سلام دوستان خسته نباشید نیاز دارم به 30 خط مجازی تلگرام و بانک شماره های منطقه 2تهران سعادت اباد شهرک غرب که به روز باشه . و یه سوال اینکه الان تلگرام مشکلی برای ارسال نداره ؟ شنیدم میگن نمیفرسته
ممنون میشم کمک کنید واجب هست
سلام دوستان خسته نباشید نیاز دارم به 30 خط مجازی تلگرام و بانک شماره های منطقه 2تهران سعادت اباد شهرک غرب که به روز باشه . و یه سوال اینکه الان تلگرام مشکلی برای ارسال نداره ؟ شنیدم میگن نمیفرسته
ممنون میشم کمک کنید واجب هست
1500 ت برای خط در خدمتیم
ممنون و یه سوال اینکه الان سیستم تلگرام اوکی هست ؟ یعنی پیام تبلیغاتی میفرسته بدون مشکل ؟ میگن فعلا قطع هست ....
باسلام
شماره ساز
اولین و پیشرفته ترین سامانه فروش شماره مجازی در ایران
shomaresaz.ir
در ارسال تی و گروهی مشکل برای خط زیاد هست،ولی در ارسال کانال با هر خط در روز 26 ارسال میتوانید داشته باشید
سلام
ارسال تلگرام از سامانه های پیامکی بصورت انبوه مشکل داره.
و پیام هایی که الان ارسال میشه از طرق نرم افزار های موجود هست.
شما میتونید در پنل پیامکی ما ثبت نام کنید و عد از رفع مشکل از ارسال تلگرام با تعرفه 6 یا 5 تومان در پنل رایگان استفاده کنید.
www.payamkutah.com
معرکه ارائه دهنده سرور مجازی، پنل پیامک، فالوور اینستاگرام، شماره مجازی و ...
Ticket | Telegram : @MarekeOnline| | 07158017111mareke.ir
ارسال با کانال یعنی چجوری متوجه نیمشم ؟
- - - Updated - - -
من نرم افزارشو دارم فقط خط مجازی و بانک شماره های بروز رو ندارم میتونید کمک کنید هزینش هم اوکی کنیم ؟
- - - Updated - - -
من نرم افزارشو دارم فقط خط مجازی و بانک شماره های بروز رو ندارم میتونید کمک کنید هزینش هم اوکی کنیم ؟
- - - Updated - - -
بنده نرم افزارشو دارم فقط نیاز به خط مجازی و شماره های بروز دارم میتونید کمک کنید هزینشو اوکی کنیم ؟
- - - Updated - - -
بنده نرم افزارشو دارم فقط نیاز به خط مجازی و شماره های بروز دارم میتونید کمک کنید هزینشو اوکی کنیم ؟
- - - Updated - - -
بنده نرم افزارشو دارم فقط نیاز به خط مجازی و شماره های بروز دارم میتونید کمک کنید هزینشو اوکی کنیم ؟[/quote]
متاسفانه در زمینه فروش شماره فعالیت نمیکنیم.
بله
در سایت ما ثبت نام کنید و خرید بزنید و رزرو کنید
تا 24 ساعت بعد و کمتر از ان زمان دریافت کنید
shomaresaz.ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)