-
July 21st, 2016, 11:46
مشکل در نصب فریر Freer
با سلام خدمت شما
یه فریر نصب کردم ولی مشکل داشت و به هاستینگ این پیام رو دادم
اسکریپ میتونه به دیتابیس دسترسی داشته باشه و جدول ایجاد کنه ولی نمیتونه رکورد درج کنه
بررسی کردیم این مشکل در برخی هاست ها وجود داره و اسکریپت مشکلی نداره.
و اونا جواب دادن !
abtinweb
لینک http://freer.ir/virtual/ مشکل دارد و آنتی ویروس پیغام ویروسی بودن را می دهد.
کسی هست بتونه برام نصب کنه که ویروس نداشته باشه و مشکل نداشته باشه؟
امکان پیام خصوصی نیست در تلگرام پی ام بدید با تشکر
سید
@Dota2_shop
-
-
July 21st, 2016 11:46
# ADS
-
July 21st, 2016, 23:18
پاسخ : مشکل در نصب فریر Freer
-
-
July 21st, 2016, 23:47
عضو انجمن
-
-
July 22nd, 2016, 00:11
عضو انجمن
سلام
این مشکل بخاطر باگ های امنیتی و وجود شل در کدهای اسکریت هست ک بعنوان تروجان در هاستینگ هایی که آنتی شلر فعال هست بوجود میاد این نسخه 1.57 رو که دوستمون در بالا لینک دادن رو آپلود کنید ببینید مشکل حل میشه
تو جدیدترین نسخه 1.58 حفره امنیتی بسیار بازتر شده و توصیه بنده اینه حتی اگر هاست هم مشکلی باهاش نداشته باشه به هیچ وجه از این ورژن استفاده نکنید چندین نفر از طریق همین نسخه آسیب دیدن و اطلاعاتشون در اختیار ادمین فریر قرار گرفته!
-
-
July 22nd, 2016, 21:18

نوشته اصلی توسط
Majiiid
سلام
این مشکل بخاطر باگ های امنیتی و وجود شل در کدهای اسکریت هست ک بعنوان تروجان در هاستینگ هایی که آنتی شلر فعال هست بوجود میاد این نسخه 1.57 رو که دوستمون در بالا لینک دادن رو آپلود کنید ببینید مشکل حل میشه
تو جدیدترین نسخه 1.58 حفره امنیتی بسیار بازتر شده و توصیه بنده اینه حتی اگر هاست هم مشکلی باهاش نداشته باشه به هیچ وجه از این ورژن استفاده نکنید چندین نفر از طریق همین نسخه آسیب دیدن و اطلاعاتشون در اختیار ادمین فریر قرار گرفته!
سلام نه متاسفانه همچنان همون مشکل برقراره
-
-
July 22nd, 2016, 22:51
عضو انجمن
اگر بعد از نصب نمیتوانید داخل مدیریت دسته یا محصول اضافه کنید مشکل بخاطر mySql هاست شماست و باید به هاستینگ بگید که مد STRICT_TRANS_TABLES در mySql فعال باشد .
-
-
July 22nd, 2016, 22:59

نوشته اصلی توسط
us12
اگر بعد از نصب نمیتوانید داخل مدیریت دسته یا محصول اضافه کنید مشکل بخاطر mySql هاست شماست و باید به هاستینگ بگید که مد STRICT_TRANS_TABLES در mySql فعال باشد .
با تشکر از شما بابت شرکت در تایپیک پیام شما رو ارسال کردم ایشالا که اوکی میشه مرسی
-
-
July 24th, 2016, 09:34
من اسکریپت رو حذف کردم و دوباره نصب کردم اما اینبار هر چی یوزر پس رو میزنم میگه اشتباهه چند بار حذف کردم و دوباره نصب کردم بازم میگه اشتباهه مشکل از کجاست ؟
-
-
July 24th, 2016, 18:50
عضو انجمن
اگر مظما هستید یوزر پس رو درست وارد می کنید مشکل از دیتابیس و کانفیگ های مربوطه روی سرور است.
-
-
July 25th, 2016, 15:06
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
infernal79
من اسکریپت رو حذف کردم و دوباره نصب کردم اما اینبار هر چی یوزر پس رو میزنم میگه اشتباهه چند بار حذف کردم و دوباره نصب کردم بازم میگه اشتباهه مشکل از کجاست ؟
شاید از کش مرورگر باشه ... پاک کنید کش رو ... کوکی های سایت مورد نظر همشو پاک کنید.
اگر باز مشکل حل نشد نصب دوباره کنید.
اگه باز نشد دسترسی بدب براتون نصب کنم.
✪ ورود به فروشگاه فارس۷
✪ فروش ویژه VPS ایران = هاستینگ ,سرور دانلود ,سرور گیم و...
✪ Telegram ID : Fars7COM # Yah0o ID : G8W8 # Tell : 0919-188 88 49
-