-
June 22nd, 2016, 16:31
تغییر آدرس فاکتور در هتزنر
سلام
من برای پرداخت با پی پال شنیدم که نباید هیچ اطلاعاتی از ایران داخل سایت مبدا باشه وگرنه حساب پی پال بلوکه میشه.
حالا من میخوام با پی پالم صورتحساب هتزنرم رو پرداخت کنم ولی چون هتزنرم با اطلاعات ایرانی وریفای شده میترسم اینکارو کنم که پی پالم بلوکه بشه! شنیدم که اگه آدرس و اطلاعات ایران رو تغییر بدی حله، حالا من اطلاعات اکانتمو میتونم تغییر بدم اما در فاکتور همچنان آدرس ایرانم میخوره! با یکی از این درگاه های واسطه هم صحبت کردم گفتن که مورد مشابه بوده و آدرس رو عوض کردند. کسی هست که این کارو کرده باشه یا بدونه باید چیکار کرد؟
-
-
June 22nd, 2016 16:31
# ADS
-
June 22nd, 2016, 16:33
عضو دائم
پاسخ : تغییر آدرس فاکتور در هتزنر

نوشته اصلی توسط
bomb23
من برای پرداخت با پی پال شنیدم که نباید هیچ اطلاعاتی از ایران داخل سایت مبدا باشه وگرنه حساب پی پال بلوکه میشه.
پی پال با مبدا کاری ندارد دوست عزیز ، شما در مشخصات اکانت پی پال تون اسمی از ایران نباشه ، با آي پی ایران هم ب پی پال لاگین نکنید کافی هست.
ویرایش توسط OmidX : June 22nd, 2016 در ساعت 16:34
-
تعداد تشکر ها از OmidX به دلیل پست مفید
-
June 22nd, 2016, 16:39

نوشته اصلی توسط
OmidX
پی پال با مبدا کاری ندارد دوست عزیز ، شما در مشخصات اکانت پی پال تون اسمی از ایران نباشه ، با آي پی ایران هم ب پی پال لاگین نکنید کافی هست.
پس چرا پیمنت 24 به هیچ وجه پرداخت انجام نمیده؟ تلفنی هم با تهران پیمنت صحبت کردم گفتند به هیچ وجهی اینکار رو نمیکنند. علت اونا چی هستش پس؟
-
-
June 22nd, 2016, 16:43
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
OmidX
سلام
در بعضي از سايت ها مشخصات كاربر موقع پرداخت براي پي پال ارسال ميشه
من خودم يك مورد داشتم كه حساب ما ليميت شد سر اين جريان و با كلي دردسر رفع ليميت كردم
البته در hetzner تا الان مشكلي نداشتيم از نظر پرداخت با پي پال
-
-
June 22nd, 2016, 16:46
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
bomb23
پس چرا پیمنت 24 به هیچ وجه پرداخت انجام نمیده؟ تلفنی هم با تهران پیمنت صحبت کردم گفتند به هیچ وجهی اینکار رو نمیکنند. علت اونا چی هستش پس؟
من سیاست کاری این دو سایت رو نمیدونم (مثلا پی منت ۲۴ از یکسال پیش پرداخت ب OVH هم انجام نمیده !) ، در هر صورت برای تغییر مشخصات از قسمت Administration --> Master data --> Your contact details اقدام کنید.
ولی واکنش دیتاسنتر ب ویرایش مشخصات حقوقی اکانت رو نمیدونم ، شاید پروف مجدد بخواد.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
sarvar
سلام
در بعضي از سايت ها مشخصات كاربر موقع پرداخت براي پي پال ارسال ميشه
من خودم يك مورد داشتم كه حساب ما ليميت شد سر اين جريان و با كلي دردسر رفع ليميت كردم
البته در hetzner تا الان مشكلي نداشتيم از نظر پرداخت با پي پال
بله بعضی سایت ها شما وقتی ب پی پال منتقل میشید ، آدرس و تلفن شما رو قبل از اینکه پرداخت رو انجام بدید (قبل اینکه بروی Pay Now کلیک کنید) اون پایین میزنه ، ولی مال Hetzner ب این صورت نیست.
