:00
عضو انجمن
نیازمند نویسنده موزیک خارجی با مزایا خوب
سلام
دوستان به دنبال نویسنده با تجربه برای قسمت موزیک خارجی هستیم ( موزیک ، موزیک ویدئو ، آلبوم )
سایت که قراره توش کار کنید بزرگترین سایت و ارشیو موزیک خارجی در ایرانه اینو گفتم که بدونید حساسیت کار بالا هست
چند روز اول به عنوان تستی کار میکنید اگر از کار راضی بودیم رسمی میشید و حقوق ماهانه بهتون تعلق میگیره ( بیشتر از حقتون )
پست دادن هم خیلی اسونه باید عنوان وارد کنید و در فیلد ها اسم خواننده و لینک دانلود رو اضافه کنید + آپلود تصویر موزیک در تصویر شاخص
فقط عزیزان این نکته در نظر داشته باشید که ما یک نفر میخوایم با سرعت عمل بالا و همیشگی یعنی اگر قراره دو ماه دیگ برید سربازی یا درستون شروع بشه و .... لطفا درخواست ندید
منبع با کیفیت بعد از رسمی شدنتون در اختیارتون قرار میگیره و وی پی اس باید از طرف خودتون باشه ( هزینه وی پی اس روی حقوقتون پرداخت میشه )
دوستانی که سابقه کار دارند تو اولویت هستند
جهت هماهنگی به ای دی تلگرام من mehran_mv پی ام یا همینجا اطلاعات تماس بدید
ویرایش توسط mehrania : July 24th, 2016 در ساعت 20:49
-
-
July 24th, 2016 13:00
# ADS
-
July 24th, 2016, 13:17
پاسخ : نیازمند نویسنده موزیک خارجی با مزایا خوب
سلام خدمت شما دوست عزیز ، سابقه کافی موجود هست ، مشکلی با سرعت عمل نیست ، پست ها در کم ترین زمان درج خواهد شد ، در صورت نیاز به تکمیل آرشیو ها در خدمتیم
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=170535
-
July 24th, 2016, 13:22
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mehrania
سلام
دوستان به دنبال نویسنده با تجربه برای قسمت موزیک خارجی هستیم ( موزیک ، موزیک ویدئو ، آلبوم )
سایت که قراره توش کار کنید بزرگترین سایت و ارشیو موزیک خارجی در ایرانه اینو گفتم که بدونید حساسیت کار بالا هست
چند روز اول به عنوان تستی کار میکنید اگر از کار راضی بودیم رسمی میشید و حقوق ماهانه بهتون تعلق میگیره ( بیشتر از حقتون )
فقط عزیزان این نکته در نظر داشته باشید که ما یک نفر میخوایم با سرعت عمل بالا و همیشگی یعنی اگر قراره دو ماه دیگ برید سربازی یا درستون شروع بشه و .... لطفا درخواست ندید
منبع و وی پی اس با کیفیت بعد از رسمی شدنتون در اختیارتون قرار میگیره
دوستانی که سابقه کار دارند تو اولویت هستند
جهت هماهنگی به ای دی تلگرام من mehran_mv پی ام یا همینجا اطلاعات تماس بدید
"حقوق ماهانه بهتون تعلق میگیره ( بیشتر از حقتون )
!!!! یعنی چی این حرف ؟؟؟1
متخصص راه اندازی انواع سرورها و بهینه سازی سرورهای شما برای محیط هاستینگ ، انجام تنظیمات انواع کنترل پنل ها ، مجازی سازی سرورها
آی دی تلگرام : @TopAdmins
-
-
July 24th, 2016, 13:43
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
devilboy09
"حقوق ماهانه بهتون تعلق میگیره ( بیشتر از حقتون )
!!!! یعنی چی این حرف ؟؟؟1
یعنی ما ماکزیمم تعداد پست های شمارو در طول ماه درنظر گرفتیم و بیشتر از اون مقدار بهتون حقوق داده میشه درصورتی ممکنه در طول روز یک موزیک بیشتر رلیز نشه
-
-
July 24th, 2016, 15:28
لطفا شرایط حقوقی رو واضح تر بفرمایید چون فرمودید سایت حرفه ای هستید پس نیاز به نویسنده حرفه ای دارید
تمام موزیک ، موزیک ویدئو ها و همین طور آلبوم ها رو به محض انتشار یا حتی pre-release از منابع p2p در سایت قرار می دم
-
-
July 24th, 2016, 20:38
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Jolge
لطفا شرایط حقوقی رو واضح تر بفرمایید چون فرمودید سایت حرفه ای هستید پس نیاز به نویسنده حرفه ای دارید
تمام موزیک ، موزیک ویدئو ها و همین طور آلبوم ها رو به محض انتشار یا حتی pre-release از منابع p2p در سایت قرار می دم
به تلگرام پی ام بدید
-
-
July 25th, 2016, 08:04
سلام اگر هنوز نویسنده می خواهید من می تونم. لطفا با این تلگرام تماس بگیرید: https://telegram.me/natsu2731
-
-
September 1st, 2016, 14:25
عضو انجمن
هنوز هم به دنبال نویسنده هستم
کسی بود اطلاع بده
-
-
September 1st, 2016, 14:31
عضو انجمن
درود. تيم نويسندگى داريم ، نظارت بر پست ها هم انجام ميشه هر شب. با قيمت مناسب. از طريق تلگرام در تماس باشيد
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
-