نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: خرید هایبرد سرور یا وی پی اس ؟

عضو جدید hldden آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    5
    تشکر تشکر شده 
    4
    تشکر شده در
    4 پست

پیش فرض خرید هایبرد سرور یا وی پی اس ؟

با سلام دوستان . من قصد راه اندازی سایت فیلم رو داشتم هاست جدا برا بالا اومدن سایت گرفتم . برای دانلود فایل ها اونجوری تو انجمن گشتم و خوندم دوستان گفتن وی پی اس بهتره .برای همین می خوام وی پی اس بگیرم
    فقط یه سوال تو سایت پارس یک از خدماتش هایبرد سروره ( اونجوری که می گن همون سرور اختصاصیه ) بنظرتون چطوره بجای وی پی اس از هایبرد سرور استفاده کنم . ؟
    یکی از پلن هاش اینه :

2GB RAM 2CPU Cores 100GB HDD 1000GB BW 1 IP
    این میشه 129000 ت
    این مشخصات اولیشه که من چند تا چیز اضافه می کنم . +
    1 ترابایت هارد که می دونم کم میاد برا سایتم حالا بهشون تیکت زدم که می تونن بهم بیشتر بدن یا نه ( 1 ترا میشه 60 ت)
    ویندوز سرور 2012 ( 10 ت)
    1 هسته cpu بیشتر 25 ت
    پهنای باند . فعلا چون ماه اوله و می دونم زیاد دانلود ندارم و نمی خوام بهم زیاد فشار مالی بیاد 1 ترا بیشتر گرفتم میشه 20ت
    1 آیپی اضافه 5 ت
    که جمعا میشه 249000 ت . البته 15 درصد تخفیف تابستانه داره با تخفیف : 212000 ت
    اگرم هاست دانلود بخوام بگیرم که از هاست دی ال بگیرم اونجوری که گفتن : هر 1 ترا 180 ت برام میوفته که با احتساب یه وی پی اس معمولی هم براش باید بگیرم واسه دانلود و آپلود فایل همون 220 یا 230 میشه .
    ( در ظمن می تونستم از جا های دیگه وی پی اس با همین هارد بگیرم خیلی هم ارزون تر ولی ترجیح می دم از یه جای مطمئن باشه )

نظرتون رو بگین لطفا (اگرم پیشنهاد دیگه ای دارین خوشحال میشم بدونم) ....

- - - Updated - - -

در ظمن دوستانی که پیام خصوصی دادن :دی ....
    من فک کنم چون تازه واردم نمی تونم پیام خصوصی تونو جواب بدم . لطفا یا پیغامتون رو همینجا بگید یا با ایدی تلگرامم در ارتباط باشید .
    tele : @Hldden

ممنون عزیزان

2. # ADS

عضو دائم RoobinaServer آواتار ها
    Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
    تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

پیش فرض پاسخ : خرید هایبرد سرور یا وی پی اس ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط hldden نمایش پست ها
    با سلام دوستان . من قصد راه اندازی سایت فیلم رو داشتم هاست جدا برا بالا اومدن سایت گرفتم . برای دانلود فایل ها اونجوری تو انجمن گشتم و خوندم دوستان گفتن وی پی اس بهتره .برای همین می خوام وی پی اس بگیرم
    فقط یه سوال تو سایت پارس یک از خدماتش هایبرد سروره ( اونجوری که می گن همون سرور اختصاصیه ) بنظرتون چطوره بجای وی پی اس از هایبرد سرور استفاده کنم . ؟
    یکی از پلن هاش اینه :

2GB RAM 2CPU Cores 100GB HDD 1000GB BW 1 IP
    این میشه 129000 ت
    این مشخصات اولیشه که من چند تا چیز اضافه می کنم . +
    1 ترابایت هارد که می دونم کم میاد برا سایتم حالا بهشون تیکت زدم که می تونن بهم بیشتر بدن یا نه ( 1 ترا میشه 60 ت)
    ویندوز سرور 2012 ( 10 ت)
    1 هسته cpu بیشتر 25 ت
    پهنای باند . فعلا چون ماه اوله و می دونم زیاد دانلود ندارم و نمی خوام بهم زیاد فشار مالی بیاد 1 ترا بیشتر گرفتم میشه 20ت
    1 آیپی اضافه 5 ت
    که جمعا میشه 249000 ت . البته 15 درصد تخفیف تابستانه داره با تخفیف : 212000 ت
    اگرم هاست دانلود بخوام بگیرم که از هاست دی ال بگیرم اونجوری که گفتن : هر 1 ترا 180 ت برام میوفته که با احتساب یه وی پی اس معمولی هم براش باید بگیرم واسه دانلود و آپلود فایل همون 220 یا 230 میشه .
    ( در ظمن می تونستم از جا های دیگه وی پی اس با همین هارد بگیرم خیلی هم ارزون تر ولی ترجیح می دم از یه جای مطمئن باشه )

نظرتون رو بگین لطفا (اگرم پیشنهاد دیگه ای دارین خوشحال میشم بدونم) ....

- - - Updated - - -

در ظمن دوستانی که پیام خصوصی دادن :دی ....
    من فک کنم چون تازه واردم نمی تونم پیام خصوصی تونو جواب بدم . لطفا یا پیغامتون رو همینجا بگید یا با ایدی تلگرامم در ارتباط باشید .
    tele : @Hldden

ممنون عزیزان
    با سلام و احترام

هر دو تقریبا یه قیمت هستند و فرق آنچنانی برای شما ندارند چون حجم درخواستی هاردتون بالا هست هارد 99% اختصاصی هست باید از میزبانتون سوال کنید.

در هر صورت از ایران میتوانید آفر های خوبی کلا دریافت کنید.

باتشکر
    میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
    پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
    از سال 1385 تا کنون

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    199
    تشکر تشکر شده 
    22
    تشکر شده در
    19 پست

پیش فرض پاسخ : خرید هایبرد سرور یا وی پی اس ؟

سلام
    فرق زیادی ندارن که
    در ضمن از ایران نگیر که پشیمون میشی،از 7 جای مطمئن ایران گرفتم هر 24 ساعت تقریبا 7،8 ساعت قطعی داشت و در روز حدودا 10 ساعت افت سرعت و...

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)