-
April 12th, 2016, 01:19
عضو دائم
-
تعداد تشکر ها ازvahab00 به دلیل پست مفید
bigm, fbbiyght76, gharibion, gholamkale, hegza, mohsen1771, nima17701, persiancoder, Quality, s0NY, sadecohost, soheil869, sor
-
April 12th, 2016 01:19
# ADS
-
April 12th, 2016, 01:57
عضو انجمن
پاسخ : قابل توجه همه کاربران انجمن >> سوال های خالی کننده ممنوع
شمام دلت خیلی پره ها وهاب جان ... هر از گاهی اینجور تاپیک ها میبینم ازتون ...
ولی هرکسی تو زندگی یه مشکلی داره ، دنیا همینه دیگه چیکارش میشه کرد ... ( اگه جهنمی وجود داشته باشه این دنیا همون جهنمه ... )
-
تعداد تشکر ها از persiancoder به دلیل پست مفید
-
April 12th, 2016, 02:27
درود
به نظر من خیلی ها از روی کنجکاوی و پر حرفی روازنه ازین سوالات از همه میپرسند و یجوارایی براشون تبادل اطلاعاته (اطلاعات پوچ) این افراد خیلی پر حرف هستند و اکثرا بدون فکر حرف میزنند
خودم قبلا دوستان زیادی دوروبرم داشتم که دائماً حرفاشون تخریب کننده و بدرد نخور بود اما خیلی وقتا همین حرفا تلنگری به ادم میزنه مثلا چرا زیر چشمات گود افتاده شاید این حرف رو هرکی به من میزد ناراحت میشدم اما بعد دیدم باید خودمو اصلاح کنم سیگار رو کمتر کنم شبا به موقع بخوابم و...
توی یک کتاب روانشناسی خوندم انسان اخلاقیات، نحوه حرف زدن و حرکاتش رو از 5نفر از کسانی میگره که بیشتر وقتش رو با اونهاس از این رو تو انتخاب دوستانم خیلی دقت میکنم زود با کسی گرم نمیشم حاضرم بهم بگن چه آدم خشکیه ولی با کسانی گرم بگیرم که ارزش دوستی رو داشته باشن به جای اینکه چیزی رو از دست بدم، دلسردم کنن، حسادت کنن، تیکه بندازن و... بهم انرژی مثبت بدن ازشون 4تا مطلب یاد بگیرم
شما هم یکبار برای همیشه آدمای بدردنخور دورو برت رو پس بزن پلهای پشت سرت رو بشکن مطمئن باش حالت بهتر میشه
شاید طرز فکرم اشتباس اما من برای خودم زندگی میکنیم و زندگیم رو اونجوری میسازم که خودم دوست دارم نه دیگران
-
تعداد تشکر ها ازgholamkale به دلیل پست مفید
-
April 12th, 2016, 02:53
خوده من از این بیزارم که تو فامیل کلا بخوان از پدر ماردم اطلاعات بگیرن درباره من که چیکار میکنم فلان بسال ، هیچ کاریم از دستشون بر نمیادا ، منتها خاله زنکن ! اخه بگو به شما چه.
-
-
April 12th, 2016, 03:40
به قول یه دوستی ادم از خارج نمیتونیم بیاریم که ! باید با همینا زندگی کنیم ، به نظر بنده یا باید نشنیده گرفت یا طوری رفتار کرد طرف بفهمه رفتارشو عوض کنه !
-
تعداد تشکر ها ازsaeid1346 به دلیل پست مفید
-
April 12th, 2016, 04:07
باید تحمل کرد!! این اتفاقاتی که برای شما پیش می آد برای همه هست..
و جزو فرهنگ ایرانیاست...
- - - Updated - - -
و جزو فرهنگ ایرانیاست...
-
تعداد تشکر ها از mohsen1771 به دلیل پست مفید
-
April 12th, 2016, 07:07
-
تعداد تشکر ها از Yas-Host به دلیل پست مفید
-
April 12th, 2016, 10:43
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mohsen1771
و جزو فرهنگ ایرانیاست...
- - - Updated - - -
و جزو فرهنگ ایرانیاست...
والله چی بگم

نوشته اصلی توسط
Yas-Host

همه جا هست .
برای مرد ها: بیشتر از سمت خواهر خانم ها و عمه هاست
برای زن ها: خواهر شوهر , مادر شوهر!
هخخخخخخخخخخخخخخخخ
دلت خوشه ها
شاید تنها کسانی که اینا رو نمیپرسن همین چند موردی که گفتی باشه حداقل برای من

