سلام ، میخواستم بدونم این قضیه vat چیه ؟ مثلا این ex41 من مستقیم نخریدم تا حالا ولی به چه کشورهایی اعمال میشه ؟ اصلا موقع خرید چطوری تشخیص میدن مالیات باید به ما بخوره یا نه . ممنون
سلام ، میخواستم بدونم این قضیه vat چیه ؟ مثلا این ex41 من مستقیم نخریدم تا حالا ولی به چه کشورهایی اعمال میشه ؟ اصلا موقع خرید چطوری تشخیص میدن مالیات باید به ما بخوره یا نه . ممنون
شرکت هوش برتر خطیر پارسیان ارایه دهنده سرویس های حرفه ای ضد دیداس لایه 7
با حرفه ای ها همراه باشید
https://support.hoshebartar.com/cart.php
والا یه بزرگواریی با این اوصاف که شما فرمودید ، نمیدانم چرا ex41 رو 200 هزار تومان ماهیانه به ما اعلام کرد :\
بستگی داره آدرسش رو کجا زده مثلا ما یه پنل داریم ایرانی و یکی دیگه با لوکیشن لهستان. یکی مالیات میخوره بهش و دیگری خیر. اما هتزنر با ایران مشکل نداره میتونید خودتون ثبت نام کنید یا از دوستانی که وت بهشون نمیخوره خدمات بگیرید
- - - Updated - - -
در کل لیست کشورهائی که باید مالیات بدن در زیر هست و ماباقی معاف از مالیات بین المللی هستند و یا به نوعی در حوزه اخذ معاهده دریافت مالیات قرار ندارند.
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
زمان تایید حساب شما مالیات نیز مشخص خواهد شد
ایران شامل مالیات نخواهد بود و در صورتی که مستقیم و یا از یک واسطه تهیه بفرمایید مالیات در بر نخواهد داشت
حتی اگر امارات و عربستان و مالزی و ( آسیا باشه)
نرخ بدون مالیات دیتاسنتر نیز از طریق لینک زیر قابل مشاهده می باشد
https://www.hetzner.de/ot/hosting/
نمونه: https://www.hetzner.de/ot/hosting/pr...ootserver/ex41
موفق باشید
- - - Updated - - -
راهنمایی:
زمانی که وارد پنل ارائه شده توسط واسطه می شوید
دقت بفرمایید آفرها و سرور های معرفی شده توسط دیتاسنتر اگر به صورت فاقد مالیات قید شده باشد
یعنی مالیات شامل شده نشده است و همچنین نخواهد شد
پیروز باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
اخه درست یه سودی هم باید ببرنند این واسط ها ، نه اینکه قیمته سروری 150 هزار تومن ، 50 هزار سود بکشن روش هر ماه بشه 200 تومن ؟ تا 20 تومن اکیه مثلا 170 تومن ، ولی خدایی 50 به بالا سره هیچی بخوای بدی هر ماه یه خورده بی انصافیه ..
چند نکته :
۱ - ب ایرانی ها خیر ، ولی اگر مشخصات اکانت و حساب پی پال شما از اروپا باشد ، بله شامل میشود.
۲ - نرخ ارز اینترنتی از بازار بالاتر هست.
۳ - در هر بار شارژ پی پال 0.05 مبلغ کارمزد کسر میشود.
۴ - ۵۰۰۰ تومن کارمزد صرافی هم شما اضافه کنید.
با توجه ب سه مورد بالا ، شما نباید توقع داشته باشید ک نرخ ارز بانک مرکزی رو ضربدر قیمت سرور بدون مالیات کنید و بگید فروشنده باید با این قیمت ارائه کنه ، چرا ک خود شما مستقیم هم بخواید خرید کنید بیشتر از این خواهد شد !!
ضمن اینکه ، ب نظر خودتون ، چرا باید یک نفر مفت و مجانی یک سرویسی رو ارائه کنه ؟ اونم از دیتاسنتری ک ریسلری برای سرور اختصاصی اصلا نداره ! (مثلا رد استیشن داره ، ولی هتزنر نداره.)
بالاخره یک سود جزئی از هر پرداحت باید ب فروشنده شما برسه دیگه ، این روال عادی هر معامله ای هست.
با تشکر ...
...Zzzz...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)