دوستان عزیز, سلام
بنده فرومی رو به منظور طرح مباحث تخصصی لینوکس راه اندازی کردم که خوشحال میشو اگه به این فروم سر بزنید.
linux-forums.ir
با تشکر
 مرجع لینوکس
 مرجع لینوکس
				دوستان عزیز, سلام
بنده فرومی رو به منظور طرح مباحث تخصصی لینوکس راه اندازی کردم که خوشحال میشو اگه به این فروم سر بزنید.
linux-forums.ir
با تشکر
متخصص راه اندازی انواع سرورها و بهینه سازی سرورهای شما برای محیط هاستینگ ، انجام تنظیمات انواع کنترل پنل ها ، مجازی سازی سرورها
آی دی تلگرام : @TopAdmins

پاسخ : مرجع لینوکس
				اعطاء پنل SMS رایگان ، ارائه تعرفه 8/5 تومان
ارسال SMS به بلک لیست | پشتیبانی سریع | 7 سال فعالیت | شرکت اعلان پیام 49239
				ممنون از اظهار نظر شما ، تنها 2 روز میشه که راه افتاده و در حال تبلیغات هستیم.
امیدوارم مرجعی بشه برای کاربران لینوکس
با تشکر
متخصص راه اندازی انواع سرورها و بهینه سازی سرورهای شما برای محیط هاستینگ ، انجام تنظیمات انواع کنترل پنل ها ، مجازی سازی سرورها
				البته این که مرجعی بشه، کار سختیه، چون رقبای سرسختی در این حوزه دارید
اما یه قالب قشنگ و شیک فارسی رایگان رو در انجمن نصب کنید+حذف کپی رایت (صد البته)
تبلیغات هم که دیگه خودتون بهتر میدونید
یه سرور خوب هم برای سایت داشته باشید که انجمن کم نیاره
چون با لینوکس سر و کار دارید، خودتون بهتر میدونید که شیطون های دنیا از لینوکس استفاده میکنن :دی
مراقب امنیت سایت و انجمن تون هم باشید تا شیطنت بعضی ها یه وقت کار دست تون نده
از مراجع فارسی زبان وی بولتین هم برای بهینه سازی و اصطلاحا خوشگل کردن انجمن کمک بگیرید، که بهتره همون جا مطرح کنید تا بگویند که چه ها نیاز دارید یا بهتره که داشته باشید

با دوست عزیزمون موافقم.
سعی کنید قالب زیبا و کاربر پسندی باشه.
همیشه در تمامی انجمن ها تاکید کردم و میکنم آخرین ارسال ها رو حتما قرار بدید ( آخرین ارسال ها تابلو راهنمای انجمن ها هست) البته شما دارید ولی فکر کنم مشکل لودتصویر داره.
ضمنا این رو هم بگم سعی کنید کمی خودتون مطلب بزارید تا کاربرانبیان و فعالیت کنند.
کاربری که واردمیشه و میبینه همه انجمنتون خالی هست برمیگرده - سعی کنید پست قرار بدید تا کاربر رغبت داشته باشه به پست گذاشتن.
البته بنده خیلی عذر میخوام که جسارت میکنم ببخشید.
فقط برای بهتر شدن انجمن شما و موفقیت شما هست.
موفق باشید
اعطاء پنل SMS رایگان ، ارائه تعرفه 8/5 تومان
ارسال SMS به بلک لیست | پشتیبانی سریع | 7 سال فعالیت | شرکت اعلان پیام 49239
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)