نوشته اصلی توسط
persiancoder
شمام دلت خیلی پره ها وهاب جان ... هر از گاهی اینجور تاپیک ها میبینم ازتون ...
ولی هرکسی تو زندگی یه مشکلی داره ، دنیا همینه دیگه چیکارش میشه کرد ... ( اگه جهنمی وجود داشته باشه این دنیا همون جهنمه ... )
والله من مشکلی ندارم و این تاپیک رو بخاطر این زدم که واقعا ارزش خوندن داره
خودم سعی میکنم این ها رو رعایت کنم اما هرگز ندیدم که کسی به این ها اهمیت بده و فقط میپرسند
ی تاپیکی تو شاپ کیپر بود به اسم وبمستری رو به رسمیت بشناسید . تا جایی که من دیدم اکثر مشکل وبمستر ها همین سوالات خالی کننده ای بود که ازشون میشده

نوشته اصلی توسط
gholamkale
درود
به نظر من خیلی ها از روی کنجکاوی و پر حرفی روازنه ازین سوالات از همه میپرسند و یجوارایی براشون تبادل اطلاعاته (اطلاعات پوچ) این افراد خیلی پر حرف هستند و اکثرا بدون فکر حرف میزنند
خودم قبلا دوستان زیادی دوروبرم داشتم که دائماً حرفاشون تخریب کننده و بدرد نخور بود اما خیلی وقتا همین حرفا تلنگری به ادم میزنه مثلا چرا زیر چشمات گود افتاده شاید این حرف رو هرکی به من میزد ناراحت میشدم اما بعد دیدم باید خودمو اصلاح کنم سیگار رو کمتر کنم شبا به موقع بخوابم و...
توی یک کتاب روانشناسی خوندم انسان اخلاقیات، نحوه حرف زدن و حرکاتش رو از 5نفر از کسانی میگره که بیشتر وقتش رو با اونهاس از این رو تو انتخاب دوستانم خیلی دقت میکنم زود با کسی گرم نمیشم حاضرم بهم بگن چه آدم خشکیه ولی با کسانی گرم بگیرم که ارزش دوستی رو داشته باشن به جای اینکه چیزی رو از دست بدم، دلسردم کنن، حسادت کنن، تیکه بندازن و... بهم انرژی مثبت بدن ازشون 4تا مطلب یاد بگیرم
شما هم یکبار برای همیشه آدمای بدردنخور دورو برت رو پس بزن پلهای پشت سرت رو بشکن مطمئن باش حالت بهتر میشه
شاید طرز فکرم اشتباس اما من برای خودم زندگی میکنیم و زندگیم رو اونجوری میسازم که خودم دوست دارم نه دیگران
کاملا حق با شماست اما در این صورت باید خود را در خانه زندانی کرد و بیرون نرفت تا از دست سوالات مردم در امان بود
به هر حال با شما موافقم در مورد دوستان و....
ممنونم

نوشته اصلی توسط
nevergotme
خوده من از این بیزارم که تو فامیل کلا بخوان از پدر ماردم اطلاعات بگیرن درباره من که چیکار میکنم فلان بسال ، هیچ کاریم از دستشون بر نمیادا ، منتها خاله زنکن ! اخه بگو به شما چه.
هخخخخخخخخخخخخخخخخ
پدر مادر باز خوبه که در برخی موارد مشاهده شده از بچه های کوچیک استفاده کردن و یک آب نبات دادن و کل تاریخچه رو گرفتن
-
تعداد تشکر ها از vahab00 به دلیل پست مفید
-
April 13th, 2016, 12:08
عضو جدید
هر کی میومد خونه ما ازمون میپرسید این خونتون چرا اینقدر قدیمیه؟ چرا اینقدر وضعش خرابه؟ !!!!
پدرم از خجالت آب میشد
هر کی به من میرسید میگفت راستی فلانی کار پیدا نکردی؟ چرا یه مغازه نمیزنی؟
خب مرد حسابی با کدوم پول مغازه بزنم اگه خوب بود خودم بیشتر از شما به فکر مسائل شخصی خودم بودم
حالا اینا خوبه یکی از دوستا به اون یکی میگفت راستی واسه بچه دار شدن اقدام نکردین ................ قیافه ما شده بود این :| :| :|
باید قبول کنیم ما با یه جامعه بیشعور طرفیم
البته اینی که میگم "ما" منظورم افرادیه که با این مشکلات روبرو هستن و اینکه میگم "جامعه" منظورم اون اکثریته که اینقدر بیشعوره
دوستان آریایی شروع نکنن خواهشا. !!!
-
تعداد تشکر ها ازDemocratic به دلیل پست مفید
-
April 13th, 2016, 14:54
یک سریاهم عادت دارن باید ۱ چیزی بگن حتما
-