-
July 17th, 2016, 14:54
عضو انجمن
داده های حجیم در mysql
سلام
من میخواستم یک پروژه ای رو تحلیل و شروع به طراحی بکنم
در این پروژه روزی 2000 - 3000 فاکتور ثبت خواهد شد، که ماهانه حدود 90.000 فاکتور!!!!!!
در طی یک سال میشه یک میلیون و صد هزار فاکتور
اگر از این سیستم به مدت دو یا سه سال استفاده بشه حجم بسیار عظیمی از فاکتور تو دیتا بیس ذخیره میشه و خوانده و نوشتن تو دیتابیس با کندی انجام خواهد شد و سیستم با کندی شدید مواجه میشه
برای این مسئله چیکار می تونم بکنم؟؟؟؟
-
-
July 17th, 2016 14:54
# ADS
-
July 17th, 2016, 15:07
عضو دائم
پاسخ : داده های حجیم در mysql
سلام، بیشتر از تصورات شما قابلیت ذخیره دارد، 97 میل ریکورد با دیتا 30 گیگ هم نرمال حساب میشود، باید یک سری قواعد را رعایت کنید که در آینده به مشکل نخورد: استراکچر بهینه، لک ایندکس و ..
-
تعداد تشکر ها ازT.Toosi به دلیل پست مفید
-
July 17th, 2016, 15:10
عضو انجمن
نوع ذخیره سازی مثل mysam innodb هم مهمه که یکی قابلیت ریپرش بهتره ... یکی سرعتش... یکی مصرفش ..
اگه تنظیمات (بقول معروف کانفیگ) خوبی براش اعمال کنین هیچ مشکلی پیش نمیاد من الان تو دیتابیسم جدولی دارم بالای چند گیگ که تو هر بازدید کاربر مرورگرو ای پی و اینارو ذخیره میکنه
-
تعداد تشکر ها ازmiladtnt به دلیل پست مفید
-
July 17th, 2016, 15:13
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
T.Toosi
سلام، بیشتر از تصورات شما قابلیت ذخیره دارد، 97 میل ریکورد با دیتا 30 گیگ هم نرمال حساب میشود، باید یک سری قواعد را رعایت کنید که در آینده به مشکل نخورد: استراکچر بهینه، لک ایندکس و ..
والله من یه حساب و کتاب کوچیک کردم که تو این سیستم ظرف مدت 5 سال چیزی حدود 90 میلیون یا نزدیک 100 میلیون رکورد ثبت خواهد شد!!!!
واقعا این حجم اطلاعات رو نمیشه کنترل کرد با همین MySql ساده؟؟ منظورم از ساده همونی که روی هاست ها ارائه میشه و....
چه چیزی رو باید رعایت کنم؟
میشه راهنمائی بفرمائید؟
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
miladtnt
نوع ذخیره سازی مثل mysam innodb هم مهمه که یکی قابلیت ریپرش بهتره ... یکی سرعتش... یکی مصرفش ..
اگه تنظیمات (بقول معروف کانفیگ) خوبی براش اعمال کنین هیچ مشکلی پیش نمیاد من الان تو دیتابیسم جدولی دارم بالای چند گیگ که تو هر بازدید کاربر مرورگرو ای پی و اینارو ذخیره میکنه
نیاز به راهنمائی های بیشتری دارم،
-
-
July 17th, 2016, 15:18
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iroo
والله من یه حساب و کتاب کوچیک کردم که تو این سیستم ظرف مدت 5 سال چیزی حدود 90 میلیون یا نزدیک 100 میلیون رکورد ثبت خواهد شد!!!!
واقعا این حجم اطلاعات رو نمیشه کنترل کرد با همین MySql ساده؟؟ منظورم از ساده همونی که روی هاست ها ارائه میشه و....