ویرایش توسط OmidX : June 22nd, 2016 در ساعت 16:48
-
تعداد تشکر ها از OmidX به دلیل پست مفید
-
June 22nd, 2016, 16:51
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
OmidX
من سیاست کاری این دو سایت رو نمیدونم (مثلا پی منت ۲۴ از یکسال پیش پرداخت ب OVH هم انجام نمیده !) ، در هر صورت برای تغییر مشخصات از قسمت Administration --> Master data --> Your contact details اقدام کنید.
- - - Updated - - -
بله بعضی سایت ها شما وقتی ب پی پال منتقل میشید ، آدرس و تلفن شما رو قبل از اینکه پرداخت رو انجام بدید (قبل اینکه بروی Pay Now کلیک کنید) اون پایین میزنه ، ولی مال Hetzner ب این صورت نیست.
درسته اما دركل ريسك است پرداخت با مشخصات ايران
-
-
June 22nd, 2016, 17:03
تهران پیمنت بهم گفت تعدادی مشتری داشتند که اطلاعات اکانتشون رو قبل از خرید تغییر دادند و بعد خرید برگردوندند ولی برای من وقتی انکارو میکنم فاکتور همچنان ایرانه باید چیکار کنم روی فاکتور هم اعمال بشه؟
-
-
June 22nd, 2016, 17:28
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
bomb23
تهران پیمنت بهم گفت تعدادی مشتری داشتند که اطلاعات اکانتشون رو قبل از خرید تغییر دادند و بعد خرید برگردوندند ولی برای من وقتی انکارو میکنم فاکتور همچنان ایرانه باید چیکار کنم روی فاکتور هم اعمال بشه؟
رو فاکتور های قبلی (و صادر شده) ک تاثیری نداره ، رو فاکتور های جدید تون اعمال میشه.
-
-
June 22nd, 2016, 17:48
عضو انجمن
سلام خدمت شما
در بعضی ازسایت ها طبق قرارداد در درگاه نباید خدمات به کشورهای تحریم بدهند به همین دلیل پیمنت 24 این پرداخت را قبول نمیکند
چون ممکن هست سایت مبدا به دلیل وجود این قانون وجه را رفاند کند و به پی پال ریپورت ایرانی بودن بدهد و پی پال هم حساب شما را برای بررسی لیمیت میکند
البته فکر نمیکنم در مورد هتزنر صدق کند چون این سایت بیشترین کاربران اون ایرانی هستند و این رپورت را نمیدهد البته نا گفته نماند بهتر هست ادرس شما ایران نباشد.
پشتوار سرور
تلفن دفتر مرکزی: 03133247827
تلگرام: poshtvarserver@
اینستاگرام: poshtvarserver
-
-
June 22nd, 2016, 21:47
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
bomb23
سلام
حالا من میخوام با پی پالم صورتحساب هتزنرم رو پرداخت کنم ولی چون هتزنرم با اطلاعات ایرانی وریفای شده میترسم اینکارو کنم که پی پالم بلوکه بشه! شنیدم که اگه آدرس و اطلاعات ایران رو تغییر بدی حله، حالا من اطلاعات اکانتمو میتونم تغییر بدم اما در فاکتور همچنان آدرس ایرانم میخوره! با یکی از این درگاه های واسطه هم صحبت کردم گفتن که مورد مشابه بوده و آدرس رو عوض کردند. کسی هست که این کارو کرده باشه یا بدونه باید چیکار کرد؟
شما چون بعد از اینکه فاکتور تولید شده مشخصات رو احتمالا تغییر دادید به این صورت است در ماه های اینده اگر مشخصات تغییر داده شده با نام مشخصات جدید براتون فاکتور میاد
الان هم میتونید تیکت بزنید شاید مورد رو با مشخصات جدید براتون اوکی کردن
-