سلام
نیاز به یک سرور اختصاصی برای سایت دانلود دارم و تا 120 هزار تومن میتونم هزینه کنم. سیستم عامل ویندوز سرور 2008 میخوام روش نصب بشه چون فعلا یک سرور مجازی دارم که از همین نوع هستش.
بدلیل اینکه سرور مجازی فعلیم فضاش داره پر میشه تصمیم گرفتم سرور اختصاصی بگیرم و فایل هایی که دارم خیلی برام مهم هستن و اگر حذف بشن کارم تمومه!
فایل هام چیزی حدود 700 گیگ میشن و نیاز دارم کسی که برام سرور رو میخره و کانفیگ میکنه و در نهایت ویندوز سرور 2008 روش نصب میکنه این فایل هایی که در سرور مجازیم هست به سرور اختصاصیم انتقال بده
آپتایم و سرعت دانلود خیلی مهم هست و 90% کاربرانم ایرانی هستند که دانلود میکنند. سرور رو فقط برای خودم یعنی تنها یک سایت میخوام استفاده کنم ، سرعت دانلود داخل خود سرور هم خوب باشه تا بتونم فایل های حجیم رو سریعا دانلود کنم.
فضا نهایت 4 ترابایت برام کافیه و سیستم با رم بالا نیاز ندارم!!!!!! پهنا نامحدود باشه
خلاصه ای از حرفام :
- بودجه تا 120 هزار تومن
- نصب و کانفیگ ویندوز سرور 2008
- آپتایم و سرعت بالا
- فایلهایی که دارم از جونم با ارزش ترن پس سرور هارد خوبی داشته باشه یا بعدا الکی بسته نشه بدبخت شم
- 700 گیگ فایل در سرور مجازی قبلیم دارم که میخوام برام انتقالش بدین به سرور اختصاصی جدیدم
- 90% کاربرانم ایرانی هستن!
- استفاده برای سایت دانلود بازی و نرم افزار
- تنها یک سایت از این سرور استفاده خواهد کرد که سایت خودمه
- فضا نهایت 4 ترابایت
- ترافیک نامحدود
هزینه بیشتر برام نمیارزه پس پیشنهاد ندید