-
پارسی پی
سلام دوستان
پیشاپیش عید سعید فطر بر همگی مبارک
من خودم از اون دسته آدم هایی هستم که مخالف اینجور پست زدن ها در انجمن هستم ولی برخلاف میلم مجبور شدم این پست رو بعد از سه روز حرف زدن با مجموعه پارسی پی منتشر کنم
برای فروش محصولاتم از درگاه بانکی پارسی پی که مربوط به شرکت هاستینگ یوگیگ هست استفاده میکنم خیر سرم اکانتم تاییده شده بود.
وقتی درخواست تسویه زدم پول رو بگیرم گفتند که پول به بانک ارسال شده و باید بانک برای شما تسویه بزنه
اسکرین شات از تیکیت :
بعد از یک ساعت زدن اکانت شما به دلیل فروش وی پی ان بسته شده است و دیگه تسویه نداریم!!!!!!!!!
خب تکلیف پول من چیه ؟
تیکیت زدیم که لطفا پول رو بدید تیکت رو بستن
چند بار تیکیت زدیم گفت که شما تخلف کردید
چند روز بعد اومدن یه صفحه قوانین به سایت اضافه کردن که طبق این قوانین شما تخلف کردید !!!!!!!!
به تاریخ پست قوانین و تیکیت کامل توجه کنید
بعد حالا اومده توی سایتش تاریخ قوانین رو اورده عقب :!!!!!!!
http://parsipay.com/news/6
کدوم قانونی به درگاه واسط اجازه میده پول رو مسدود کنه ؟
ویرایش توسط finalnet : July 5th, 2016 در ساعت 14:08
دلیل: غلط املایی
-
تعداد تشکر ها ازfinalnet به دلیل پست مفید
-
July 5th, 2016 13:58
# ADS
-
پاسخ : پارسی پی

نوشته اصلی توسط
finalnet
سلام دوستان
پیشاپیش عید سعید فطر بر همگی مبارک
من خودم از اون دسته آدم هایی هستم که مخالف اینجور پست زدن ها در انجمن هستم ولی برخلاف میلم مجبور شدم این پست رو بعد از سه روز حرف زدن با مجموعه پارسی پی منتظر کنم
برای فروش محصولاتم از درگاه بانکی پارسی پی که مربوط به شرکت هاستینگ یوگیگ هست استفاده میکنم خیر سرم اکانتم تاییده شده بود.
وقتی درخواست تسویه زدم پول رو بگیرم گفتند که پول به بانک ارسال شده و باید بانک برای شما تسویه بزنه
اسکرین شات از تیکیت :
بعد از یک ساعت زدن اکانت شما به دلیل فروش وی پی ان بسته شده است و دیگه تسویه نداریم!!!!!!!!!
خب تکلیف پول من چیه ؟
تیکیت زدیم که لطفا پول رو بدید تیکت رو بستن
چند بار تیکیت زدیم گفت که شما تخلف کردید
چند روز بعد اومدن یه صفحه قوانین به سایت اضافه کردن که طبق این قوانین شما تخلف کردید !!!!!!!!
به تاریخ پست قوانین و تیکیت کامل توجه کنید
بعد حالا اومده توی سایتش تاریخ قوانین رو اورده عقب :!!!!!!!
http://parsipay.com/news/6
کدوم قانونی به درگاه واسط اجازه میده پول رو مسدود کنه ؟
سلام و درود
واقعا اینجور آدم ها بلانسب کاربران و شما و بقیه عوامل وب هاستینگ تالک حروم خور هستن با مال مردم میخوان خودشونو بالا ببرن فک کنم اسم قبلی یو پال بوده درست میگم ؟
نباید به اینجور افراد اعتماد کرد
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازbandarit به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
bandarit
سلام و درود
واقعا اینجور آدم ها بلانسب کاربران و شما و بقیه عوامل وب هاستینگ تالک حروم خور هستن با مال مردم میخوان خودشونو بالا ببرن فک کنم اسم قبلی یو پال بوده درست میگم ؟
نباید به اینجور افراد اعتماد کرد
موفق باشید
بله دامین قبلی upal.ir بود ***** شد
تغییر دامین داد به http://salam.im/
بعد اون یه درگاه جدید با اسم پارسی پی بالا آورد
-
-
بلا نصبت حروم خور.
