-
April 27th, 2016, 12:19
عضو انجمن
آپلودر فایل موزیک
سلام
عزیز ما سایت موزیک خارجی داریم ولی همین چند روز اخیر مشکلی برای سرور به وجود آمد فایل ها پاک شد من میخواستم دوباره این فایل ها آپلود بشه به همونه صورت که در لینک دانلود ها هست یعنی نیازی به ادیت پست نیس فقط شما باید موزیک رو در پوشه بندی همانند لینک آپلود کنید
میخوام با سرعت بالا انجام بشه برای شروع هم هزارپست مد نظرمه ممنون میشم قیمت بگید
پ.ن : همه منبع ها هم در اختیارتون قرار میگیره برای راحتی کار
-
-
April 27th, 2016 12:19
# ADS
-
April 27th, 2016, 13:07
پاسخ : آپلودر فایل موزیک

نوشته اصلی توسط
mehrania
سلام
عزیز ما سایت موزیک خارجی داریم ولی همین چند روز اخیر مشکلی برای سرور به وجود آمد فایل ها پاک شد من میخواستم دوباره این فایل ها آپلود بشه به همونه صورت که در لینک دانلود ها هست یعنی نیازی به ادیت پست نیس فقط شما باید موزیک رو در پوشه بندی همانند لینک آپلود کنید
میخوام با سرعت بالا انجام بشه برای شروع هم هزارپست مد نظرمه ممنون میشم قیمت بگید
درود
راه ارتباطی بدید
-
-
April 27th, 2016, 13:12
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
gharibion
درود
راه ارتباطی بدید
پ.خ بدید عزیز
-
-
April 27th, 2016, 13:16
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mehrania
سلام
اگر فایلهائی که دارید دسته بندی نشده بهتره همه رو یکجا بریزید تو سرور بعد دسته بندی کنید
یا روی پی سی دسته بندی کنید و بعد فشرده سازی کنید اونجا آپلود و اکسترکت کنید
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
-
April 27th, 2016, 13:18
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hegza
اگر فایلهائی که دارید دسته بندی نشده بهتره همه رو یکجا بریزید تو سرور بعد دسته بندی کنید
یا روی پی سی دسته بندی کنید و بعد فشرده سازی کنید اونجا آپلود و اکسترکت کنید
عزیز فایل ها حذف شده
-
-
April 27th, 2016, 13:30
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mehrania
عزیز فایل ها حذف شده
پستتون کمی گنگ بود
پس شما میخواید. اون موزیک ها دوباره از سطح وب دانلود بشه و بر اساس پستهاتون در فولدر مربوطش آپلود کنید؟
اگر اینطوره شما یک نیروی انسانی میخواید + یه وی پی اس ویندوز که با ریموت اینکارها رو انجام بده با سرعت بالا
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
-
April 27th, 2016, 13:32
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hegza
پستتون کمی گنگ بود
پس شما میخواید. اون موزیک ها دوباره از سطح وب دانلود بشه و بر اساس پستهاتون در فولدر مربوطش آپلود کنید؟
اگر اینطوره شما یک نیروی انسانی میخواید + یه وی پی اس ویندوز که با ریموت اینکارها رو انجام بده با سرعت بالا
بله البته منابع پست ها داده میشه و الانم دارم دنبال نیروی انسانی میگردم !
-
تعداد تشکر ها از mehrania به دلیل پست مفید
-
April 29th, 2016, 17:15
عضو جدید
سلام
قیمت هر پستی 500 تومان
آیدی تلگرام: manhulk
آیدی یاهو: amniyatdownlaod
-
-