-
March 25th, 2016, 16:40
عضو جدید
درخواست راهنمایی برای تبلیغ در گوگل
دوستان بهترین شرکت واسطه برای تبلیغ دادن در گوگل کدام است؟ ما چند بار حساب ادوردز باز کردیم اما هر بار توسط گوگل معلق شد. شرکتی هست که نامش را بیشتر میبرند در این زمینه اما بعضی دوستان در قسمتهای دیگر این فروم از آن شکایت داشتند. لطفا تجارب خود را در این زمینه به اشتراک بگذارید. سپاسگزارم.
- - - Updated - - -
دوستان لطفا راهنمایی کنید
-
-
March 25th, 2016 16:40
# ADS
-
March 25th, 2016, 22:06
پاسخ : درخواست راهنمایی برای تبلیغ در گوگل
سلام. شرکتی که در این زمینه اسم و رسم در کرده ، ****** هستش!
من حدود 3-4 سال پیش باهاشون کار کردم و پشتیبانی و خدمات خوبی داشتن ولی قیمت هاشون واقعا بالاست...
http://www.seotech.ir/
با ایشون تماس بگیرید ، مدیر فروش اگر اشتباه نکنم آقای دانش هستند. راهنماییتون میکنن و سرویس های فوق العاده خوبی دارن
همینطور آفر های خوبی هم میدن
-
-
March 26th, 2016, 11:15
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
m_dg_farari
سلام. شرکتی که در این زمینه اسم و رسم در کرده ، ****** هستش!
من حدود 3-4 سال پیش باهاشون کار کردم و پشتیبانی و خدمات خوبی داشتن ولی قیمت هاشون واقعا بالاست...
http://www.seotech.ir/
با ایشون تماس بگیرید ، مدیر فروش اگر اشتباه نکنم آقای دانش هستند. راهنماییتون میکنن و سرویس های فوق العاده خوبی دارن
همینطور آفر های خوبی هم میدن
قیمت شروع سرویس این شرکت بالاست. همیشه سرویس اول باید قیمت اندکی باشد که اعتمادسازی صورت بگیرد. آیا سایر دوستان این شرکت را تایید میکنند؟
-
-
March 26th, 2016, 11:42
عضو انجمن
با سلام
دوست عزیز شما به سادگی میتونید یک اکانت تبلیغات در گوگل ایجاد کنید + اگر ویزا یا مستر فیزیکی دارید متصل کنید و استفاده کنید اگر هم نداشته باشید از ویزا کارتهای مجازی غیرقابل شارژ استفاده کنید
موفق باشید
-
-
March 28th, 2016, 12:38
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
bepad
با سلام
دوست عزیز شما به سادگی میتونید یک اکانت تبلیغات در گوگل ایجاد کنید + اگر ویزا یا مستر فیزیکی دارید متصل کنید و استفاده کنید اگر هم نداشته باشید از ویزا کارتهای مجازی غیرقابل شارژ استفاده کنید
موفق باشید
اکانت در صورت عدم تطابق آی پی و کشور صادرکننده کارت معلق می شود . پیشنهاد شما چیست؟
- - - Updated - - -
دوستان راهنمایی کنید
-