-
آموزش به روز رسانی سی پنل
آموزش به روز رسانی سی پنل :
آموزش به روز رسانی سی پنل با دو روش اسکریپت upcp و محیط ssh و یا پنل WHM
برای انجام این کار بهتر است ازاسکریپت upcp و محیط ssh استفاده کنید
ابتدا سیستم عامل لینوکس را به آپدیت کنید :
yum update -y حالا دستور زیر را اجرا کنید :
/scripts/upcp –force با اجرای دستور فوق کنترل پنل سی پنل WHM – cPanel شروع به آپدیت شدن و به روز رسانی میکند . این روند ممکن است کمی طولانی باشد . نباید در وسط آپدیت اقدام به ریست کردن و … سرور کنید . این روند ممکن است تا حد اکثر ۲۰ دقیقه هم طول بکشد .
روش دوم برای آپدیت کردن و به روز رسانی cPanel :
وارد کنترل پنل وب هاست یا WHM بشید
حالا وارد قسمت Upgrade to Latest Version شوید و روی دکمه Upgrade کلیک کنید . اگر مایل به اجبار کردن پنل به اجرای اسکریپت upcp هستید قبل از کلیک بر روی دکمه Upgrade چک باکس Force a reinstall even if the system is up to date را علامت و تیک بزنید و پس از آن روی دکمه Upgrade کلیک کنید .
هر دو روش در واقع یک هدف را دنبال میکنند ولی روش اول و از طریق SSH بیشتر توصیه میشود ، چرا که امکان قعط شدن فرایند به روز رسانی کمتر است .
امیدواریم این مقاله آموزشی برای شما مفید واقع شود
منبع :
اولین داده
اگه از این مطلب خوشتنون اومد لطف کنید سری هم به تلگرام و اینستاگرام ما بزنید
اولین داده در
تلگرام
اولین داده در
اینستاگرام
-
-
May 12th, 2016 21:40
# ADS
-
پاسخ : آموزش به روز رسانی سی پنل

نوشته اصلی توسط
avalindata
آموزش به روز رسانی سی پنل :
آموزش به روز رسانی سی پنل با دو روش اسکریپت upcp و محیط ssh و یا پنل WHM
برای انجام این کار بهتر است ازاسکریپت upcp و محیط ssh استفاده کنید
ابتدا سیستم عامل لینوکس را به آپدیت کنید :
yum update -y حالا دستور زیر را اجرا کنید :
/scripts/upcp –force با اجرای دستور فوق کنترل پنل سی پنل WHM – cPanel شروع به آپدیت شدن و به روز رسانی میکند . این روند ممکن است کمی طولانی باشد . نباید در وسط آپدیت اقدام به ریست کردن و … سرور کنید . این روند ممکن است تا حد اکثر ۲۰ دقیقه هم طول بکشد .
روش دوم برای آپدیت کردن و به روز رسانی cPanel :
وارد کنترل پنل وب هاست یا WHM بشید
حالا وارد قسمت Upgrade to Latest Version شوید و روی دکمه Upgrade کلیک کنید . اگر مایل به اجبار کردن پنل به اجرای اسکریپت upcp هستید قبل از کلیک بر روی دکمه Upgrade چک باکس Force a reinstall even if the system is up to date را علامت و تیک بزنید و پس از آن روی دکمه Upgrade کلیک کنید .
هر دو روش در واقع یک هدف را دنبال میکنند ولی روش اول و از طریق SSH بیشتر توصیه میشود ، چرا که امکان قعط شدن فرایند به روز رسانی کمتر است .
امیدواریم این مقاله آموزشی برای شما مفید واقع شود
منبع :
اولین داده
اگه از این مطلب خوشتنون اومد لطف کنید سری هم به تلگرام و اینستاگرام ما بزنید
اولین داده در
تلگرام
اولین داده در
اینستاگرام
سلام. من یه سایت دارم در زمینه دانلود کلیپ های خنده دار که می خوام سی پنلش رو آپدیت کنم. لطفا توضیحات واضح تر بهم میدین که بدونم باید چیکار کنم، آخه تازه کارم. واقعا ممنون میشم کمکم کنید . مرسی.
-
-
عضو انجمن
پاسخ : آموزش به روز رسانی سی پنل

نوشته اصلی توسط
azade1992
سلام. من یه سایت دارم در زمینه
دانلود کلیپ های خنده دار که می خوام سی پنلش رو آپدیت کنم. لطفا توضیحات واضح تر بهم میدین که بدونم باید چیکار کنم، آخه تازه کارم. واقعا ممنون میشم کمکم کنید . مرسی.
مدیر سرور خودتون هستید؟
اگر بله
https://documentation.cpanel.net/dis...Latest+Version
تلفن : 02191300401 ، تهران - صادقیه - بلوارفردوس شرق - پلاک 68 - واحد 18
پیشروتک |
ناحیه کاربری
-