سلام،
دوستان من paypal دارم آیا میتونم مستقیم از soustart سرور بخرم؟ ثبت نام کردم اما پاسپورت و تایید محل زندگی نخواست. سرور سفارش بدم؟
سلام،
دوستان من paypal دارم آیا میتونم مستقیم از soustart سرور بخرم؟ ثبت نام کردم اما پاسپورت و تایید محل زندگی نخواست. سرور سفارش بدم؟
سلام خسته نباشید به نظرم گیر ندن اما برای اطمینان بهشون تیکت بدید و بپرسید که با ایران مشکل دارند یا خیر
با سلام و عرض ادب
دیتاسنتر SoyouStart با ایران مشکل دارد و پس از ثبت اولین سفارش شما باید مواردی که دیتاسنتر درخواست میکند ارسال کنید (مانند اسکن پاسپورت؛کارت ملی؛گواهی نامه؛ قبض آب/برق/گاز/تلفن یا ...) تا پنل شما وریفای شود.
همچنین مشخصات ثبت شده نباید برای ایران باشد.
اُکسين سرور ارائه دهنده خدمات ميزباني وب|شماره ثبت 4587|یـ11ـازده سال سابقه درخشان|شماره تماس 42254600-061
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
استارتر گرامی اگر باواسطه مشکلی ندارید اکسین سروررو پیشنهاد میکنم
میتونید ازشون تهیه کنید و با خیال راحت استفاده کنید
و از طرف دیگه با تحریم و ... هم سر و کار ندارید
ویرایش توسط armin.rf : June 2nd, 2016 در ساعت 00:34
سلام
به شما پیشنهاد می کنم از سرویس دهندگان استفاده کنید به دردسرش نمی ارزه
درود.
اگر مشخصات معتبر غیر ایرانی داشته باشید زیاد خطری وجود ندارد ولی محض اطمینان از واسطه های مطمئن و باسابقه حاظر در انجمن استفاده کنید. این دیتاسنتر با هویت ایرانی مشکل دارد.
.Stand for something that's going to help the world rather than fill it with more hate
.Give someone a hug, tell someone you care
...Do something, do anything but do it with love not hate
ممکنه بعد از 3-4 ماه استفاده از شما مدرکی بانکی پرداختی معتبری خواسته بشه
که تاریخ اون برای همون ماه باشه
آخرین بار برای بنده همین 2 روز پیش اتفاق افتاد
هچ مشکلی در ظاهر نیست
شما سفارش خواهید داد یا تمدید و پرداخت خواهید کرد ولی در انتظار تایید قرار میگیره
بعد از اون ایمیل زده میشه که باید مدارک معتبر و ارسال بفرمایید و این درخواست در راستای حفظ امنیت اطلاعات شماست
اگر قصد تهیه سرور از این دیتاسنتر و دارید برای دست هم در 2 ماه یک قبض جدید به دست شما برسه ( قبض - رسید مالی و...)
دلیل جدید بودن قبض هم برای تایید محل شماست - چون 2 نوع تایید نیاز هست
هویتی و آدرس
بنده بخاطر مشکلی 2 روز پیش از ovh به پی پال شکایت کردم که خداروشکر حق با ما بود
مبلغ برگشت داده شد به صورت کامل و درخواست من هم پیگیری شد
پیروز باشید
ویرایش توسط viasky : June 2nd, 2016 در ساعت 02:37
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)