سلام
به یه وی پی اس به همراه کانفیگ DNS Server به همراه تنظیمات دامنه نیاز دارم
لطفا اعلام هزینه کنید
در مورد DNS Server باید طوری طراحی بشه که همه درخواست های DNS بیاد تو سرور مورد نظر
ممنون
سلام
به یه وی پی اس به همراه کانفیگ DNS Server به همراه تنظیمات دامنه نیاز دارم
لطفا اعلام هزینه کنید
در مورد DNS Server باید طوری طراحی بشه که همه درخواست های DNS بیاد تو سرور مورد نظر
ممنون
ببینید من تو بخش کانفیگ سرور پست گذاشتم چون درخواستم بیشتر تنظیمات هست تا وی پی اس !
مهم نیست یه وی پی اس خیلی معمولی
برای بنده مهم راه اندازی DNS Server با کانفیگ چندتا رکورد هست !
لطفا کسانی که تجربه دارن و بدون پنل این کار رو کردن اعلام کنن
با سلام
در صورتی که هنوز تهیه نکرده اید می توانیم این سرویس را برای شما آماده سازی کنیم
http://0web.ir
سامانه میزبانی وب صفروب | سامانه پرداخت یک دو سه پی
تلفن : ۰۹۳۰۴۰۰۱۹۸۶ | تلگرام : safeith
شرکت فناوران برنامه نویس ماد
دوستان میتونن پیشنهاد خودشون رو ارسال کنن
در صورتی که بنده کار رو به هر یک از دوستان سپردم همینجا اعلام میکنم
WWW.leadervps.ir
تلفن سوالات قبل از خرید و پشتیبانی : 46048299 -021
تلفن تماس 24 ساعته (تلگرام): 09384602362 & 09128345663
WWW.leadervps.ir
تلفن سوالات قبل از خرید و پشتیبانی : 46048299 -021
تلفن تماس 24 ساعته (تلگرام): 09384602362 & 09128345663
با سلام،
سرویس درخواستی شما در آنلاین سرور موجود می باشد.
در تمامي پلانهاي پيشنهادي پايين، دسترسي مدير سيستم (Administrator/root) در اختيار شما خواهد بود و اين امکان وجود دارد تا با Remote Desktop و يا SSH سرور مجازي آلمان خود را مديريت نماييد و با خيال راحت و بدون نگراني از دخالت ديگران در برنامه هاي شما، از سرور مجازي آلمان اختصاص يافته خود استفاده نماييد
انعطاف پذيري: ارتقاءمنابع اختصاص يافته براي يک سرور مجازي آلمان ، در صورت نياز به منابع بيشتر به راحتي و بدون نياز به جابجاي اطلاعات و اختلال بلندمدت در سرويس قابل انجام است.
اطلاعات بیشتر :
تمامی پورت های شبکه 1 گیگابیت می باشند و سرور های مجازی آلمان از دیتا سنتر Hetzner می باشد که دارای پورت قدرت مند تری نسبت به سایر دیتا سنتر ها می باشد
انواع سیستم عامل های لینوکس و ویندوز قابل ارائه می باشد(برای انتخاب سیستم عامل بر روی سفارش محصول کلیک نمایید)
هزینه نصب تمامی سرور های مجازی آنلاین سرور رایگان می باشد.
کنترل پنل خاموش ، روشن ، ریستارت و… مربوط به سرور ، از داخل پنل کاربران در دسترس می باشد
مدت زمان تحویل سرور مجازی آلمان بین 15 دقیقه تا 24 ساعت می باشد (معمولا همان روز تحویل میگردد)
امکان تعویض سیستم عامل در ماه یکبار بصورت رایگان فراهم می باشد
نصب و کانفیگ DNS سرور نیز قابل انجام می باشد.
برای پاسخگویی به سوالات دیگر میتوانید از طریق پشتیبانی زنده در سایت ،تماس تلفنی با واحد فروش و یا تیکت با ما در ارتباط باشید.
امکان ارائه سرور درخواستی از هلند ، امریکا ، انگلیس و فرانسه
برای مطالعه توضیحات و افرهای بیشتر اینجا کلیک نمایید.
بخش فروش آنلاین سرور
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)