-
April 9th, 2016, 17:10
کسی عیب یابی موبایل میدونه ؟
با سلام ، بنده یک گوشی از سری huawei y221 برای پدرم خریدم ، مشکل اینجاس وقتی گوشی به حالت اسلیپ میره یا همون صفحه سیاه میشه ، بعد که میخوای وارد گوشی بشی ، نه میتونی ویدئو پلی کنی ، نه میتونه چیزی دانلود کنه ، نه حافظه رم رو میشناسه ، مجبور میشیم گوشی رو دوباره راه اندازی کنیم ، بعد که گوشی ریستارت میشه همه چی درست کار میکنه ولی باز وقتی گوشی رو به حال خودش میزاریم صفحه سیاه میشه مجدد که میخوایم باهاش کار کنیم همه چی ارور میدهد ، چند بار هم گوشی رو بردیم بیرون فلش کردم ولی نشد که نشد ، آیا کسی میدونه مشکل از چیه ؟ با تشکر
-
-
April 9th, 2016 17:10
# ADS
-
April 9th, 2016, 17:58
پاسخ : کسی عیب یابی موبایل میدونه ؟
یه بار ریست کنید ببینید مشکل حل نمیشه
چون به صورت ریموت نمیشه گفت دقیقا مشکل از کجا هستش
فعالیتی ندارم اینجا

تاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید

مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
-
تعداد تشکر ها از almandata به دلیل پست مفید
-
April 9th, 2016, 18:00

نوشته اصلی توسط
almandata
یه بار ریست کنید ببینید مشکل حل نمیشه
چون به صورت ریموت نمیشه گفت دقیقا مشکل از کجا هستش
ریست میکنیم مشکل حل میشه ، ولی وقتی گوشه میره رو حالت Stand By دوباره همون مشکل به وحود میاد
-
-
April 9th, 2016, 18:03

نوشته اصلی توسط
nevergotme
ریست میکنیم مشکل حل میشه ، ولی وقتی گوشه میره رو حالت Stand By دوباره همون مشکل به وحود میاد
ریست کارخانه معمولا کامل نیست
سعی کنید دیتا رو وایپ کنید(از لحاظ لغوی ایراد داشت ببخشید:دی)
فعالیتی ندارم اینجا

تاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید

مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
-
تعداد تشکر ها از almandata به دلیل پست مفید
-
April 9th, 2016, 22:38
شما سعی کن داونگرید کنید گوشیرو در صورتی که رام قدیمی و رسمی واسش باشه. اگر پیدا نشد آپگرید کن. البته خوت این کارو انجام بده که مطمان بشی داوون یا آپگرید کردی. قطعا حل میشهچ
موفق باشی
-
-
April 10th, 2016, 07:04
عضو انجمن
از رام دیگه ای استفاده کنید و فلش کنید رو گوشیتون
Sent from my MediaPad M1 8.0 using Tapatalk
انجام کلیه امور تخصصی روتر های میکروتیک | طراحی و پیاده سازی شبکه و راه کارهای اجرایی | امنیت شبکه و راه کارهای مقابله با دیداس | Whatsapp : 09125803584 | Telegram : http://t.me/tsiran
-
-
April 10th, 2016, 09:22
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
nevergotme
با سلام ، بنده یک گوشی از سری huawei y221 برای پدرم خریدم ، مشکل اینجاس وقتی گوشی به حالت اسلیپ میره یا همون صفحه سیاه میشه ، بعد که میخوای وارد گوشی بشی ، نه میتونی ویدئو پلی کنی ، نه میتونه چیزی دانلود کنه ، نه حافظه رم رو میشناسه ، مجبور میشیم گوشی رو دوباره راه اندازی کنیم ، بعد که گوشی ریستارت میشه همه چی درست کار میکنه ولی باز وقتی گوشی رو به حال خودش میزاریم صفحه سیاه میشه مجدد که میخوایم باهاش کار کنیم همه چی ارور میدهد ، چند بار هم گوشی رو بردیم بیرون فلش کردم ولی نشد که نشد ، آیا کسی میدونه مشکل از چیه ؟ با تشکر
درود
در صورتی که از رام استفاده شده مطمئن هستید ممکنه این اشکال از Light Sensor باشه ، گوشی آب یا ضربه نخورده ؟
مدیران هاستینگ به شماره ثبت : 443690 با مسئولیت محدود
نماد اعتماد ، ثبت شده در ساماندهی
-