-
June 10th, 2016, 17:53
فروش دامنه Game of Thrones GameOfThrones.ir
با سلام
دامنه ی فوق چند سال هست که دست خودمه بدون ایندکس بدون مشکل (شیلتر) . بالا نیومده اصلا این دامنه
قیمت مقطوع 500 هزار تومان
برای خرید پیام خصوصی ارسال شود
- - - Updated - - -
-
-
June 10th, 2016 17:53
# ADS
-
June 10th, 2016, 17:55
پاسخ : فروش دامنه Game of Thrones GameOfThrones.ir
چرا فکر میکنی این دامنه 500هزارتومن ارزش داره؟
دامنه های باارزش تر از این قیمتش انقدر نیست. حالا چون سریاله این دامنه باید این قیمت باشه؟
-
-
June 10th, 2016, 18:05

نوشته اصلی توسط
mohsen1771
دامنه های باارزش تر از این قیمتش انقدر نیست. حالا چون سریاله این دامنه باید این قیمت باشه؟
تاپیک فروش هست و نه مزایده یا اظهار نظر دوست عزیز . طبق قوانین حق دخالت در تاپیک فروش رو ندارید.
در مجموع قیمت این دامنه بیش از این حرف هاست چون به کارم نیومده چند سال برای فروش گذاشتم
موفق باشید
-
-
June 10th, 2016, 18:06

نوشته اصلی توسط
mohsen1771
کاملا ارزش داره
-
-
June 10th, 2016, 18:07

نوشته اصلی توسط
M_Piyer
کاملا ارزش داره
باشه مولتی یوزر
این دامنه رو خیلی بخرن 20هزارتومن بیشتر پول نمیدن بهش
ویرایش توسط mohsen1771 : June 10th, 2016 در ساعت 18:08
-
-
June 10th, 2016, 18:20

نوشته اصلی توسط
mohsen1771
باشه مولتی یوزر
این دامنه رو خیلی بخرن 20هزارتومن بیشتر پول نمیدن بهش
حتما اون یک نفر هم شمایید ؟ عزیز جان محترمانه گفتم دخالت نفرمایید . هر زمان نیاز داشتم به قیمت گذاری شمارو حتما خبر میکنم
-
-
June 10th, 2016, 18:22
عضو دائم
شکل کامل دامین و نفرمودید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
-
June 10th, 2016, 19:03

نوشته اصلی توسط
viasky
شکل کامل دامین و نفرمودید
همه دامنه هایی که گذاشتم همه اصلی هستند دیگه
gameofthrones.ir
-
-
June 10th, 2016, 19:12

نوشته اصلی توسط
hoka
با سلام
دامنه ی فوق چند سال هست که دست خودمه بدون ایندکس بدون مشکل (شیلتر) . بالا نیومده اصلا این دامنه
قیمت مقطوع 500 هزار تومان
برای خرید پیام خصوصی ارسال شود
- - - Updated - - -
با سلام ،
دوست عزیز نمی دونم شما اطلاع دارید یا خیر ، اما چون با زمینه کاری ما مرتبط هست ، *****ینگ فوق العاده نسبت به این سریال حساس هست و هر جایی این سریال موجود بوده درجا ***** کردن عزیزان ، حالا هم فکر میکنم دامنه این سریال هم فرقی توی ماجرا ایجاد نمیکنه و خطر *****ینگ اون خیلی بالاست
موفق و پیروز باشید
-
تعداد تشکر ها از fariborz007 به دلیل پست مفید
-
June 10th, 2016, 19:23

نوشته اصلی توسط
fariborz007
با سلام ،
دوست عزیز نمی دونم شما اطلاع دارید یا خیر ، اما چون با زمینه کاری ما مرتبط هست ، *****ینگ فوق العاده نسبت به این سریال حساس هست و هر جایی این سریال موجود بوده درجا ***** کردن عزیزان ، حالا هم فکر میکنم دامنه این سریال هم فرقی توی ماجرا ایجاد نمیکنه و خطر *****ینگ اون خیلی بالاست
موفق و پیروز باشید
زمینه ی کاری بنده هم از ده سال پیش همین بوده عزیز . غریبه نیستم با این قضایا که میفرمایید . شاید خیلی گسترده تر از الباقی هم توی رشته ی هنری فعالیت کردم در تمامی زمینه ها به عنوان نفر اول
موضوع محتوا هست . همین الان هم خیلی سایت ها با نام های مشابه کار میکنن و چون محتوی خاصی ندارن مشکلی براشون ایجاد نمیشه
-