نوشته اصلی توسط
sadecohost
برای ورژن قبل 5.1.2 یه ماژول دارن که تو سایت خودشون نیست. تو تاپیک انجمن شون هست
برای ورژن 6 به بالا یه ماژول دارن که تو سایت خودشون هست باید اون رو بریزید.
مجددا براتون آپلود شد:
http://s6.picofile.com/file/82470262...aster.zip.html
فایل رو حدود یک ماه پیش دانلود کردم و به خوبی کار میکنه .
ممنون از شما ولی نسخه ای که همینک در حال استفاده از اون هستیم، همینی است که شما دادید.
مشکل همچنان پا برجاست.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Santourio
مشکلتون برطرف شد ؟
اگر خیر امکانش هست دسترسی بفرستید تا بررسی کنیم ؟
با عرض پوزش امکان دادن دسترسی نیست!
- - - Updated - - -
خطایی که در برابر اون صفحۀ خاص نشون داده میشه، بدین قراره:
کد:
Fatal error: Cannot use string offset as an array in /home/username/public_html/whmcs/modules/registrars/redreseller/redreseller.php on line 102
و خط 102 فایل مربوطه شامل کدهای زیره (خط دومش) :
کد:
$values = array(); if (!is_numeric($res)) {
for ($i = 0; $i < count($res['domain']['dns']); $i++) {
$values['ns' . ($i+1)] = $res['domain']['dns'][$i];
}
} else {
$values['error'] = 'error number = ' . $res;
}
return $values;
یک چیزی این وسط تداخل داره!
جالبه که برای ثبت برخی از دامنه ها این مشکل پابرجاست.
- - - Updated - - -
---- یافتم!! ------
از اونجایی که بنده آدم سمجی هستم تمامی روش هایی که به ذهنم می رسید و دیگران پیشنهاد داده بودند رو طی کردم تا بالاخره راهکار یافت شد.
حالا کاری که بنده انجام دادم برای رفع مشکل رو اینجا قرار میدم تا دیگران هم بتونند استفاده کنند و با هم مشکلات رو حل کنیم.
این خطایی که بر گردونده میشد فقط مربوط به بخش مدیریت دامنۀ فقط یک مشتری بود و دیگر مشتریان هیچ مشکلی از این بابت نداشتند.
در ضمن در بخش لاگ سرور هم هیچ گونه گزارشی ذخیره نمی شد!! در نوع خودش جالب بود.
بنده قصد داشتم دامنه رو برای مشتری فعال کنم. ولی حتی خود مشتری Nic Handle اش رو هم اشتباه وارد کرده بود. که خوب از اونجایی که بنده امکان رفتن به بخش مدیریت دامنه های مشتری رو نداشتم، اصلاً نمی شد ویرایشش کرد.
در نهایت بنده اول افزونۀ redreseller رو از بخش های "Module" و همچنین "Setup > Product & Services > Domain Registrar" غیر فعال کردم.
پس از اون فایل های افزونۀ Red reseller رو دوباره روی هاست ریختم.
سپس دوباره افزونه رو اول از بخش Module فعال کردم و پس از اون به سراغ Domain Registrar رفتم و دوباره افزونه رو از اونجا فعالش کردم و تنظیماتش رو انجام دادم.
با انجام این مراحل الان دیگه هیچ خطایی برگردونده نمیشه و امیدوارم عزیزان دیگه بتونند از این آموزش استفاده کنند.
موفق و پیروز باشد