-
March 11th, 2016, 00:29
عضو انجمن
-
-
March 11th, 2016 00:29
# ADS
-
March 11th, 2016, 00:46
پاسخ : جوجه هکر جدید ایرانی Sir.H4m1D - درخواست همکاری از با تجربه ها
-
تعداد تشکر ها از gharibion به دلیل پست مفید
-
March 11th, 2016, 00:49
عضو انجمن
پاسخ : جوجه هکر جدید ایرانی Sir.H4m1D - درخواست همکاری از با تجربه ها
ویرایش توسط ali0000 : March 11th, 2016 در ساعت 00:51
-
-
March 11th, 2016, 01:06
عضو انجمن
پاسخ : هکر جدید ایرانی Sir.H4m1D - درخواست همکاری از با تجربه ها
الان دقیقا میخوای چیکارش کنی؟
برنامه نویس فلاتر (ios)
09033521000-09050118751
-
تعداد تشکر ها از vatan3da به دلیل پست مفید
-
March 11th, 2016, 01:10
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
vatan3da
الان دقیقا میخوای چیکارش کنی؟
درود بر شما ، هدف پیشگیری یا شناسایی روش آپلود در روت هاسته این تاپیک رو زدم شاید یکی از شما عزیزان ، مخصوصاً ارائه کنندگان هاست با این مشکل مواجه شده باشید و اطلاع رسانی کنید چون این موضوع به یک سایت ختم نمیشه و تا اونجا که توانایی داشتم نکات امنیتی رو رعایت کردم ...
-
-
March 11th, 2016, 02:00
-
تعداد تشکر ها ازStatyab به دلیل پست مفید
-
March 11th, 2016, 02:32
عضو انجمن
احتمالا از نسخه نال شده vBulletin استفاده میکنید برای همین یه سری مشکلات فنی ایجاد میکنه . 100 درصد قالب سایتتون هم هفره امنیتی داره. حتمی انجمن رو با اخرین نسخه بروز کنید. و یه گزینه دیگه از گواهی ssl استفاده کنید این مشکل هم بلکل از بین میره. طبق تجربه بنده.
-
تعداد تشکر ها از salar123-user8 به دلیل پست مفید
-
March 11th, 2016, 02:54
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
salar123-user8
احتمالا از نسخه نال شده vBulletin استفاده میکنید برای همین یه سری مشکلات فنی ایجاد میکنه . 100 درصد قالب سایتتون هم هفره امنیتی داره. حتمی انجمن رو با اخرین نسخه بروز کنید. و یه گزینه دیگه از گواهی ssl استفاده کنید این مشکل هم بلکل از بین میره. طبق تجربه بنده.
درود
بسیار به نکته مهمی اشاره فرمودین و اصلاً فراموش کرده بودم برای تست ربات تلگرام از ssl رایگان 1 ساله سایت خارجی استفاده کردم ، به نظر شما دلیل دسترسی به روت و امکان آپلود فایل index از همین ssl میتونه باشه چون تنها تغییر اخیر همین ssl بوده و دقیقا از زمانی این ssl بروی سایت قرار گرفت این مشکلات بوجود آمده !!! فعلاً که unistall شد بازم ممنون از نکته سنجی و دقت شما دوست عزیز
-
-
March 11th, 2016, 09:00
عضو دائم
برای تست کل اطلاعات روی هاست رو حذف و یه index.html صرفاً برای لود شدن دامنه قرار دادم و دوباره همین فایل نیز تغییر پیدا کرد
اگر همه چی را پاک میکنید فقط یک ایندکس میگذارید پس مشکل باگ مدیریت محتوا و .. ندارید و ارتباطی هم با گواهی که نصب کردید ندارد، اگر بروی سرور، سایت های دیگری میزبانی میشوند چک کنید احتمال symlink زیاد هست که مشکل از امنیت سرویس دهنده شما میباشد.
-
تعداد تشکر ها ازT.Toosi به دلیل پست مفید
-
March 11th, 2016, 11:23
عضو انجمن
این هکر را میشناسم و همچنین محمد نفوذی که زیرش نوشته اینا جوجه نیستند عزیز خیلی وقت هست تو این کار هستند سایت های شاخی هم زدند . اما در کل ندیده نمیشه اینجا کسی کمکی بده باید یک متخصص امنیت برسی کنه اسکریپت و سرور را ببینه مشکل کجاست هم از طریق لاگ هم اسکنر ها هم باگ هایی خودش بلده بره سراغشون ببینه تو ماله شما پچ هست یا نه یعنی کسی که این کاره باشه دسترسی ها پوشه ها قفل گذاری ها پیکربندی اینا همه باس انجام بشه باگ هایی که تالا کشف شده یا جدید همه را باس چک کنه مشکلی نباشه سپس بره سراغ سرور هاست . اینا هم که سایت شما را زدند میخوان هزینه بدید درست کنند واستون اما خوب نمیشه اعتماد کرد من توصیه میکنم به https://fullsecurity.org
یا
secure-host.ir
ویرایش توسط مینا-صیفی : March 11th, 2016 در ساعت 11:24
-
تعداد تشکر ها از مینا-صیفی به دلیل پست مفید