-
March 28th, 2016, 02:00
عضو جدید
فرق MIT license با GPL license چیست؟
لایسنس mit چیست ؟ برای کارهای تجاری از پلاگین های تحت لایسنس mit میشه استفاده کرد ؟
-
-
March 28th, 2016 02:00
# ADS
-
March 28th, 2016, 02:06
عضو انجمن
پاسخ : فرق MIT license با GPL license چیست؟
لایسنس mit شبیه gpl هست با این تفاوت که هرکسی میتونه پروژه متن باز با این مجوز رو ادیت کنه و به صورت متن بسته منتشر کنه و استفاده تجاری از اون بکنه
بله میتونید در هردو مجوز میتونید برای کارتجاری از سورس استفاده کنید
ولی پروژه ای که مجوز gpl داره رو نمیتونید به صورت متن بسته منتشر کنید
-
تعداد تشکر ها از elementary به دلیل پست مفید
-
March 28th, 2016, 13:08

نوشته اصلی توسط
elementary
لایسنس mit شبیه gpl هست با این تفاوت که هرکسی میتونه پروژه متن باز با این مجوز رو ادیت کنه و به صورت متن بسته منتشر کنه و استفاده تجاری از اون بکنه
بله میتونید در هردو مجوز میتونید برای کارتجاری از سورس استفاده کنید
ولی پروژه ای که مجوز gpl داره رو نمیتونید به صورت متن بسته منتشر کنید
با اجازه استارتر یه سوال هم من دارم.
اگر ما نرم افزار یا اسکریپتی ساخته باشیم که بخوایم تحت لایسنس مثلاً gpl منتشر کنیم باید در سایتی جایی نرم افزار یا اسکریپتمون رو ثبت کنیم یا همینطوری می تونیم تو نرم افزار یا اسکریپت بنویسیم تحت لایسنس gpl ؟ یعنی در کل منظورم اینه که باید در سیستم جهانی چیزی ثبت بشه یا نه؟
-
-
March 28th, 2016, 13:56
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iHSG
با اجازه استارتر یه سوال هم من دارم.
اگر ما نرم افزار یا اسکریپتی ساخته باشیم که بخوایم تحت لایسنس مثلاً gpl منتشر کنیم باید در سایتی جایی نرم افزار یا اسکریپتمون رو ثبت کنیم یا همینطوری می تونیم تو نرم افزار یا اسکریپت بنویسیم تحت لایسنس gpl ؟ یعنی در کل منظورم اینه که باید در سیستم جهانی چیزی ثبت بشه یا نه؟
نیازی نیست اسکریپت رو جایی ثبت کنید فقط کافیه در اسکریپت اعلام کنید تحت کدام لایسنس است ولی معمولا اگه علاقه به انتشار و بین المللی شدن اسکریپت یا سورس نرم افزارتون داشته باشید میتونید در سورس فورج یا گیتهاب یا سرویس های مشابه سورس نرم افزارتون رو اپلود کنید
-