با سلام
دوستان عزيز من يك سايت جامعه مجازي دارم، حالا مي خوام به كاربران امكان ارسال اس ام اس بدم. آيا كسي در اين رابطه اطلاعي داره؟؟؟؟ كه من بايد چيكار كنم
با سلام
دوستان عزيز من يك سايت جامعه مجازي دارم، حالا مي خوام به كاربران امكان ارسال اس ام اس بدم. آيا كسي در اين رابطه اطلاعي داره؟؟؟؟ كه من بايد چيكار كنم
با كيفيت بالا و هزينه پايين تبليغات كنيد :تبليغات كليكي جامعه مجازي سايه پاسخگويي نيازهاي شماست
ميتونيد از شركت هاي ارائه خدمات اس ام اس پنل بگيريد...چند شركت هستند كه چنين خدماتي ارائه ميدهند.
با جستجو داخل انجمن هم اطلاعات خوبي در اين زمينه بدست خواهيد آورد.
sms.hostiran.net
sms.hostiran.net/webservice
دوستان كسي تا حالا از اين سري از اسكريپت ها استفاده كرده، من مي خوام بتونم به صورت يك پنل باشه كه بشه به كاربران مختلف با يوزهاي مختلف مقدار مشخصي حق ارسال اس ام اس داد.
با تشكر
با كيفيت بالا و هزينه پايين تبليغات كنيد :تبليغات كليكي جامعه مجازي سايه پاسخگويي نيازهاي شماست
شما میخواید اسکریپت جداگانه نصب کنید یا میخواید با همون سیستم جامعه مجازیتون قابلیت ارسال اس ام اس رو هم بدید به کاربراتون؟
خب این دو راه داره
1- از پنل یا پروفایلشون بتونن بفرستند که نیاز به تغییر در سیستم هست
2- یک سیستم جدا برای ارسال اس ام اس تهیه به فرمایید
راهنمایی بیشتر خواستید با بنده تماس حاصل فرمایید
Yahoo ID: ra3ou1
سلام
دوسته خوبه من
بنده که به شما راهنمایی کردم خود سوشیال انجین هر چی بخوای داره.
واسه این کارت هم از پلاگینه نئو اس ام اس استفاده کن
پانلش به حدی قوی و سازگار با سوشیال هست که تائیدیه خود سوشیال انجینم گرفته.
فک می کنم نسخه نول نصب کردی واسه همین از خودشون کمک نمیخوای.من این سیستم رو عین کف دستم میشناسم دی:
---------- Post added at 11:27 PM ---------- Previous post was at 11:26 PM ----------
یادم رفت اینم سایته پلاگین نسخه نولشم هست اما گناه داره اون کسی که نوشته دی:
---------- Post added 10-10-24 at 12:05 AM ---------- Previous post was 10-10-23 at 11:27 PM ----------
یه چیز دیگه ای که دیدم این بود تمپلیت شما خیلی بد فارسی شده .بعضی جاها نیاز به راست چین شدن الاین رایت و دایرکشن آرتی ال دارن و بعضی جاها فونت ها تاهما نیست!
Warning: require_once(vimax.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/webhostingtalk/public_html/forum.php on line 2475
اگر از سامانه ی ارسال پیامک سرویس بگیری این کد ارسال پیامک با php هست
کد PHP:
<?
$my_class = new SoapClient('http://www.sms.ardindata.com/webservice/smsService.php?wsdl');
$smsid = $my_class->send_sms ( 'user' , 'password' , '3000XXXXXX', '091XXXXX' , 'سلام' );
print_r( $smsid );
?>
09132677411 محسن داوری برنامه نویس PHP , NODEJS
ارائه ی نمایندگی و پنل ارسال پیام کوتاه
پنل رایگان پیام کوتاه برای مساجد و هیئت های مذهبی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)