-
عضو جدید
مشکل بیرون پریدن در whcms
سلام دوستان من whcms دارم وقتی لوگین میکنم میرم تو محیط کاربری بعد میزنم رو گزینه سرویس هایه من یهو میپره بیرون و ازم میخواد دوباره لوگین کنم این مشکل از کجاست میشه راهنمایی کنید؟
-
-
May 27th, 2016 07:35
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : مشکل بیرون پریدن در whcms

نوشته اصلی توسط
arman021
سلام دوستان من whcms دارم وقتی لوگین میکنم میرم تو محیط کاربری بعد میزنم رو گزینه سرویس هایه من یهو میپره بیرون و ازم میخواد دوباره لوگین کنم این مشکل از کجاست میشه راهنمایی کنید؟
درود
یکی دو سال پیش برای من هم پیش اومد این مشکل.
ایپی تون احتمال زیاد متغیر هست (خیلی زود به زود عوض میشه.)
با یه پرoکسی یا با ویPان برید تست کنید... اگر هنوزم مشکل داشت اعلام کنید
موفق باشید
.::شرکت دو ملیتی فرا آسمان برای تو (SkyForYou), شناسه ثبت ایران : 524579, شناسه ثبت مالزی: 0918461M ::.
-
-
با یک مرورگر این مشکل را دارید؟
این مشکل معمولا با خالی کردن کش مرورگر برطرف میشه
ولی اگر با چند مرورگر این مشکل دارید میتونه از تغییر ای پی باشه یا اینکه از جایی که دانلود کردید مطمئن نیست
-
-
-
-

نوشته اصلی توسط
arman021
من تمام روش ها رو امتحان کردم اما درست نشد

دوست عزیز شما هنوز پاسخ بنده را نداده اید تا مشکل را کامل بیان نکنید چطور بتوانیم به شما راهنمایی کنیم؟
عرض کردم ایا با یک مرورگر مشکل دارید یا با همه مرورگرها؟
ایا از جای مطمئن دانلود کرده اید؟ خیلی از اسکریپت ها در بسیاری از سایت ها کامل و سالم نیستند
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
arman021
من تمام روش ها رو امتحان کردم اما درست نشد

سرور سی پنلی که این سایت روی اون هست به تازگی بالا اومده ؟ و سی پنل روش نصب شده در همین دو هفته اخیر ؟
-
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
behravesh
دوست عزیز شما هنوز پاسخ بنده را نداده اید تا مشکل را کامل بیان نکنید چطور بتوانیم به شما راهنمایی کنیم؟
عرض کردم ایا با یک مرورگر مشکل دارید یا با همه مرورگرها؟
ایا از جای مطمئن دانلود کرده اید؟ خیلی از اسکریپت ها در بسیاری از سایت ها کامل و سالم نیستند
بله با چند تا مرورگر تست کردم حتی *** هم زدم بازم مشکل حل نشد.
بله اسکریپت از سایت خوبی دانلود شده.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
98M!zban
سرور سی پنلی که این سایت روی اون هست به تازگی بالا اومده ؟ و سی پنل روش نصب شده در همین دو هفته اخیر ؟
نمیدونم باید از هاستینگ بپرسم؟
-
-
عضو دائم
با ie امتحان کنید
به احتمال زیاد بدون مشکل کار میکنه
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
arman021
بله با چند تا مرورگر تست کردم حتی *** هم زدم بازم مشکل حل نشد.
بله اسکریپت از سایت خوبی دانلود شده.
- - - Updated - - -
نمیدونم باید از هاستینگ بپرسم؟
اگر سایت شما و سایت هاستینگ بر روی یک سرور هست و مشکلی در سایت شما هست و مشکلی در سایت هاستینگ نیست نه نیازی نیست بپرسید چون مطمئنا مشکل فقط از سمت سایت شماست و اسکریپت شما و به سرور مربوط نمیشه
-
-
May 27th, 2016, 16:56
عضو جدید
سایت هاستینگ مشکلی نداره.
الان یک بار لوگین میکنم میرم تو قسمت کاربری بعد رو هر کجا میزنم باز ازم میخواد لوگین کنم .
ممکنه از ورژن php هاست باشه ؟
-