-
January 3rd, 2017, 12:33
عضو انجمن
عدم نمایش افزونه tablepress
سلام
دوستان عزیز به یک ممشکل خوردم قبلا برروی سایت یک افزونه تیبل نصب بود زیاد به کارم نیومد حذفش کردم (اسمش یادم نیست) الان افزونه tablepress نصب و فعال کردم ولی در قسمت پیشخوان وردپرس نشون نمیده چند باز افزونه کامل حذف و مجدد نصب کردم بازم همین مشکل دارم لطفا راهنمایی کنید .
باتشکر
فروش سرور مجازی از آلمان|آمریکا|فرانسه|کانفیگ های رایگان|میزبانی وبCPanel از ایران|آلمان
میزبانی وب و سرور مجازی تجارت هاست www.TejaratHost.net
تلفن : 4277 34 44 076 - 7994 995 0917
-
-
January 3rd, 2017 12:33
# ADS
-
January 3rd, 2017, 12:59
پاسخ : عدم نمایش افزونه tablepress

نوشته اصلی توسط
tejarathost
سلام
دوستان عزیز به یک ممشکل خوردم قبلا برروی سایت یک افزونه تیبل نصب بود زیاد به کارم نیومد حذفش کردم (اسمش یادم نیست) الان افزونه tablepress نصب و فعال کردم ولی در قسمت پیشخوان وردپرس نشون نمیده چند باز افزونه کامل حذف و مجدد نصب کردم بازم همین مشکل دارم لطفا راهنمایی کنید .
باتشکر
سلام. احتمالا باید توی صفحه ادمین سایتتون اون بالای صفحه روی تنظیمات صفحه کلیک کنید و بعد تیک on plugin رو بزنید که نشون بده.
-
-
January 3rd, 2017, 17:52
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sahar_tym
سلام. احتمالا باید توی صفحه ادمین سایتتون اون بالای صفحه روی تنظیمات صفحه کلیک کنید و بعد تیک on plugin رو بزنید که نشون بده.
سلام
چنین گزینه ای نیست
Untitled.png
فروش سرور مجازی از آلمان|آمریکا|فرانسه|کانفیگ های رایگان|میزبانی وبCPanel از ایران|آلمان
میزبانی وب و سرور مجازی تجارت هاست www.TejaratHost.net
تلفن : 4277 34 44 076 - 7994 995 0917
-
-
January 3rd, 2017, 21:08
عضو انجمن
یک بار دیتا بیس سایت را چک کنید تا اثری از پلاگین قبلی نباشه بعد پلاگین جدید را نصب کنید احتمالا مشکتون حل میشه
ارائه دهنده انواع سرور مجازی داخلی و خارجی با کانفیگ های متنوع رفع تحریم و رفع فیلترینگ داخلی و خارجی جهت استعلام . خرید و دریافت اکانت تست از طریق تلگرام و ایمیل یا خصوصی در ارتباط باشید@mrsaeidi
-