سلام
سرور لینوکس centos و دایرکت ادمین من پینگ داره اما سایت هایی که روش هستن باز نمیشه ، وب سرور هم لایت اسپید هست.
کسی هست کمک کنه ؟
سلام
سرور لینوکس centos و دایرکت ادمین من پینگ داره اما سایت هایی که روش هستن باز نمیشه ، وب سرور هم لایت اسپید هست.
کسی هست کمک کنه ؟
Telegram ID : Santourio , YId: Bj.street Site: Www.STYleFa.iR
سلام
دلایل زیادی میتونه داشته باشه
شما سوئیچ کنید رو اپاچی ببینید سایتهاتون بالا میاد
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
لایت اسپید من کرک شدس، زیاد دانش کار باهاش رو ندارم میشه دقیق تر راهنمایی کنید ؟
درود ؛
ارور خاصی دریافت میکنید؟
امکانش هست مشخصات را خصوصی بفرستید تا بررسی نمایم؟
با تشکر
ServerSaz.com | Fast and Reliable VPS, Dedicated Server █
24x7x365 Technical Support - 99.9% Uptime Guarantee █
Join us on Telegram | Live Chat █
اروری نیست، فقط سایتا بالا نمیان.
متاسفانه چون برای شرکت هست نمیتونم دسترسی بدم
سلام
آدرس سایت ها رو در سرویس هایی مثل gtmetrix.com بزنید شاید فقط برای شما بالا نمیاد.
عرض شد خدمکتتون شما برید سوئیچ کنید تو اپاچی اگر مشکلتون حل شد که از لایت اسپیده اگر نه سرورتون باید بررسی بشه
برای سوئیچ هم از طریق پنل لایت اسپید با زدن یک دکمه انجام میشود
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
WWW.leadervps.ir
تلفن سوالات قبل از خرید و پشتیبانی : 46048299 -021
تلفن تماس 24 ساعته (تلگرام): 09384602362 & 09128345663
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)