سلام دوستان من قصد دارم از یک whmcs اطلاعاات مثل محصولات مشتریان رو متقل کنم به یک whmcs دیگه به شرطی که اطلاعات قبلی اون whmcs مثل تیکتها و دیگر پاک نشن درواقع کناره اونها بشینه
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوستان من قصد دارم از یک whmcs اطلاعاات مثل محصولات مشتریان رو متقل کنم به یک whmcs دیگه به شرطی که اطلاعات قبلی اون whmcs مثل تیکتها و دیگر پاک نشن درواقع کناره اونها بشینه
ممنون میشم راهنمایی کنید
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
سلام
جناب اسکندری اگه درست متوجه شده باشم منظورتون رو میخواید از اطلاعات whmcs فعلی کپی بگیرید و روی یک whmcs دیگه بالا بیارید ، درسته ؟
خوب یک whmcs دیگه نصب کنید و اطلاعات دیتابیس رو از whmcs قبلی export کنید و در whmcs جدید import کنید ... اگه فقط به قسمتی از اطلاعات هم نیاز دارید (مثل فقط تیکت و مشتری ها ) میتونید فقط جدول مربوط به همون بخش رو export کنید و در whmcs جدید با drop کردن جدول قبلی جدول جدید رو import کنید به جای جدول قبلی ...
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo
ببینید دوتا whmcs داریم که روی هر دو هم محصول هست هم مشتریهای فعال و.... الان قصد داریم قسمتی از یک whmcs رو به اون یکی انتقال بدیم اما هیچ چیز از هیچ کدوم پاک نشه یعنی مثلا محصولات whmcs 1 رو انتقال بدیم به محصولات whmcs2 درصورتی که محصولات whmcs2 بمونه و انتقالی ها هم کنار اونها بشینه
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
یک پلاگین mrege دارد البته رایگان نبود تا جایی که یادمه و باید هر دو whmcs یک ورژن باشند.
whmcs merg باید روی هر دو نصب بشه یا مقصد ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)