برای سرویس هاستینگ نیازداشتیم برای این خواستیم کمی پرس و جو کنیم
برای سرویس هاستینگ نیازداشتیم برای این خواستیم کمی پرس و جو کنیم
افرانت در حال حاظر- بهترین دیتا سنتر در ایران- دلیلشم خواستی پخ بدید کامل بهتون بگم
سرو دانلود
دانلود فیلم-سریال-زیر نویس و عکس بازیگران
به نظر من هر جا میرید فقط سمت آسیاتک نرید چون فقط برای همون مشتری های کله گنده اش مناسبه برای بقیه مثل اینترنت adsl خود آسیاتک بار ها تو سرور پیش میاد یه سری سایت های خارجی الکی برای شما باز نمیشه (داشتم که میگم).
افرانت نداشتم اما منم کیفیتش رو زیاد شنیدم ولی پارس آنلاین داشتم باز حداقل بهتر از آسیاتک بود.بعدش گرون فروش هایی مثل تبیان هم هستن که همه تو این انجمن میگن کیفیتش ظاهراً از همه بالاتره ولی خب با قیمتی که داره سخته سمتش رفتن![]()
رسپینا بگیرید . هم کیفیت داره هم قیمت مناسب داره و روی اکثر آی پی هاشون سوویچر هست و مشکل دیداس پیش نمیاد از سمت خارج .
تبیان تا حدی در برابر ddos بهتر عمل کرده.
با سلام
دوست عزیز چون سوال سما فقط در مورد حملات دیداس هست
ابتدا باید عرض کنم که این حملات خود شامل چند نوع هست
و بعضی از انواع تقریبا توسط هیچ دیتا سنتر داخلی و خارجی مهار نمیشن و نیاز به سخت افزار اختصاصی جهت مهار کردن دارن
و اما در دیتاسنتر های داخلی بهترین تجربه با دیتاسنتر تبیان بود البته این دیتاسنتر تونسته خودش را در خیلی موارد ثابت کنه بخاطر همینه که دوستان میگن تعرفه بالایی داره
سایت: fadakmizban.com || ایمیل: info@fadakmizban.ir || اسکایپ: fadakteam ||تلگرام: MRfadak_admin|| پیامک و تلفن: 09330542631
سرو دانلود
دانلود فیلم-سریال-زیر نویس و عکس بازیگران
سرور مجازی, سرور مجازی ایران, طراحی سایت
تهران، آیت الله کاشانی، پلاک 17 | تماس : 44045229-021 | تلگرام : 09227504547
ورود به سایت نگارنوین !
درود
بهترین دیتا سنتر فعلا که مشکل قطع نشدن ارتباط با خارج کشور داره فعلا تبیان هست و تا جایی که اطلاع دارم همه دیتا سنتر های دیگه مشکل قطع شدن ارتباط با خارج کشور دارند.
تبیان هم با این قیمت هاشون هنوز صرفه اقتصادی نداره برای وارد شدن بهش برای ارائه سرویس
کاکوهاست -کیفیت هدف ماست 07132319174/با 11 سال سابقه در زمینه هاستینگ
فروش سرور مجازی از کشورهای هلند،انگلستان،لهستان،سوئد ،امارات ،ایران
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)