-
عضو جدید
بکاپ مخفیانه از vps
باسلام
چند وقت پیش دسترسی ssh دادیم به یکی از بچه های این انجمن ! تا مشکلی از سرور ما رو حل کنند
از آن تاریخ به بعد هر روز عملیات بکاپ از سرور ما انجام میشه و چون حجم زیادی از اطلاعات داخل سرور هست مرتب سرور موقع بکاپ گرفتن داون میشه
کنترل پنل ما دایرکت ادمین هست . من کل دایرکت ادمین رو زیرو رو کردم هیچ کرون جابی وجود نداشت . روشی وجود داره تا از طریق ssh بررسی کنم که کرون جابی فعال هست یا نه ؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید . حیاتیه
-
-
May 27th, 2016 01:15
# ADS
-
پاسخ : بکاپ مخفیانه از vps
سلام
فرد مورد نظر میتواند با یک اسکریپت ساده bash بکاپ گیری انجام دهد.
بهترین زمان بررسی ، زمان وقوع بکاپ گیری هست.
موفق باشید
ویرایش توسط rezaserver : May 27th, 2016 در ساعت 01:22
دلیل: ویرایش لغوی
-
تعداد تشکر ها از rezaserver به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
محبوبه ساربان
باسلام
چند وقت پیش دسترسی ssh دادیم به یکی از بچه های این انجمن ! تا مشکلی از سرور ما رو حل کنند
از آن تاریخ به بعد هر روز عملیات بکاپ از سرور ما انجام میشه و چون حجم زیادی از اطلاعات داخل سرور هست مرتب سرور موقع بکاپ گرفتن داون میشه
کنترل پنل ما دایرکت ادمین هست . من کل دایرکت ادمین رو زیرو رو کردم هیچ کرون جابی وجود نداشت . روشی وجود داره تا از طریق ssh بررسی کنم که کرون جابی فعال هست یا نه ؟
سلام
اگه می تونید دسترسی بدین چک میشه براتون یا خودتون با دستورات زیر نگاه کنید.
کد:
yum install nano -y
EDITOR=nano crontab -e
crontab -e
Reliable , High-Performance Hosting
Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com
-
تعداد تشکر ها از InterServer.ir به دلیل پست مفید
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
محبوبه ساربان
باسلام
اصلا قسمت backups رو بررسی کردید که ایا برنامه ای جهت بک آپ گیری Local وجود داره یا نه ؟
-
تعداد تشکر ها از mhiizadi به دلیل پست مفید
-
توی این مورد هزار احتمال وجود دارد ...
من به شخصه زیاد با لینوکس آشنایی ندارم اما اگه میخواد برسی دقیق بشه به آقای یاسین سنجری که یکی از کانفیگرای خوب انجمن هستن مراجعه کنید وب سایت ایشون yasit.ir هست
-
تعداد تشکر ها ازMr.Pouria به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
عملیات بک اپ از سرور ما انجام میشه دقیقا منظورتون چیه؟
مشکل رو کامل توضیح بدید شاید چیز دیگه ایه
انجام کلیه امور تخصصی روتر های میکروتیک | طراحی و پیاده سازی شبکه و راه کارهای اجرایی | امنیت شبکه و راه کارهای مقابله با دیداس | Whatsapp : 09125803584 | Telegram : http://t.me/tsiran
-
تعداد تشکر ها از farhadhelix به دلیل پست مفید
-
عضو جدید
ممنون از دوستان بابت پاسخهایی که زحمت کشیدند

نوشته اصلی توسط
rezaserver
سلام
فرد مورد نظر میتواند با یک اسکریپت ساده bash بکاپ گیری انجام دهد.
بهترین زمان بررسی ، زمان وقوع بکاپ گیری هست.
موفق باشید
در این مورد میتوانید بیشتر توضیح بدهید ؟ از کجا باید پیداش کنم ؟

نوشته اصلی توسط
interserver.ir
سلام
کد:
yum install nano -y
editor=nano crontab -e
crontab -e
ممنونم بررسی می کنم .

نوشته اصلی توسط
mhiizadi
اصلا قسمت backups رو بررسی کردید که ایا برنامه ای جهت بک آپ گیری local وجود داره یا نه ؟
من کل دایرکت ادمین رو برای تمام یوزرهام و خود یوزر اصلی vps چک کردم چیزی پیدا نکردم . شما جای دیگه ای مدنظرتون هست ؟

نوشته اصلی توسط
farhadhelix
عملیات بک اپ از سرور ما انجام میشه دقیقا منظورتون چیه؟
مشکل رو کامل توضیح بدید شاید چیز دیگه ایه
هر روز در ساعت خاصی از شبانه روز از سرور بکاپ گرفته می شه و لود پایگاه داده آنقدر بالا میره که سرور داون میشه . چون حجم اطلاعاتی که روی سرور هست ، مخصوصا دیتابیس ها زیاده و امکان بکاپ گرفتن یکجای اطلاعات وجود ندارد .
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
InterServer.ir
سلام
کد:
yum install nano -y
EDITOR=nano crontab -e
crontab -e
چیزی داخل این دو فایل موجود نبود
-
-
عضو جدید
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
محبوبه ساربان
چیزی داخل این دو فایل موجود نبود
اون دو فایل نبود اون 3 تا دستور برای باز کردن crontab بود و معمولا خالی نیست
دوباره نگاه کنید
Reliable , High-Performance Hosting
Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com
-
تعداد تشکر ها از InterServer.ir به دلیل پست مفید
-
May 27th, 2016, 18:44
سلام
مگه بکاپ توی هارد سرور شما انجام میشه که شما فهمیدید بکاپ گیری انجام میشه؟ آخه معمولآً کسی هم که بخواد این کار رو کنه توی FTP سرور خودش بکاپ میگیره نه هارد سرور شما.
بعدش شما 100 درصد مطئنید هنگ کردن سرور در ساعاتی خاص به خاطر بکاپ هست؟ فقط می خوام بدونم چطوری متوجه شدید که بکاپ گیری انجام میشه.
شاید در ساعاتی خاص به سرور شما حمله DDoS میشه یا شاید اصلاً یکی از همون CronJob های معمولی یکی از یوزر ها که اصلاً شک بر انگیز نیست در ساعات خاص روز باعث هنگ سرور میشه و یا...
-
تعداد تشکر ها از iHSG به دلیل پست مفید