-
November 12th, 2010, 13:07
عضو انجمن
نیاز به یک سند 6 دانگ
شرکت ما در یک مناقصه برنده یک پروژه به ارزش 250 میلیون شده برای برای ابتدای کار مبلغ 30 درصد از آورده شرکت ( دارایی شرکت{ 75 میلیون} ) و 14.5 درصد به عنوان قست اول و تجهیز کارگاه به شرکت ارائه میشه ( 36 میلیون ) برای گرفتن این مبلغ احتیاج به ضمانت بانکی هست که اون هم در ازائ سند زمین - خانه و یا مغازه داده میشه از کسانی که قادر به تهیه این سند هستند تقاضای همکاری داریم ( خودتون رو میدونم یه پاپاسی هم ندارید ابوی های گرام رو میگم ) ارزش ملک نباید کمتر از 50 میلیون باشه در صورت درخواست یک چک به مبلغ ارزش ملک به شما داده میشه
مزایای این طرح :
1-بازگشت سند از دو تا حداکثر 3 ماه ( پس از پاس شدن اولین صورت وضعیت کار )
2-سود در ابتدای واگذاری سند 3 میلیون و در پایان 3 میلیون
3- بعد از اجرای کامل ( 12- 9 ماه ) برای تمدد اعصاب میرم استرالیا میتونم در صورت تمایل شما رو هم با خودم ببرم صفا سیتی ( پرت- سیدنی و شاید ملبورن ) البته در صورتی که منع مسافرت به خارج رو نداشته باشید
4- اجر اخروی !!!
---------- Post added at 02:07 PM ---------- Previous post was at 01:54 PM ----------
این رو دیگه تو کدام فروم ها بزنم؟
Je vous aime wht , pour ses spammeurs
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
-
تعداد تشکر ها از behrooz_iri به دلیل پست مفید
-
November 12th, 2010 13:07
# ADS
-
November 12th, 2010, 13:12
عضو انجمن
پاسخ : نیاز به یک سند 6 دانگ
شما تو روزنامه آگهی کن بهتره.
-
-
November 12th, 2010, 13:16
عضو انجمن
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
-
-
November 12th, 2010, 13:31
عضو انجمن
موضوع پروژه چیه ؟ ریسک نداره ؟ مثلا پروژه خوب اجرا نشه جریمه بشید و ... ؟
-
-
November 12th, 2010, 13:35
در مورد شرکت اطلاعات بیشتری بدید لطفا.
-
-
November 12th, 2010, 14:19
عضو انجمن
شرکت مدرن سازان دز ثبت 1386 پروژه های انجام شده تا اکنون
1- پروژه نصب گاردریل در مسیر جاده سد دز - سمت شرکت : نظارت - ارزش پروژه 350 میلیون
2- پروژه حصار کشی شرکت بهره برداری از آب و فاضلاب شمال خوزستان - سمت شرکت : نظارت - ارزش پروژه 900 میلیون
3- پروژه ساختمان جدید اداره برق دزفول - سمت شرکت : نظارت - ارزش پروژه 450 میلیون
4- پروژه تعمیرات سد دز - سمت شرکت : پیمانکار - ارزش پروژه 250 میلیون
ریسک نداره البته ریسکش در سودشه بین 15-20 درصد سود در انتهای طرح ولی شما همون 6 میلیون گیرتون میاد (بعد از 2-3 ماه ) و کم و زیاد نداره در سود پروژه شما سهیم نیستید
-
-
November 12th, 2010, 14:32
عضو دائم
- بعد از اجرای کامل ( 12- 9 ماه ) برای تمدد اعصاب میرم استرالیا میتونم در صورت تمایل شما رو هم با خودم ببرم صفا سیتی ( پرت- سیدنی و شاید ملبورن ) البته در صورتی که منع مسافرت به خارج رو نداشته باشید
این همه جا ، چرا استرالیا ؟ برید پاتایا صفای کنید ، پوکت . خودتون می دونید که شرق اسیا یعنی چی :D .
منظورم سواحل زیبا هست ها :D
ما اگه قاچاقی خارج و وارد بشیم ، میشه ما رو ببرید ؟ امور قاچاقینگ با خودمان هست
[CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی
هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed
-
-
November 12th, 2010, 14:53
عضو انجمن
این شرکت با این سابقه، خودش، مدیر عاملش یه سند نداره بذاره برای این کار؟!!!!
How terrible is wisdom when it holds no benefit for the wise?" - Louis Cypher"
-
-
November 12th, 2010, 14:55
-
-
November 12th, 2010, 15:01
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
vPsPersia.COM
این همه جا ، چرا استرالیا ؟ برید پاتایا صفای کنید ، پوکت . خودتون می دونید که شرق اسیا یعنی چی :D .
منظورم سواحل زیبا هست ها :D
ما اگه قاچاقی خارج و وارد بشیم ، میشه ما رو ببرید ؟ امور قاچاقینگ با خودمان هست

محسن جان قاچاقی شرمنده پاس مگه نداری؟ ویزای توریستی میدند - ولی من میرم اونجا واسه استراحت عزیزم نه سواحل زیبا و .... بعلاوه اینکه یه کاری هم دارم آشنا ماشنا هم اونجا زیاد هست میریم پلاس میشیم ولی جنوب شرق آب و هواش تعطیله !! رطوبت 100 درصد اگه آدم این جوری بره هتل خیلی هزینش میشه
---------- Post added at 03:57 PM ---------- Previous post was at 03:55 PM ----------

نوشته اصلی توسط
REXNET
این شرکت با این سابقه، خودش، مدیر عاملش یه سند نداره بذاره برای این کار؟!!!!

عزیزم فکر کردی 300 - 400 میلیون رو به ما میدند ؟؟؟ ما نظارت بودیم حقوق داشتیم 2-3 میلیون هزینه هاش هم هست رفت و آمد پول بنزین آزاد خرج دفتر و ...
---------- Post added at 04:01 PM ---------- Previous post was at 03:57 PM ----------
مدیر عاملش منم که پول ها رو میبرم استرالیا و ونزوئلا خرج میکنم !! یدونه سند هم داشتیم که دادم به یکی وام گرفته !!
-
تعداد تشکر ها از behrooz_iri به دلیل پست مفید