-
March 17th, 2016, 21:45
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از novinvps.com به دلیل پست مفید
-
March 17th, 2016 21:45
# ADS
-
March 18th, 2016, 00:12
عضو انجمن
پاسخ : سرورمجازی|تست و هارد رایگان|۶سال سابقه| سرویسی مطمئن |آفر ویژه نوروزی|مجازی ساز xen-kvm| تحویل آنی
والا ما که افری ندیدیم یماهه تو سایت قیمت زدین قیمتاتون همونه
-
-
March 18th, 2016, 00:23
عضو انجمن
پاسخ : سرورمجازی|تست و هارد رایگان|۶سال سابقه| سرویسی مطمئن |آفر ویژه نوروزی|مجازی ساز xen-kvm| تحویل آنی

نوشته اصلی توسط
miladtnt
والا ما که افری ندیدیم یماهه تو سایت قیمت زدین قیمتاتون همونه
سلام
شما روی لینک های قرار داده شده کلیک کنید هدایت خواهید شد به قسمت سفارشات
هارد ها اپدیت شده اند
دوستانی که نیاز به تست دارند در همین تاپیک اعلام کنند تست ارسال خواهد شد
ویرایش توسط novinvps.com : March 18th, 2016 در ساعت 00:44
-
-
March 18th, 2016, 02:11
عضو جدید
پاسخ : سرورمجازی|تست و هارد رایگان|۶سال سابقه| سرویسی مطمئن |آفر ویژه نوروزی|مجازی ساز xen-kvm|
با سلام.
لیمیت سی پی یو به چه صورت هست و اگر مثلا سرور رم 2 از پلان حرفه ای با 4 هسته سی پی یو بخواهیم قیمت به چه شکل میشه؟
لطفا یک تست در صورت امکان ارسال کنید
با تشکر
ویرایش توسط Matplotlib : March 18th, 2016 در ساعت 02:41
-
-
March 18th, 2016, 03:34
پاسخ : سرورمجازی|تست و هارد رایگان|۶سال سابقه| سرویسی مطمئن |آفر ویژه نوروزی|مجازی ساز xen-kvm|
سلام
دوست عزیز من چند جا تا حالا سرور تست گرفتم متاسفانه بات کلش هر کدوم میزاری روش دیگه کار نمیکنه و ارور میده و میبنده
اگه سرور شما این مشکل رو نداره ممنون میشم یه تست بدید من اگه اوکی بود پرداخت کنم بعدش
اگه هم کار نمیکنه وقت شما رو هم نیگیریم
با تشکر
-
-
March 18th, 2016, 12:04
عضو انجمن
امکان ارائه تست 48 ساعته برای بنده رو دارید؟ برای هاست کردن سایت یکی از دوستان نیاز به سرور لینوکس centos6 دارم تشکر
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
-
-
March 18th, 2016, 13:00
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Matplotlib
با سلام.
لیمیت سی پی یو به چه صورت هست و اگر مثلا سرور رم 2 از پلان حرفه ای با 4 هسته سی پی یو بخواهیم قیمت به چه شکل میشه؟
لطفا یک تست در صورت امکان ارسال کنید
با تشکر
سلام
به صورت پیش فرض به شرط مصرف منصفانه هیچ محدودیت پردازشی برای هیچ مشترکی نداریم
قیمت پکیج درخواستی شما با ۴ هسته و ۲ گیگ رم ۶۰ هزار تومان خواهد بود
ادرس ایمیلتون جهت ارسال تست ارسال کنید اگر راضی بودید همین سرویس تست متعلق به خود کنید

نوشته اصلی توسط
ciel2050
سلام
دوست عزیز من چند جا تا حالا سرور تست گرفتم متاسفانه بات کلش هر کدوم میزاری روش دیگه کار نمیکنه و ارور میده و میبنده
اگه سرور شما این مشکل رو نداره ممنون میشم یه تست بدید من اگه اوکی بود پرداخت کنم بعدش
اگه هم کار نمیکنه وقت شما رو هم نیگیریم
با تشکر
سلام
بنده به شما سرویس کلش باتی تحویل میدهم با تضمین کار کردن بدون هیچ مشکلی . فقط حتما پکیج ۴ گیگ تهیه کنید

نوشته اصلی توسط
dertgtr
امکان ارائه تست 48 ساعته برای بنده رو دارید؟ برای هاست کردن سایت یکی از دوستان نیاز به سرور لینوکس centos6 دارم تشکر
سلام و خسته نباشید
مشکلی نیست در سایت عضو بشید و ادرس ایمیلتون ارسال کنید. خدمتتون تست ۴۸ ساعته تحویل داده خواهد شد
ویرایش توسط novinvps.com : March 18th, 2016 در ساعت 13:06
-
-
March 18th, 2016, 16:26
عضو جدید
با سلام
یه سرویس میخام ک ازش برای انکود فیلم و سریال استفاده کنم ، هاردش هم نیازی نیس بالا باشه در حد 20 گیگ هم کفایت میکنه ، میخواستم بدون چنین سرویسی دارید شما؟
-
-
March 22nd, 2016, 12:06
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
siminsecret
با سلام
یه سرویس میخام ک ازش برای انکود فیلم و سریال استفاده کنم ، هاردش هم نیازی نیس بالا باشه در حد 20 گیگ هم کفایت میکنه ، میخواستم بدون چنین سرویسی دارید شما؟
سلام
بله
دقیقا اعلام بفرمایید چه مقدار ram-cpu نیاز دارید؟
- - - Updated - - -
سلام
افر نوروزی رو به اتمام هست شاید تقریبا به اندازه ی ۲ سرویس جای خالی باشه

بعد از پر شدن سرور افر و هارد رایگان بسته خواهد شد و سفارشات به حالت قبل باز خواهند گشت
ویرایش توسط novinvps.com : March 22nd, 2016 در ساعت 12:07
-
-
March 22nd, 2016, 15:52
عضو جدید
هنوز سرویس موجوده ؟ این تخفیف برای ماه اول فقط هست ؟ اگر هنوز هست یک تست از رم 1 گیگ برای من بفرستید .
-