-
عضو جدید
فضای بکاپ برای شما چقدر اهمیت دلرد؟
سلام
نماز روزه هاتون قبول باشه
میخواستم بدونم فضای بکاپ در زندگی شخصی و در کسب و کار شما چقدر اهمیت داشته است ؟
صرفا با خرید یک سرور مجازی یا اختصاصی و نصب و کانفیگ هایftp نیاز خودتون و مشتریع هایتان را بر طرف می کنید ؟
ایا به سرویس دهنده های خارجی در ضمینه فضای بکاپ تجاری و شخصی اعتماد دارید یا ایرانی؟
لطفا نطرات سازنده خود را بیان کنید
-
-
June 8th, 2016 01:11
# ADS
-
عضو دائم
پاسخ : فضای بکاپ برای شما چقدر اهمیت دلرد؟
باسلام
فضای یک آپ ابری
غیر ایرانی و مطرح
گوگل یا مایکروسافت و...
موفق باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
-
سلام
والا من به فضا های ابری معروف مثل Google Drive یا Dropbox بیشتر اعتماد دارم تا هاست بکاپ سرویس دهنده های داخلی.
به همین دلیل سعی میکنم اطلاعات مهمم رو در این فضا های ابری خارجی ذخیره کنم و اطلاعاتی که زیاد مهم نیستن رو در سرویس های داخلی.
-
-
میخواستم بدونم فضای بکاپ در زندگی شخصی و در کسب و کار شما چقدر اهمیت داشته است ؟
طبق تجربه ایرانیا تا زمانی که مشکلی پیش نیاد(هارد نسوزه ؛ فروشنده جمع نکنه! یا ...) به فکر بک اپ نمیفتند!
CloudHa
7079 2842 021
93 600 73 0913
-
تعداد تشکر ها ازyourhosting به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
خارجی برای بک اپ گیری اعتماد بیشتری هست . از طرف خارجی ارزونتر درمیاد. در کل سخت افزاری هم امنیت بیشتری داره.
-
-
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
be099
به هیچ عنوان به هیچگونه بکاپی اعتماد ندارم و آخر هر ماه اطلاعات جدید سایت هامو دانلود و روی dvd رایت و چند جای دیگه ذخیره و در یک جای مطمئن نگه داری میکنم و با خیال راحت به زندگانی می پردازم
هر ماه بیشتر از 1 ساعت وقت نمیبره یعنی سالی 12 ساعت !
شوخی می کنید؟
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
viasky
شوخی می کنید؟
خیر چون بنده هاستینگ ندارم فقط 4 تا سایت دارم روی یک vps
-
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
viasky
باسلام
فضای یک آپ ابری
غیر ایرانی و مطرح
گوگل یا مایکروسافت و...
موفق باشید
چرا اعتمادت به سرویس های بکاپ خارجی بیشتره؟صرفا به خاطر سابقه بالا و برند معروف که در جهان حرف اول را می زنند یا به خاطر اسم ان خارجی ؟
- - - Updated - - -
یعنی اگر سرویس دهنده ای مطرح به صورت قانونی و شرکتی با تیم مجرب و معروف در ایران همچین سرویس ارایه بده ایا بازم دید و نگاه اکثریت کاربرا به سرویس دهنده های خارجی است؟به خاطر اسم و برند و سابقه بالا و هزینه های کم !!!!
-
-
June 8th, 2016, 03:36
عضو انجمن
استفاده از سرویس های اختصاصی بک آپ سرویس دهنده ها میتونه مشکل رو رفع کنه.
نماز و روزه شما هم قبول باشه جناب.
بالاخره میرسه اون روزی که باید برسه ....
-
تعداد تشکر ها از mohebali به دلیل پست مفید