سلام و عرض ادب
- بنده سه سال است که به صورت حرفه ای نویسندگی اختصاصی برای اکثر وب های فارسی با موضوع های متفاوت را داشته ام.
$ قیمت برای نویسندگی اختصاصی $:
- نویسندگی اختصاصی برای فروشگاه ها
نویسندگی برای فروشگاه ها شامل : تهیه ی عنوان مناسب + نگارش متن کاملا اختصاصی 300 الی 350 کلمه ( در صورت وجود منبع مناسب )
+ افزودن برچسب + پر کردن افزونه های سئو + افزودن یک الی سه تصویر + افزودن قیمت محصول + پر کردن ویژگی های محصول
قیمت هر پست : 2800 تومان
( بااکثر سیستم های فروشگاه ساز آشنایی وجود دارد - در صورت آشنا نبودن مشکلی نیست خیلی سریع نحوه ی کار با سیستم فروشگاه ساز را فرا خواهم گرفت .)
- نویسندگی اختصاصی برای سایت های خبری - تفریحی
نویسندگی برای سایت های خبری - تفریحی شامل : تهیه ی عنوان مناسب + نگارش متن کاملا اختصاصی 300 الی 350 کلمه ( در صورت وجود منبع مناسب )+ افزودن برچسب + پر کردن افزونه های سئو + افزودن یک تصویر
قیمت هر پست : 2300 تومان
- نویسندگی تحلیلی در موضوعات خاص ( مثال : نحوه ی تهیه ی مقاله ی isi و یا مشاوره تبلیغات اینترنتی )
نویسندگی تحلیلی شامل : تهیه ی عنوان مناسب + نگارش متن کاملا اختصاصی ( بسته به منبع شما تعداد کلمات تعیین خواهد شد ) + افزودن یک تصویر
قیمت هر پست : توافقی ( بستگی به موضوع - تعداد کلمات و... دارد.)
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
توضیحات جزئی:
افزودن هر صد کلمه اضافه بر 300 کلمه : 800 تومان
افزودن واتر مارک به تصاویر به صورت دستی : 100 تومان
نحوه کار :
شما موضوع پست تون را به بنده می دهید من اون را داخل گوگل سرچ میکنم و چند صفحه را باز میکنم و سپس تمام مطالب این چند سایت رو میخونم سپس چکیده این مطالب را با جمله بندی صحیح و اختصاصی می نویسم.
//////////////////////////////////////////////////////////
هرگونه انتقاد و پیشنهاد را قبل از انتشار درون تاپیک لطفا برایم پ.خ کنید در صورتی که انتقاد و پیشنهاد شما عادلانه و بر پایه عقل بود بنده خودم از شما درخواست می کنم که داخل تاپییک منتشر بشود .)
---------------------------------------------------------------
نمونه کار :
بنده در طی این سه سال با سایت های زیادی همکاری داشته ام و واقعا دیگه اسم سایت ها هم یادم نمیاد ( اکثر دوستان بنده را می شناسند ) اما دوستانی که نمی شناسند میتوانند پ.خ دهند براشون نمونه کار هم ارسال بشود .
دلیل قرار ندادن نمونه کار به صورت عمومی : عدم رضایت صاحب سایت
راه های ارتباط با بنده به ترتییب اولویت :
تلگرام : 09302196862
پیام خصوصی
تماس و پیامک : 09302196862
ایمیل : abolfazell@gmail.com