بنده آماری هم داشتم که همینا که ugig همون سایت هاستینگ هستند تو خدمات رسانیشون هم از سرو ته خدمات میزدن و جای اینکه به اندازه پولی که میگیرن کیفیت و خدمات داشته باشن بدتر راه ( جا خالی برای اینکه هرچی دوس دارید و میدونید هست بگید ) ...... پیش گرفتن.
امیدوارم فتا نصبت به امسال این کلاهبرداران پیگیر باشه.
وب یاران وب گروه بهینه سازی سایت و خدمات آنلاین مارکتینگ
-
تعداد تشکر ها ازaliasbahi به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
aliasbahi
بلا نصبت حروم خور.
بنده آماری هم داشتم که همینا که ugig همون سایت هاستینگ هستند تو خدمات رسانیشون هم از سرو ته خدمات میزدن و جای اینکه به اندازه پولی که میگیرن کیفیت و خدمات داشته باشن بدتر راه ( جا خالی برای اینکه هرچی دوس دارید و میدونید هست بگید ) ...... پیش گرفتن.
امیدوارم فتا نصبت به امسال این کلاهبرداران پیگیر باشه.
نمیدونم میخوان با این پوالا به کجا برسند
ما هم خدایی داریم
-
تعداد تشکر ها از finalnet به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
30 هزار تومان پول منم خوردن یه آبم روش البته 30 هزار تومان پولی نی ولی این جور برخورد زشته !
بخورن ببینم میخان به کجا برسن
-
تعداد تشکر ها ازJ0k3R به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
J0k3R
30 هزار تومان پول منم خوردن یه آبم روش البته 30 هزار تومان پولی نی ولی این جور برخورد زشته !
بخورن ببینم میخان به کجا برسن
شما بگو هزار تومن
این پولا خوردن نداره خدایی هست خیالت راحت یه روز تاوانش رو میده
-
-
این واقعا جای تاسف داره ...
درگاه های پرداخت واسط که امین اطلاعات مردم و وب مستران محسوب میشن نباید همچین رفتار های غیر حرفه ای و صخیفانه ای از خودشون نشون بدن . رفتار حرفه ای و همراه با محبت و دوستی هست که باعث میشه هم کاربران شاد باشن و هم سرویس دهنده راضی باشه ...
فقط امیدوارم این وضعیت نامناسب حل بشه و اولین لازمه این کار هم انتخاب فعالیت قانونی و درست توسط کاربران و ده برابر مهمتر از اون ، انتخاب درگاه های پرداخت مطمئن هست که هم سابقه دار هستن و حرفه ای فعالیت میکنن ...
-
تعداد تشکر ها ازldda company به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
ldda company
این واقعا جای تاسف داره ...
درگاه های پرداخت واسط که امین اطلاعات مردم و وب مستران محسوب میشن نباید همچین رفتار های غیر حرفه ای و صخیفانه ای از خودشون نشون بدن . رفتار حرفه ای و همراه با محبت و دوستی هست که باعث میشه هم کاربران شاد باشن و هم سرویس دهنده راضی باشه ...
فقط امیدوارم این وضعیت نامناسب حل بشه و اولین لازمه این کار هم انتخاب فعالیت قانونی و درست توسط کاربران و ده برابر مهمتر از اون ، انتخاب درگاه های پرداخت مطمئن هست که هم سابقه دار هستن و حرفه ای فعالیت میکنن ...
ما تا الان با چندین درگاه مختلف کار کردیم با درگاه فعالیت داشتم توی جاده بودم زنگ زدم پشتیبانیش گفتم دسترسی به نت ندارم مشخصات دادم خودشون برام تسویه زدن و از حساب مدیریش برام پول کارت به کارت کرده
بعد یکی هم مثل این درگاه .............
-
تعداد تشکر ها ازfinalnet به دلیل پست مفید
-
July 5th, 2016, 14:47
نمیدونم دیگه چی بگم
چجوری به اینا اعتماد میکنید؟
مدیریت یو گیگ جواب بگو باش سریعا
-
تعداد تشکر ها ازmohsen1771 به دلیل پست مفید