-
October 25th, 2010, 15:28
-
تعداد تشکر ها ازalisc به دلیل پست مفید
-
October 25th, 2010 15:28
# ADS
-
October 25th, 2010, 15:34
عضو دائم
پاسخ : چگونگی راه اندازی " سرور " در منزل ؟
5. آیا با اینترنت 512 میشه این کار رو انجام داد ؟
به نظر خودتون میشه ؟؟ 
ما با اینترنت 15 مگ انگلیس هم این کار را انجام ندادیم - حالا با 512 فکر میکنم کلاً نشدنی باشه
یعنی ما اونجا هر 300 مگ را تو 20 ثانیه دانلود می کردیم
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
-
تعداد تشکر ها ازWarez-Host.IR به دلیل پست مفید
-
October 25th, 2010, 15:38

نوشته اصلی توسط
Warez-Host.IR
به نظر خودتون میشه ؟؟
ما با اینترنت 15 مگ انگلیس هم این کار را انجام ندادیم - حالا با 512 فکر میکنم کلاً نشدنی باشه
یعنی ما اونجا هر 300 مگ را تو 20 ثانیه دانلود می کردیم
والا من خبر ندارم ، اگر اطلاعی داشتم سوال نمی پرسیدم ، فقط میخوام ببینم میشه یانه ؟ ( خوب پس اینهایی که سرور دارن چی کار می کنن ؟ سرعتشون چند هست ؟ با وایرلس میشه ؟ )
-
تعداد تشکر ها از alisc به دلیل پست مفید
-
October 25th, 2010, 15:39
1- بله میتونید از همین سیستم استفاده کنید .
2- بسته به نیاز و تصمیم شما میتونید سیستم عامل انتخاب کنید . Linux رو به شما پیشنهاد میکنم .
3- بعد از نصب سیستم عامل ، نرم افزار های سرویس دهنده ( مثل webserver , FTP server , Database ) را نصب کنید . اگر لینوکس را انتخاب کردید ، با نصب کنترل پنل ( برای مثال Cpanel ) تمامی نرم افزار های مورد نیاز به همراه این کنترل پنل نصب خواهند شد و شما نیاز به نصب و تنظیم تک تک این برنامه ها پیدا نمیکنید .
4- به تجهیزات شبکه ( کارت شبکه و همین طور روتر که میتونه همون مودم شما باشه ) نیاز دارید .
5- بسته به نیازتون پهنای باند اینترنت رو تهیه کنید . ip valid رو هم حتما نیاز دارید .
این تاپیک ها رو هم مطالعه کنید :
http://www.webhostingtalk.ir/f10/2038/
http://www.webhostingtalk.ir/f10/200/
-
تعداد تشکر ها ازOnline24 به دلیل پست مفید
-
October 25th, 2010, 15:51
عضو دائم
در هر مکانی میشه سرور شخصی راه اندازی کرد ولی نه برای هاستینگ ! ، برای راه اندازی سرور هاستینگ فاکتورهای زیادی مانند اینترنت - شبکه و برق استیبل و همچنین امنیت مکانی و ... شدیدا مورد نیاز هست (مشابه دیتاسنترهای معروف)
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
-
تعداد تشکر ها ازIFACO.Net به دلیل پست مفید
-
October 25th, 2010, 16:37
عضو دائم
در هر مکانی میشه سرور شخصی راه اندازی کرد ولی نه برای هاستینگ ! ، برای راه اندازی سرور هاستینگ فاکتورهای زیادی مانند اینترنت - شبکه و برق استیبل و همچنین امنیت مکانی و ... شدیدا مورد نیاز هست (مشابه دیتاسنترهای معروف)
خدا خیرت بده
من هم همین را میگم
برای هاستینگ فایده ای نداره
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
-
تعداد تشکر ها ازWarez-Host.IR به دلیل پست مفید
-
October 25th, 2010, 18:15

نوشته اصلی توسط
Online24
1- بله میتونید از همین سیستم استفاده کنید .
2- بسته به نیاز و تصمیم شما میتونید سیستم عامل انتخاب کنید . Linux رو به شما پیشنهاد میکنم .
3- بعد از نصب سیستم عامل ، نرم افزار های سرویس دهنده ( مثل webserver , FTP server , Database ) را نصب کنید . اگر لینوکس را انتخاب کردید ، با نصب کنترل پنل ( برای مثال Cpanel ) تمامی نرم افزار های مورد نیاز به همراه این کنترل پنل نصب خواهند شد و شما نیاز به نصب و تنظیم تک تک این برنامه ها پیدا نمیکنید .
4- به تجهیزات شبکه ( کارت شبکه و همین طور روتر که میتونه همون مودم شما باشه ) نیاز دارید .
5- بسته به نیازتون پهنای باند اینترنت رو تهیه کنید . ip valid رو هم حتما نیاز دارید .
این تاپیک ها رو هم مطالعه کنید :
http://www.webhostingtalk.ir/f10/2038/
http://www.webhostingtalk.ir/f10/200/
Online24 عزیز ، حیف که نمیشه بیشتر از یک باز " تشکر " زیر پستتون زد . ( توضیحاتتون کامل و مفید بود ) ممنون 
---------- Post added at 06:09 PM ---------- Previous post was at 06:05 PM ----------

نوشته اصلی توسط
IFACO.Net
Iweb که نمیخوام راه بندازم
، حالا میشه امنیت رو پله به پله برقرار کرد ، نمیشه ؟
مشکل برق رو که میتونم به صورت 101% حل کنم ،
---------- Post added at 06:15 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------

نوشته اصلی توسط
Online24
1- 4- به تجهیزات شبکه ( کارت شبکه و همین طور روتر که میتونه همون مودم شما باشه ) نیاز دارید .
روتر برای چی ؟
نفرمودید که با ADSL میتونم ؟ یا باید برم دنبال Wireless ?
-
-
October 25th, 2010, 18:15
میشه مشکل امنیت هم حل کرد هم زمان 2 اینترنت داشته باشید مثلا یک vimax و یک adsl
-
تعداد تشکر ها ازmr.he3am به دلیل پست مفید
-
October 25th, 2010, 18:21

نوشته اصلی توسط
mr.he3am
میشه مشکل امنیت هم حل کرد هم زمان 2 اینترنت داشته باشید مثلا یک vimax و یک adsl
یعنی چه جوری ؟ ( یعنی اگر DSL قطع شد ، با Wimax کانکت شیم ؟ منظورتون همینه ؟ )
سرعت DSL چند باشه خوبه ؟ با 512 OK هست ؟
-
-
October 25th, 2010, 18:29
هر چی بشتر باشه بهتر
ولی وقتی یک نفر از سرور پهنای باند مصرف میکنه از پهنای باند اینترنت شما هم کم میشه
شما اگر یک سرور خوب بخوای راه بندازی دیگه باید یک adsl یک مگابایت براش اوکی کنی
که داخل ایران فکر کنم حدود 300 هزار تومان بشه درماه
---------- Post added at 05:29 PM ---------- Previous post was at 05:26 PM ----------
وقتی هم بخوای ماهی 300 هزار تومان تازه کم کم پول اینترنت سرور بدی به نظر خودت یک سرور بخری خیلی راحت تر نیستی؟؟
-
تعداد تشکر ها از mr.he3am به دلیل پست مفید