-
July 15th, 2016, 17:46
عضو انجمن
مشكل با سيستم مك در نصب ويندوز
باسلام من در حال نصب ويندوز 7 بودم قبلا خيلي انجام دادم اما اينبار با يك مشكل برخورد كردم اينم اين بود ويندوز نصب كردم در حال نصب بوت كمپ بودم نصب شد وريست شد اما بعد نصب درايور مك رو نشان نميده فقط درايور ويندز يا همون بوت كمپ نشون ميده نميدونم چي شده واسه اولين بار به اين مشكل خوردم بوت كمپ درست انتخاب كردم از نظر بوت كمپ گفتم ( چون قبلا با همين بوت كمپ نصب كردم) اگه كسي تا حالا به اين مشكل بر خورد كرده و حل كرده لطفا راهنمايي كنيد
-
-
July 15th, 2016 17:46
# ADS
-
July 15th, 2016, 17:53
عضو دائم
پاسخ : مشكل با سيستم مك در نصب ويندوز

نوشته اصلی توسط
farshid17
باسلام من در حال نصب ويندوز 7 بودم قبلا خيلي انجام دادم اما اينبار با يك مشكل برخورد كردم اينم اين بود ويندوز نصب كردم در حال نصب بوت كمپ بودم نصب شد وريست شد اما بعد نصب درايور مك رو نشان نميده فقط درايور ويندز يا همون بوت كمپ نشون ميده نميدونم چي شده واسه اولين بار به اين مشكل خوردم بوت كمپ درست انتخاب كردم از نظر بوت كمپ گفتم ( چون قبلا با همين بوت كمپ نصب كردم) اگه كسي تا حالا به اين مشكل بر خورد كرده و حل كرده لطفا راهنمايي كنيد
ریبوت کنید و از رو کیبورد option رو نگه دارید تا لیست پارتیشن ها نمایش داده بشه .
-
-
July 15th, 2016, 17:55
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
OmidX
ریبوت کنید و از رو کیبورد option رو نگه دارید تا لیست پارتیشن ها نمایش داده بشه .
دوست عزيز منظور من بد گرفتيد من منظورم اينه داخل ويندوز هست كه درايور مك نشون نميده واسه انتقال از ويندوز به مك اطلاعات يا برعكس
-
-
July 15th, 2016, 17:57
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
farshid17
دوست عزيز منظور من بعد گرفتيد من منظورم داخل ويندوز هست كه درايور مك نشون نميده واسه انتقال از ويندوز به مك اطلاعات يا برعكس
میتونید بصورت دستی از طریق disk management ویندوز پارتیشن مک رو اد کنید ، یا اینکه mac drive رو نصب کنید : http://www.p30world.com/1326/downloa...macdrive-full/
-
-
July 15th, 2016, 19:02
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
OmidX
Disk ma... كار نمي كنه و اينكه بدون نرم افزار بايد كار كنه
-