-
خطای Your connection is not private بعداز راه اندازی ssl
با سلام
من بعد از اینکه ssl فعال کردم روی سایتم با این خطا مواجه شدم
Your connection is not private
NET::ERR_CERT_AUTHORITY_INVALID
و برای باراول باید روز گزینه advanced بزنم و مجوز نصب کنم تا برای بارهای بعدی نیاد
چطور این خطا رو رفع کنم؟؟
من ssl رو از startssl گرفتم
اگه کسی آموزش فعال سازی ssl با استفاده از startssl و نصب اون روی دایرکت ادمین رو هم بگه ممنون میشم.
البته پست مشابه دیدم توی انجمن ولی مشکلم حل نشد
-
-
May 12th, 2016 11:53
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : خطای Your connection is not private بعداز راه اندازی ssl
با سلام
گواهی اس اس ال رایگان StartSSL مشکلات زیاد داره, بعضیاشون شناخته شده نیستند (همین ارور آتوریتی فِیل میاد) و بعضا هم با ایپی ایران مشکل داره و لود نمیشه.
از یه جای دیگه بگیرید.
موفق باشید
.::شرکت دو ملیتی فرا آسمان برای تو (SkyForYou), شناسه ثبت ایران : 524579, شناسه ثبت مالزی: 0918461M ::.
-
-

نوشته اصلی توسط
sadecohost
با سلام
گواهی اس اس ال رایگان StartSSL مشکلات زیاد داره, بعضیاشون شناخته شده نیستند (همین ارور آتوریتی فِیل میاد) و بعضا هم با ایپی ایران مشکل داره و لود نمیشه.
از یه جای دیگه بگیرید.
موفق باشید
برای استفاده همه میشه چند نمونه معرفی کنید که با دامنه ir مشکل نداشته باشه و رایگان باشه
-
-
عضو انجمن
سلام
آقا میلاد من دارم استفاده میکنم هیچ مشکلی ندارم
سایتت را بدون www. امتحان کن مشکلت حل مشه
اگه نشد داخل تلگرام بهم پیام بده
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
emperatoor73
سلام
آقا میلاد من دارم استفاده میکنم هیچ مشکلی ندارم
سایتت را بدون www. امتحان کن مشکلت حل مشه
اگه نشد داخل تلگرام بهم پیام بده
سلام.
StartSSl بصورت پیشفرض بر روی سرتیفیکیت هاش, با www هم پشتیبانی میکنه, حالا سایت ایشون رو ندارم تست کنم! نمیدونم.

نوشته اصلی توسط
msl-ice
برای استفاده همه میشه چند نمونه معرفی کنید که با دامنه ir مشکل نداشته باشه و رایگان باشه
من یه مدت از WoSign استفاده میکردم و مشکلی نبود. بعدش دیگه نیازی به استفاده نداشتم و حذف کردم.
.::شرکت دو ملیتی فرا آسمان برای تو (SkyForYou), شناسه ثبت ایران : 524579, شناسه ثبت مالزی: 0918461M ::.
-
-
تشکر دوستان
پشتیبانی startssl هم گفته شما با www ثبت کردید و سایت بدون www هستش و این دوتا متفاوته
الان مشکل کار اینکه هرکاری میکنم همون sertificate قبلی توی directadminn لود میشه نمیتونم برش دارم یا عوضش کنم
-