-
June 10th, 2016, 18:08
عضو انجمن
ایران و Google Business
سلام همکاران عزیز
ما به تازگی جی سرور رو بر روی نقشه گوگل ثبت کردیم و بعد از چند روز تائید شد و الان هم قابل نمایش هست
منتهی زمانی که میخوام از طریق لینک "ادعای مالکیت این کسب و کار" به مدیریت این آدرس اقدام کنم با خطای زیر مواجه میشم:
متأسفیم، این کسب و کار محدود شده است
براساس
شرایط خدمات، این کسب و کار را به دلیل دسته یا منطقه آن نمیتوان اضافه کرد.
از دوستان کسی راهی برای دور زدن این تحریم سراغ داره؟
-
-
June 10th, 2016 18:08
# ADS
-
June 11th, 2016, 12:01
عضو انجمن
پاسخ : ایران و Google Business
-
-
June 11th, 2016, 12:41

نوشته اصلی توسط
JeyServer
بالا باش!
چیز شکن استفاده کنید بدون مشکل کار میکنه ....
بهتره امریکا باشه ...
-
-
June 11th, 2016, 12:44
عضو انجمن
برادر ما اگر ما از ابزاری که فرمودید استفاده نمیکردیم اصلا به این صفحه نمیرسیدم و در همون صفحه معروف خطای 403 گوگل باقی میموندم
-
-
June 11th, 2016, 12:48

نوشته اصلی توسط
JeyServer
برادر ما اگر ما از ابزاری که فرمودید استفاده نمیکردیم اصلا به این صفحه نمیرسیدم و در همون صفحه معروف خطای 403 گوگل باقی میموندم
درسته اما خوب با بعضی از ای پی ها امکان عبور هست ... معمولا بعضی از ای پی ها تا یه جا بیشتر پیش نمیره ...
اگه با چند ای پی مختلف از کشور و شهر های مختلف تست کردید نشد میتونید با پشتیبانی گوگل تماس بگیرید یه جورایی حل میکنن براتون ...
-
-
June 11th, 2016, 12:55
سلام
شاید از روشی دیگه ایرانی بودن شما رو متوجه میشه.
معمولاً مرورگر IE که خودش لوکیشن ایران رو به همه سایت ها ارسال میکنه اما مرورگر فایرفاکس و کروم هم به صورت پیش فرض این کار رو نمیکنن اما در تنظیماتشون میشه اعمال کرد.
در فایرفاکس به بخش Options => Content => Languages => Choose برید و ببینید بالاترین زبان چی انتخاب شده اگه Persian بود مطمئناً از همین طریق فهمیده که شما ایرانی هستید.
ویرایش توسط iHSG : June 11th, 2016 در ساعت 12:56
-
-
June 11th, 2016, 12:59
عضو انجمن
دوستان معلومه که موقعیت مارو متوجه میشه!
چون دفتر مارو در شهر اصفهان شناسایی کرده و زمانی که ما برای مالکیت اون اقدام کنیم پس طبیعتا ما هم ایرانی هستیم دیگه!
-
-
June 11th, 2016, 13:01

نوشته اصلی توسط
jeyserver
دوستان معلومه که موقعیت مارو متوجه میشه!
چون دفتر مارو در شهر اصفهان شناسایی کرده و زمانی که ما برای مالکیت اون اقدام کنیم پس طبیعتا ما هم ایرانی هستیم دیگه!
به نکته خیلی انحرافی اشاره کردید 
پس احتمالاً گوگل مرز داره که اجازه افزودن شهر های ایران رو میده اما اجازه دسترسی یه ایرانی رو به اون صفحه نه!!!
به نظر من می خواین با اینترنت یه vps ویندوزی تست کنید ببینید اون جا چطوریه.
-
-
June 11th, 2016, 13:06
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iHSG
به نکته خیلی انحرافی اشاره کردید

پس احتمالاً گوگل مرز داره که اجازه افزودن شهر های ایران رو میده اما اجازه دسترسی یه ایرانی رو به اون صفحه نه!!!
به نظر من می خواین با اینترنت یه vps ویندوزی تست کنید ببینید اون جا چطوریه.
قبلنا امتحان کردیم و نتیجه ای در بر نداشته
هرچند که به نظرم بی نتیجه خواهد بود، ولی بار دیگه تلاش میکنم با اکانت گوگلی با کشوری غیر از ایران ثبت و فعال شده اقدام کنم
نتیجه حاصل رو اینجا اطلاع میدم
-
-
June 11th, 2016, 13:12
عضو جدید
دادا یادته ناحیه کاربریت مشکل داشت 7 تومن ازت هاست گرفتم هاسته نمی امد بعد جواب تیکت هامو نمی دادی ؟؟؟؟؟؟
-