میشه راهنمائی بفرمائید؟
- - - Updated - - -
نیاز به راهنمائی های بیشتری دارم،
https://www.google.com/search?espv=2...10.V9q6oQ75wcI
یه دوری اینجا بزنین
-
تعداد تشکر ها ازmiladtnt به دلیل پست مفید
-
July 17th, 2016, 15:41
عضو دائم
میشه راهنمائی بفرمائید؟
استراکچر دیتابیس اسکریپت را تا جایی که میتوانید بهینه کنید ممکن است یک column دیتاتایپ bigint استفاده کند در صورتی که دیتاتایپ پایین ترین جوابگو بوده، در این صورت ابتدا مموری فول سپس دیتابیس شما میترکد، دوم اگر نمایش داده ندارید فقط از موتور innoDB استفاده کنید، سوم ابتدا دیسک سپس منابع اختصاصی تاثیر مستقیم بروی write read دیتابیس دارند و هزار فاکتور دیگر.. بازم اگر خیلی نگران هستید از یک متخصص پایگاه داده مشورت بگیرید شاید اصلا برای هدف شما یک سیستم مدیریت پایگاه داده دیگری پیشنهاد کند.
-
تعداد تشکر ها ازT.Toosi به دلیل پست مفید
-
July 17th, 2016, 15:44
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
T.Toosi
استراکچر دیتابیس اسکریپت را تا جایی که میتوانید بهینه کنید ممکن است یک column دیتاتایپ bigint استفاده کند در صورتی که دیتاتایپ پایین ترین جوابگو بوده، در این صورت ابتدا مموری فول سپس دیتابیس شما میترکد، دوم اگر نمایش داده ندارید فقط از موتور innoDB استفاده کنید، سوم ابتدا دیسک سپس منابع اختصاصی تاثیر مستقیم بروی write read دیتابیس دارند و هزار فاکتور دیگر.. بازم اگر خیلی نگران هستید از یک متخصص پایگاه داده مشورت بگیرید شاید اصلا برای هدف شما یک سیستم مدیریت پایگاه داده دیگری پیشنهاد کند.
ممنون از راهنمائی تون، باید بررسی بیشتری انجام بدم
سپاس
-
-
July 17th, 2016, 23:39
عضو انجمن
جدای از اون میتونید برروی فیلد تاریخ بصورت سالیانه عملیات پارتیشن بندی انجام بدید
تاثیرمناسبی داره
- - - Updated - - -
همچنین اگر تمایل به استفاده از پایگاه داده مناسبتری دارید postgresql مناسبتر هست
-
تعداد تشکر ها ازrezaonline.net به دلیل پست مفید
-
July 17th, 2016, 23:46
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
rezaonline.net
جدای از اون میتونید برروی فیلد تاریخ بصورت سالیانه عملیات پارتیشن بندی انجام بدید
تاثیرمناسبی داره
- - - Updated - - -
همچنین اگر تمایل به استفاده از پایگاه داده مناسبتری دارید postgresql مناسبتر هست
سالیانه؟
منظور اینکه اطلاعات سال های قبل رو از پروژه کنار بذارم تا پایگا داده سبک تری داشته باشم؟
اینطوری وقتی بخوام به اطلاعات اونا دسترسی پیدا کنم باید برو قبلی ها رو بگردم
postgresql واقعا از MYsql قوی تر هست؟؟؟؟؟
که بتونه 100 میلیون رکود و فاکتور فروش رو ذخیره کنه؟
-
-
July 18th, 2016, 00:08
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iroo
سالیانه؟
منظور اینکه اطلاعات سال های قبل رو از پروژه کنار بذارم تا پایگا داده سبک تری داشته باشم؟
اینطوری وقتی بخوام به اطلاعات اونا دسترسی پیدا کنم باید برو قبلی ها رو بگردم
postgresql واقعا از MYsql قوی تر هست؟؟؟؟؟
که بتونه 100 میلیون رکود و فاکتور فروش رو ذخیره کنه؟
اصولا در اینگونه موارد آرشیو میکنند و مجموع رو میارند. مثلا از قبل از 1393 رو میریزند تیبل آرشیو و مجموع رو میزارند در فیلد یوزر و بکار میگیرند. و در صورت لزوم هر وقت لازم شد بهش کانکت میشند.
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
تعداد تشکر ها از hegza به دلیل پست مفید